yolun başındayim önce 25 kilo...

olacak olacak bak bu hafta geçtiğimiz hafta gibi olmasın hee dikkat et hedef koy kendine +600 ün hakkını ver tamammı ?

Kizlar sizle sohbet etmek istiyorum ama göz kapaklarım gidiyo cook uykusuzzum kız uyanmadan az dinlneyim emi öpüyorum

hangi gün kaçamak yaptın ki ? bişey mi dokundu acaba? çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim canim cmtsi aksamiydi bir paket antepfistigi uzerine bir paket o kare cikolatalar varya ondan yedim esim o aksam evde yoktu bende yanlizliktan kendimi aburcuburq verdim mideme cok yuklendim tabi esimin bunlari yedigimden haberi yok adam neden ariyor utancimdan diyemedim:)

kızlar aslında birbirimizin yakınında olsak herhafta toplanırdık o hafta en çok kiloyu kim verdiyse altın verirdik daha mı hırslı olurdu ne :)

dokunmuş olmalı çok geçmiş olsun ama şimdi bişey olmaz bence rahat ol korkma

Mesevocum senden süper fikirler geliyo artık altın için aç yatar kalkardik

Mesevocum senden süper fikirler geliyo artık altın için aç yatar kalkardik
amaç kilo vermek değilmi en azından diyetisyene vereceğimiz parayı birbirimize verirdik,, bence biz diyetisyenin yaptırdığının daha fazlasını yapıyoruz burda :) hem diyet hem teşvik hem motivasyon bence motiveyşın ve teşvik olmayınca diyetin bi anlamı kalmıyor zaten :)

benmki de uyuyor ben de yatsam dicem kalkar zaten şimdi, bugn hiçbişey yapasım yok gönül yat diyo

dimi ya en azından diyetisyene vereceğimiz parayı birbirimize verirdik,, bence biz diyetisyenin yaptırdığının daha fazlasını yapıyoruz burda :)
Evet cnm bence de hem vakit guzel geçiyo inan ben çoktan pes etmiştim.bi ara diyt gittim ama paraya kiyamadim bıraktım ben yaparım dedim tabi sonuç hüsran.ams ALLAH A Şükur burasi iyi geldi çok

kesinlikle katiliyorum is bugune kadar yaptigimizin tam tersini yapmak bende insulin direnci var bu rahatsizliga sahip insanlae kilo veremez diyorlar ama ben guzel yol katettigimi dusunuyorum vucuda neyi verirsen karsiligini gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…