cok ta guzel olur iri dalga bende severim.Uzamasi zaman alir o saclarinda nasil rahat hissediyorsan oyle yap canim ama yinede koklu degisimi sonraya sakla:)
9 aylık oldu çok şükür cnm Mart doğumluCanim bebegin kac aylik
olacak olacak bak bu hafta geçtiğimiz hafta gibi olmasın hee dikkat et hedef koy kendine +600 ün hakkını ver tamammı ?Evet canım zaten insan kendi içi yapmalı işte o zaman harekete geçiyo.bende öyle artık kıyafetkıyafet istiyorum gidip en büyük beden almak istemiyorum mesela hani mağaza tercihlerimdewbenjmle ilgilenen birisi olsun normalde ilgilenmeyen hanj herkes kendi alıyo ya öyle yerlere gidiyorum niye çünkü ayıp geliyo bunun üç dört büyüğü var mı demek
ayyyy inşallah yaaa..hayal etmesi bile güzel.
Ben unu hı zayıf olamadim hep kilo hep kilo yapısti gitti ustume
Evet zaten çok sinir oldum kendime bu hafta söz verdim kendimeolacak olacak bak bu hafta geçtiğimiz hafta gibi olmasın hee dikkat et hedef koy kendine +600 ün hakkını ver tamammı ?
Tesekkur ederim canim cmtsi aksamiydi bir paket antepfistigi uzerine bir paket o kare cikolatalar varya ondan yedim esim o aksam evde yoktu bende yanlizliktan kendimi aburcuburq verdim mideme cok yuklendim tabi esimin bunlari yedigimden haberi yok adam neden ariyor utancimdan diyemedim:)hangi gün kaçamak yaptın ki ? bişey mi dokundu acaba? çok geçmiş olsun
dokunmuş olmalı çok geçmiş olsun ama şimdi bişey olmaz bence rahat ol korkmaTesekkur ederim canim cmtsi aksamiydi bir paket antepfistigi uzerine bir paket o kare cikolatalar varya ondan yedim esim o aksam evde yoktu bende yanlizliktan kendimi aburcuburq verdim mideme cok yuklendim tabi esimin bunlari yedigimden haberi yok adam neden ariyor utancimdan diyemedim:)
Kizlar sizle sohbet etmek istiyorum ama göz kapaklarım gidiyo cook uykusuzzum kız uyanmadan az dinlneyim emi öpüyorum
Bencede bi daha olmaz insallah çikolata ağır gelmiş olabilir aç ken yediysen ondandir canımdokunmuş olmalı çok geçmiş olsun ama şimdi bişey olmaz bence rahat ol korkma
Birakamiyor ben sizitamm canım iyi uykular...
amaç kilo vermek değilmi en azından diyetisyene vereceğimiz parayı birbirimize verirdik,, bence biz diyetisyenin yaptırdığının daha fazlasını yapıyoruz burda :) hem diyet hem teşvik hem motivasyon bence motiveyşın ve teşvik olmayınca diyetin bi anlamı kalmıyor zaten :)Mesevocum senden süper fikirler geliyo artık altın için aç yatar kalkardik
Evet cnm bence de hem vakit guzel geçiyo inan ben çoktan pes etmiştim.bi ara diyt gittim ama paraya kiyamadim bıraktım ben yaparım dedim tabi sonuç hüsran.ams ALLAH A Şükur burasi iyi geldi çokdimi ya en azından diyetisyene vereceğimiz parayı birbirimize verirdik,, bence biz diyetisyenin yaptırdığının daha fazlasını yapıyoruz burda :)
Aynen hep uyuyasim var bnmde sendr dinlen cnm bazen insana beş dk yetiyorbenmki de uyuyor ben de yatsam dicem kalkar zaten şimdi, bugn hiçbişey yapasım yok gönül yat diyo
kesinlikle katiliyorum is bugune kadar yaptigimizin tam tersini yapmak bende insulin direnci var bu rahatsizliga sahip insanlae kilo veremez diyorlar ama ben guzel yol katettigimi dusunuyorum vucuda neyi verirsen karsiligini gorursunya uyudum ben biraz iyiyim şimdi . ıhlamur verebilirsin bence iyi gelir.
Evet kilo veriliyo arkadaşlar verilmez diye birşey yok yeterki insan istesin bunun için bişeyler yapsın.Kilo nasıl alınıyo ? fazla kalori alınıyo az hareket yapılıyo doğrumu ? biz de bunun tam tersini yapıcaz herşeyden ama az yiyeceğiz,çok hareket edeceğiz.
Beni bu kadar hırslandıran eşim değil arkadaşlar allah var o üzerime düşmez ona göre fazla kilom yok az versem yeter .Bu hırsım genellemeyeyim ama bi kaç kişi '' sen kilo veremezsin ama bu kiloyla 2.ye hamile kalma '' diyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!! Aslında doğru söylüyor,, Ki benim 2.çocuk düşünen birisinin gerçekten bu kiloyla hamile kalmaması gerekiyor.Aslında hırsım sadece onlara da değil kendime de bunları onlara söylettirende! insan giydiği şeyi yakıştırmalı 50-60 kiloda olup bu kiloya çıkmak çok üzüyo beni ve harektlerimi kısıtlıyo .Bide ben bu zamanlara bidaha dönmeyeceğim istediğim gibi giyinmek istiyorum özgüvenim yerinde olarak bazılarının ağzını açık bırakacağım inşallah artık geride kaldı ama ben 36-38 beden olup indirimden ürün almak istiyorum giydiğim herşey cuk diye üzerime otursun istiyorum benim o kilo verenlerden hiçbir farkım yok bunu beynime yazdım ocak ayının sonuna kadar 80 i görmek istiyorum allahın izniyle .
Bir de şurası var arkadaşlar iş gerçekten beyinde bitiyo nasıl yedikçe yiyesimiz geliyodu onların bi faydası var mı ? yok !!! insan yemeyince de yiyesi gelmiyo onu gördüm kendimde zırt pırt ne yesem diye düşünen birisi olarak söylüyorum .İŞ BEYİNDE BİTİYOR!!.Bundan sonra hayat prensibim Az Yemek Çok Hareket....
Valla super olurdu yemeden icmeden kesilirdik valla:)kızlar aslında birbirimizin yakınında olsak herhafta toplanırdık o hafta en çok kiloyu kim verdiyse altın verirdik daha mı hırslı olurdu ne :)