- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
Aynen öyle csnım tosunum da neymişTosunum ne yaa çıks çıksssss
Şaka bile olsa bi kadına denmezz
Bu arada haftada bi kilo ne demek sen bilmiyosun galiba 100 gr dan bahseder gibi yazmışsın
Her hafta bi kg versek oooooo süper süper :)
biz isteyeim 10 degil 15 veririz ne kiiiiiii :)
canım ya malak gibi yatmak istiyorum demişsin ya ne güldüm bazen bana da oluyo oGünaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim
uuuuu rekabet seziyorumAklında kalmasın canım kasarin bi zararı yok bol kaşarlı küçük bi tosttan zarar gelmez sen asıl gece yedigin 2 adet çikolatalı gofrete yanbu arada bu hafta sanırım sen olmiycaksin haftanın yıldızı musadenle canım ben olmak istiyorum :)
o güzel ağzına yüreğine sağlık .... amiiiiiin ....Kizlar bu güzel günlere ulasmamizi sağlayan RABBİM E sonsuz şükürler olsun.
Hepimizin mevlit kandili mübarek olsun ınsaallh dualarimiz kabul olsunALLAH yuvamiza sağlık huzur bereket versin
Bizi üzecek insanlardan uzak tutsun.
Tüm yavruları merhametli insanlarla karsilastirsin.
Edilecek o kadar çok dua ve sukur sebebimiz varki sukurler olsun.
Kızlar bugün biraz işlerim var gecede uyumadim doğru düzgün...sizleri seviyorum.
Bu arada rekabet kokusu alıyorum
bişeyemi canın sıkkın yoksa ? bence o yedikçe yeme olayı tamamen psikolojikCanım valla banada öyle geliyo hiç gözüm doymuyor
Günaydın mesevo...
çok çok çok zor bi gece geçirdik rabbim daha göstermesin gaz sancısımıydı diş huzursuzlugumu bilemedim resmen sabahladık
sen nasılsın minik nasıl ?
amin inşaAllah....
Ya pazar gününden beri aklımda bi tebrik edemedim senin birinciligi kusura bakma
İtiraflara gelince sen demedin biz okumadıkkkk cısssssss onlar ne öyleeeee
senin hedefinden hayallerinden vazgecrecek seyler düşünme hiç....
Bunlar kaçamak olsun ceza olarak kendini iki gün sıkı bi diyete sok ben öyle düşünüyorum mesela
geçmiş olsun allah acil şifalar versn canm diyeti bozma gibi nolurHayirli kandiller kizlar bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti
dayanıcaksın dayanıcaz onun sırf yağ olduğunu biliyorsun değilmi ?Canım keşke hırslı olsamda iki gün yapsam ama nerde bende hırs, çikolataya dayanamıyorum ben ya
Bilmiyorum ki canım gözle görülür bir şey yok sana katılıyorum tamamen psikolojik bu yeme olayıbişeyemi canın sıkkın yoksa ? bence o yedikçe yeme olayı tamamen psikolojik
Allah yasatmasin bidaha canim bende birazdan sürücem insallah sifa olurAyy resmen yamulmustum çok fena bi durumdayım Dr hamileyim diye zeytin yağı sur demişti ilaç kullanamıyorum diye denemekten zarar gelmez inşallah iyi gelir canım ya
Sagol canim bugun kaldigim yerden devam edicem ama bu hafta tarti yuzumu guldirmicek tabigeçmiş olsun allah acil şifalar versn canm diyeti bozma gibi nolur
canım ya malak gibi yatmak istiyorum demişsin ya ne güldüm bazen bana da oluyo oaçıkcası gofret iyi olmamış dicem ama ben de bugün iki dilim ev yapımı kek ile bitane kurabiye yedim kızzzzz ha ha ha
Günaydın kızlar
Az kalorili bol hareketli bir gun olsun insallah
Canım valla bende öyleyim gece dayanmak çok zor emzirmek için kalmasak zorlanmayızGünaydin canlarim ben geceleri uyuyamiyorum bu sefer çok yemek istiyorum size de oluyo mu öyle biraZ kahvaltıda kaçırdım ama inşallah sporla telafi edicem
Geçmiş olsunHayirli kandiller kizla
Günaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim
r bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti
Aynen canım gece uyumayınxa doğal olarak acıkıyoruz bende kandil diye çocuklarla yedim de yedim bu hafta tartınn yüz karası ben olucam gibiGünaydin canlarim ben geceleri uyuyamiyorum bu sefer çok yemek istiyorum size de oluyo mu öyle biraZ kahvaltıda kaçırdım ama inşallah sporla telafi edicem
Evet canım ya enerji mız azalıyor uykusuzluğa en iyi yemek geliyor sanki.bide ufaklık bugünlerde gece çok huzursuz artık beşiği bile yatırımiyorum.alip koyarken kafasını vurdum yavrumunCanım valla bende öyleyim gece dayanmak çok zor emzirmek için kalmasak zorlanmayız
Canım sakın bırakma telafi et diğer öğünlerde azaltmak iyi oluyo bende dün akşam kek yedim biraz ama hareket ettim baya.tartinin yüz karası olmak psikolojiyi etkiliyorGeçmiş olsun
Aynen canım gece uyumayınxa doğal olarak acıkıyoruz bende kandil diye çocuklarla yedim de yedim bu hafta tartınn yüz karası ben olucam gibispor hiiç yapmadm daha