yolun başındayim önce 25 kilo...

inşallah canm inşallah...hadi yat sende uyu biraz
kesinlikle katiliyorum is bugune kadar yaptigimizin tam tersini yapmak bende insulin direnci var bu rahatsizliga sahip insanlae kilo veremez diyorlar ama ben guzel yol katettigimi dusunuyorum vucuda neyi verirsen karsiligini gorursun

Bende de insulin direnci var canım gidecek dusecek insaallah biz zayifladikca dirwnemeyecek bize:KK66:

Bu sabah iki haslanmis yumurta iki zeytin bir parca peynir ve domates yedim bugun izin gunum kahvaltiyi gec yaptim ogleni es gecip aksama corba icmeyi dusunuyorum bu arada suyum hep gozumun onunde iki litre icmeye calisicam ama belim fena agriyor kizlar spor falan yapamicam sanirim
Hoşgeldin aramza canm hep beraber motive olu caz inşallah yediklerin çok hafif ben hala bu kadar dikkatli değilm inşallah düzene giricem artık

Hoşgeldin aramza canm hep beraber motive olu caz inşallah yediklerin çok hafif ben hala bu kadar dikkatli değilm inşallah düzene giricem artık
Hosbuldum canim İnsallah canim bende arada kaciriyorum mesele ipin ucunu kacirmamak inaniyorum basaricaz bu defa birlikten kuvvet dogar:)

kızlar bugün siznle geçenlerde paylaştığım metabolizma hızlandırıcı çaya başladım inşallah devam ederim tadı hiç de fena değil pişerken mutfağa mis gibi koku yayıyor tarifi aşağıda ;

Home » Diyet Yemekleriİçecek Tarifleri » Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı
YazarSafiye Aras / on 24 Kasım, 2014 / 108 Yorum
Hayalimdeki-Yemekler-031.jpg

Eşim 2 haftadır diyette yediğine içtiğine dikkat etmeye başladı haftada 2 defa 1 saat yürüyüş yaptı bu çayı ve arada yeşil çayını kullandı çok şükür 2 haftada 4 kilo verdi,herkesin bünyesi ve metebolizması farklıdır bu yüzden daha çok metebolizmasını hızlandırsın diye baya araştırdım ve hem metebolizmayı hemde özellikle göbek yağları için bu çayı yaptım sanırım işe yaradı ama çay tek başına hiç bir zaman yeterli değil önemli olan azim ve istek,Eşimin yaptığı diyeti kısaca özetliyim eşim dışarda çalıştığı için aç kalmadan kilo vermesi çok önemli bu yüzden kahvaltısını normal aşırıya kaçmadan bol yeşillikle ( domates,salatalık,maydanoz ) ile yapar öğlen az yağlı az tuzlu yemek özellikle et, sebze yanında 2 dilim ekmek eğer makarna pilav ise hiç ekmek kullanmaz akşamda aynı öğlen gibi ama hiç ekmek kullanmaz en geç 7 de yemeğini yemiş olur.Sadece hafta sonralı 1 saatlik tempolu yürüyüş yapar yürüyüşün kesinlikle çok faydası var şimdi gelin Metebolizmayı hızlandıran ve zayıflatan yağ yakıcı çaya bir göz gezdirin.

Dikkat: Hamileler içmesin ve emziren annelere ne gibi etkiler yapacağını bende bilmiyorum dokturunuza danışın.

Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı için Malzemeler

• Yarım limon
  • Küçük bir parça zencefil ( 1 limonun çeyreği kadar olsun )
  • 8 veya 10 tane Karanfil
  • 2 çubuk Tarçın
  • 5 su bardağı su
  • Çeyrek demet maydanoz
  • isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çay Nasıl Yapılır
  • Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için bu karışımı günde bir defa yapmanız yeterli,Her gün taze olarak yaparsak Allahın izni ile faydasını göreceksiniz.

• Bu çayı günde 3 defa her yemekten 15 dakika veya yarım saat önce aç karnına büyük kupa bardaklardan 1 bardak içilecek isteğe göre kalanı akşam içilebilir.

• Yukarda yazdığım malzemelerin faydaları saymakla bitmez ama ben sadece işimize yarayan kısmını paylaşıyorum :)
    • Maydanozun kilo vermeye faydası Metebolizmayı hızlandırır, İdrar söktürücü, göbek yağlarını eritmeye faydalı,Şişliği alma fazla suyun atılmasını sağlar,
    • Limonun kilo vermede faydası Zayıflamaya yardımcı,Yağ yakıcı,İdrar söktürücü,iltihabı önleyici,Kan şekerini düzenleyerek tokluk hissini verir,
    • Tarçının kilo vermeye faydası tok tutmaya yardımcı,kan şekerini düzenleyerek kilo vermeye yardımcı olur,
    • Karanfil tomurcukalarının kilo vermeye faydası gaz söktürücü,mide bulantısını bastırır,ağız kokusuna yok eder,kusmaları önler.
    • Zencefilin kilo vermeye faydası metebolizmayı hızlandırır,tok tutmaya yardımcı,İştah kesici yağ yakımını kolaylaştırıcı

Herkese merhaba :)
Bugün ugrayamadım maalesef ve sayfalar almış başını gitmiş ne güzel motive olmuşsunuz maşaAllah sizeee :)
Malum oruçlydum akşam yemeginde de tarhana corbası ve bir bucuk tabak zeytinyaglı barbunya yedim ekmek falan yemeyince bi tabak barbunya ile doymadım:-)

Yarn oruç tutmıcam arkadaş oturması var çörekler böreklerr:KK53:
Kendimi tutmalıyım çünkü bu hafta eksi 2 istiyorum:KK36:

Canım Allah kabul etsin benide heveslendirdin tutsammı acaba diyorum ama salı tutma istersen kandil yanlş bilmiyorsam peygamberimzin doğum günü sevinmek gerek belkide biliyosundur yinede yazıym dedim.bu hafta bende çok istiyorm 2 kilo verelim inşallah :KK5:hayırlı geceler

Amin Allah razı olsun...bence tut..sonucta bunlar üstümüzde borç insan tuttukça huzurlu hissediyo :)
Yarın evet tutmıcam arkadaş kandil için bişeyler hazırlıcak çaya cagırdı saol uyardıgın için:KK36:
İnşaAllah hep birlillkte eksi 2 görecez bu haftaaaa :)

Arkadaşlar tabloda da gördüğümüz gibi bu hafta en çok kiloyu vererek madalyayı hakeden arkadaşımız İpek zeynep' tir.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz...
Eki Görüntüle 1723773

Ellerine saglık mesevo tablo çok güzel olmuş:KK68:

gecenin bu saatinde bizim hanfendinin oyun oynayasi gelmis yaklasik 45 dkkadir ayaktayiz bense hem yorgunum hem uykuluyum :KK43:

Dün gece bende 4 de yataga girdim resmen :KK43:
İlk diş çıktı nihayet ama huzursuzlugu devam ediyor

ya kızlar benim akımda o mont kaldı ya gece rüyalarıma giriyo kendimi onun içinde hayal ediyorum biran önce 40 - 42 bedene düşmek istiyorum ozamana kadar fiyatı da düşer belki yaz gelir ama geleck sen giyerim ben de :KK70::KK5: valla bişey söliyim mi benim midem küçüldü sanki bişey istemiyo aburo cuburo da yok zaten o montu düşündükçe istemiyo zaten :) kızlar inanın farkediyo sakın bırakmayın daha spor da yapmıyorum yapıcam inşallah...

2-3 senedir kendime mont almıyodum yazlık alıyorum da kışlık almıyodum yani zayıflıycam die bu sefer kararlıyım !!!! allah iizn verirse istediğim kiloya düşüp o bedende sabit kalmak istiyorum :KK36:

:KK9::KK9::KK9:
MaşaAllah maşaAllah bu ne azimmmm tez zamanda istedigin monta kavusursun inşaAllah mesevo:KK68:

Kizlarrr güzel sağlıklı ve mutlu bir haftalar olsun insallah herkese.
Yazışmaları okumak bile çok hoşuma gidiyo Evimin bir Ferdi oldunuz hepiniz:KK19:
lorin hoşgeldin aramıza bizde sevindik semi tanıdığımız a.:KK71:
Şimdi spor yapcam önce odayı toplucam savaş alanı gibi:oops:
Yani kilo veeemedim ama sinir oldum inşallah pes etmiyorum.
Bide saçlarım i kestirmek istedim kısacık eşim demez mi zayıf olsan yakisirdi da ....gerisi malum sinir oldum :mad:

Spor yapabilmeni tebrik ediyorum uze inan....bende istiyorum ama olmuyo :KK43:
Saç mevzusuna gelince eşin öyle demese daha iyiymiş ama belki de seni hırslandırmak için demiştir ya da sen öyle düşün daha da hırslann:KK39::KK39:

Herkese merhaba :)
Bugün ugrayamadım maalesef ve sayfalar almış başını gitmiş ne güzel motive olmuşsunuz maşaAllah sizeee :)
Malum oruçlydum akşam yemeginde de tarhana corbası ve bir bucuk tabak zeytinyaglı barbunya yedim ekmek falan yemeyince bi tabak barbunya ile doymadım:-)

Yarn oruç tutmıcam arkadaş oturması var çörekler böreklerr:KK53:
Kendimi tutmalıyım çünkü bu hafta eksi 2 istiyorum:KK36:
ALLAH kabul etsin canım benim sana da maşallah diyorum ALLAH bana da nasip etsin borçlarım i tutmayi:KK36:
Evet çok şükür haftaya iyi başladık hepimizden gitsin gitsin kilo cuk lar :confused:
Bizdr şimdi yemeğe otururuz az eymeliydim sende dikkat et cnm :KK6:

UHİİİİ NASILSINNN TATLIMMM :)

dideeeeeeemmmmmm :)
seni görmek ne güzel :)
iyiyim çok şükür canım minikle ugraşarak günler geçiyor :)
sen nasılsın kızın nasıl kocaman oldu dimi o da :)

Epeyi ara vermiştim foruma bi aydır zayıflama ugruna döndüm :)
dogumdu sonrasıydı derken durum çok vahim bi hal aldı maalesef :KK43:

ya uyudum ben biraz iyiyim şimdi . ıhlamur verebilirsin bence iyi gelir.

Evet kilo veriliyo arkadaşlar verilmez diye birşey yok yeterki insan istesin bunun için bişeyler yapsın.Kilo nasıl alınıyo ? fazla kalori alınıyo az hareket yapılıyo doğrumu ? biz de bunun tam tersini yapıcaz herşeyden ama az yiyeceğiz,çok hareket edeceğiz.
Beni bu kadar hırslandıran eşim değil arkadaşlar allah var o üzerime düşmez ona göre fazla kilom yok az versem yeter .Bu hırsım genellemeyeyim ama bi kaç kişi '' sen kilo veremezsin ama bu kiloyla 2.ye hamile kalma '' diyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!! Aslında doğru söylüyor,, Ki benim 2.çocuk düşünen birisinin gerçekten bu kiloyla hamile kalmaması gerekiyor.Aslında hırsım sadece onlara da değil kendime de bunları onlara söylettirende! insan giydiği şeyi yakıştırmalı 50-60 kiloda olup bu kiloya çıkmak çok üzüyo beni ve harektlerimi kısıtlıyo .Bide ben bu zamanlara bidaha dönmeyeceğim istediğim gibi giyinmek istiyorum özgüvenim yerinde olarak bazılarının ağzını açık bırakacağım inşallah artık geride kaldı ama ben 36-38 beden olup indirimden ürün almak istiyorum giydiğim herşey cuk diye üzerime otursun istiyorum benim o kilo verenlerden hiçbir farkım yok bunu beynime yazdım ocak ayının sonuna kadar 80 i görmek istiyorum allahın izniyle .

Bir de şurası var arkadaşlar iş gerçekten beyinde bitiyo nasıl yedikçe yiyesimiz geliyodu onların bi faydası var mı ? yok !!! insan yemeyince de yiyesi gelmiyo onu gördüm kendimde zırt pırt ne yesem diye düşünen birisi olarak söylüyorum .İŞ BEYİNDE BİTİYOR!!.Bundan sonra hayat prensibim Az Yemek Çok Hareket....

:KK9::KK9::KK73::KK73:
mesevo sen bu aşkla nisana kalmadan 50 kg olursun heeeee maşaaLLAH:cool:

kızlar aslında birbirimizin yakınında olsak herhafta toplanırdık o hafta en çok kiloyu kim verdiyse altın verirdik daha mı hırslı olurdu ne :) :KK70::-)

:-):-):-)
Altın mııııııı:rolleyes:
açlık grevine mi girsem acep:cool:

Şaka bi yanaa daha hırslı olurduk kesin:KK23:

ama şöyle düşünelim kg verdikçe hissedecdgimiz huzur ve mutluluk altından da degerli onu kazanmak için yapmalıyız:KK9:

ALLAH kabul etsin canım benim sana da maşallah diyorum ALLAH bana da nasip etsin borçlarım i tutmayi:KK36:
Evet çok şükür haftaya iyi başladık hepimizden gitsin gitsin kilo cuk lar :confused:
Bizdr şimdi yemeğe otururuz az eymeliydim sende dikkat et cnm :KK6:

amin inşaAllah...
Gitsin de gelmesiiiin o kilolaarrrr:-)
Afiyet olsun sana da:KK36:

Kızlarr çok kötüyümm canım lokum çikolata kek herşeyi istiyo offff şu yiyip yiyipte kilo alamayanları kıskanıyorm:KK62:pes etmek üzereyim baştanda yazmştm beni iradem çooook zayıfff:kk77::kk77::kk77::kk77:

Kızlarr çok kötüyümm canım lokum çikolata kek herşeyi istiyo offff şu yiyip yiyipte kilo alamayanları kıskanıyorm:KK62:pes etmek üzereyim baştanda yazmştm beni iradem çooook zayıfff:kk77::kk77::kk77::kk77:
:KK76:Anlaşıldı bizim forumun bebegi joleya oldu. :) cisss bak tatlim pazar gününü dusun sakin pes etme :emir_bebek:

İyi geceler kızlar bubsaate kadar com yogundum giremedim ama önce okuyorum yazdiklarinizi sonra yazıyorum alıntı yapamiycam şimdi ama baya bi dokturmussunuz.Yazdiklariniz kilo ile ilgili yasadiklariniz o kadar tanidikki sanki ben yazmışım gibi geliyor sanırım çevrenin bakış açısı hep aynı kilolu insanlara karşı. Zayiflayanlarin resimlerine dikkat ettinizmi öncesi sonrası olanlara kiloluyken çekilen resimler ne kadarda ezik zayifladiktan sonraki halleri ise podyuma çıkacak manken edasinda özgüveni gelmis.Ben cocuklarimla veya esimle doğru düzgün fotoğrafım yok istemiyorum içimden gelmiyor en güzel gunlerimizi kendimize zindan ediyoruz işte.Ama bu artık böyle olmiycak nişan ayında inşallah bütün fazlaliklardan kurtulmuş olarak hatta tekrar buraya konu acariz birlikte zayifladiktan diye ne dersiniz:KK11::KK49:

X