-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Hayatım, baklavayı giyemezsin. Tekrarlıyorum, gi-ye-mez-sin!Kendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.
Ay gülesim geldiKendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.
Ay hiç güleceğim yoktu1 kilo baklavayı sen mi yedin?
öyleyse evet kendine harcamışsın.
yediğini kendine harcadığın para olarak sayman enteresan.
Afiyet olsun güzelim. Löp löp et olsun. Hey maşallah.Kendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.
Bende napım kedimin kumunu temizledim. Mamasını yediriyorum.Ay gülesim geldi
Yediğiniz baklavadan bize ne ayol
Kıyafete değilde yemeğe önem veriyorum demeyemi getiriyorsunuz?
Bende şuan kahve yaptım yanındada bi paket çikolatayı gömmüyorum
Woowww 120tl baklava heKendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.
Bakin hepimizin ailesi var, bende iki çocuk, harcamama dikkat ederim ama mesela işim eve yakın ama öğlen eve yemeğe gelmem, arkadaşlarımla öğle yemeği yemek benim sosyal alanım çünkü. Kendinize değer verin, kendinizi sevin. 120 lira baklava yemek ve bunu hatırlayıp yazmak kendine değer vermemek bana göre.Kendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.
1 kilo aldım ailecek yedik. 300 liranın içinde ajanda ve Keçeli kalemler de var. Onların haricinde 9 kitap aldım.Para yönetiminiz beni benden aldı şu an. 300 liraya kaç tane kitap aldınız? Baklavayı 1 kilo mu aldınız?
6 dilim almistir en fazlaWoowww 120tl baklava he
1 kilo almış tosunnn yine yanıldın6 dilim almistir en fazla
Demek ki kendinize harcamamışsınız. Ayrıca insanın yediği şey kendine yaptığı harcama değildir. Baklava yani.1 kilo aldım ailecek yedik. 300 liranın içinde ajanda ve Keçeli kalemler de var. Onların haricinde 9 kitap aldım.
Sanadaaa paçozz derizBen bu renkleri bi kombinlerim bakan bir daha bakar. O kadar iddalıyım
Bende napım kedimin kumunu temizledim. Mamasını yediriyorum.
Ayyy resmen bu haldeyim su an.