- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Yo renkler uyumlu ama tonlaması uygun değil. Soft rekler olsaydı olırdu. Bak aynı renk kombin nasıl farklı duruyorTunik çiçekli böcekli zaten, ancak evde giyerim öyle bir şeyi ben. Yani çok da sevmem böyle desenleri zaten. Seveni çok ama bana şık gelmiyor, ne yalan söyleyeyim.
Şala da pudra bir kombin uyabilirdi bence. Tesettür giyimden çok anlamam ama...
Renklendirmelerden ziyade kumaşlandırmalar bozmus durumu bence. Soluk deniz yeşilinin üzerindeki desenlemeler diğer sadelikleri bozan türden. Çok uyumsuz.
Kesinlikle dikkatli giyinmek lazım.hemen göze batıyormuhtemelen pantolon da boldur.
bol üzerine bol ve bi de spor ayakkabı bu tarz kıyafetlerde bakımsız gösteriyor bencede.
hepsi spor tarz olsa kaldırır.
ama bu tip kumaşlarda kalıplar çok önemli spor ayakkabı ile giyerken.
+1pantolonun modeli ile de alakalı bence.
ben siyah kumaş ile beyaz spor ayakkabı kombinliyorum ama skinny olmasa da darlaşan paça ve bileğin üzerinde bitiyor mesela.
bileğime halhal takıyorum, üzerime de daha spor-şık denen bluz/ t shirt giyiyorum.
yada opak siyah çorap ve topuklu ile de giyiyorum ama stiletto değil daha kalın topuklu ayakkabı kullanıyorum. yada rugan kullanmıyorum. o zaman da daha şıka yakın bir bluz veya sıradan bluz ama kemerle kullanıyorum gibi.
tabi parlak kumaş olmayacak bir de pantolon.
spor-şık ürünler seçilince hem spor hem de klasik ayakkabılar ile giyiliyor çok rahat. standart alıştığımız klasik kumaş pantolonla bu çeşitlilik olmuyor misal.
Bu da fena değil ama şık da diyemem buna. Ama günlük diyebiliriz tabi.Yo renkler uyumlu ama tonlaması uygun değil. Soft rekler olsaydı olırdu. Bak aynı renk kombin nasıl farklı duruyor
Eki Görüntüle 2968681
Yok miss, şimdi kombini atmış onların altına siyah pantolon da olmaz zaten. Daha yumuşak bir renk gerekiyor. Ki kombin kışlık da değil. Ama yine sünepe de denecek kadar değil bence. Yani ne biliyim ben sünepe diyince rüküşlükten de öte çok eski, yıpranmış şeyler bekledim.Ben de aynısını yazacaktım altı kaval, üstü Şişhane olmuş. Siyah klasik pantolonun altına spor ayakkabı olmaz. Bu soğukta spor ayakkabı zaten olmazİlle de topuklu olmasına gerek yok, konu sahibesi siyah bir bot veya loafer giyse olurdu gayet.
Bunun fakirlikle kesinlikle alakası yokNormalde bu yorumu yapmazdım, herkesin beğenisi ve bütçesi farklı, herkes şıkır şıkır giyinmek zorunda değil asla.
Lakin konu sahibesi ben de sizden paçoz havası alıyorum, madem paranız var neden adamakıllı bir şeyler alıp giymiyorsunuz? Fendi çanta takın demiyorum ama pazardan aldığınız tüniği de giymeyin. Hele ki akrabanın al bunu giy diyip kaban vermesi ve sizin de kabul etmeniz başlı başına olay
Küçükken fakirdik demişsiniz anahtar burda, fakir ailelerden gelenler para harcamayı bilmiyor alışık değiller. Siz de kendinizi alıştırın yavaştan. Hazır indirimler varken kazak, kot, ayakkabı alın mesela. Kendinize kota koyun her ay 3 parça alın mesela.
Birde boyle bazı insanlar biz aciksozluyuz diye kendini savunurTerbiyesizlik bu düpedüz açıksözlülük vs hic alakasi yok. Kimseye bunu söyleyecek fırsatı vermemeliyiz. En yakinina bile camdan da olsa bir mesafe olmalı.
Kendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.
Para yönetiminiz beni benden aldı şu an. 300 liraya kaç tane kitap aldınız? Baklavayı 1 kilo mu aldınız?Kendime de harciyorum bu ay 300 lira kitap alışverişi yaptım mesela. Baklava aldım yedim kilosu 120 liraydı.