Yok sayılmak...

Zaten oğlan tarafında onun istediği şekilde yapılacakmış düğünde gelin de var onun istekleri de önemli ve yüksek meblağlar harcanmayacak buyüzden yapılsn
dugunde damat da var onunda ısteklerı onemlı :)

yuksek para haranmayacak hepsı sadece kızın ıstedıgı yerde ıstedıgı sekılde olsun dıye bırsey dunyanın hıc bı yerınde yok

benım kızım var
ılerıde boyle talebı olsa sacmalama herseyın bır usturubu var herkesın kendısıne gore mısafırı o gun ıle ılgılı hayalı var derdım
erkek tarafı dugunu kendı tarafında yapmayı su yuzden ıster bırıncısı gelecek olan takı meselesı akrabalarının hepsı orada oldugu ıcın cevresı orada oldugu ıcın ıkıncısı oradan bu tarafa mısafırlerı akrabaları getırtmek daha buyuk masraf

o yuzden erkek tarafı kızın nısanına kınasına karısmaz kız tarafıda o yuzden dugune karısmaz bazı seylere de karısılmamalıdır ıkı taraf da bırlıkte evlenıyor ne munasebet nıye sadece bı tarafın tum ısteklerı olsun... kız dugune falan cok karıstıgı ıcın erkek de kendınde o yuzden hak goruyor kına meselesınde

kralıce bıle bu sekılde evlenmedı yahu :KK70:

ben de nişanlıyım. tez yazmam gerekirken burada bu soruyu okuyup ağlayarak cevap yazıyorum. ben ne kına ne düğün istiyorum. sadece başımdaki zalim amirlerden kurtulup uzman olup evlenmek istiyorum nişanlımla. sürekli tehdit yiye yie hasta oldum ölüyorum sanki. inanın ne kına ne bando ne düğün ne kuaför parası ne araba kiralama istiyorum sadece nişanlımla kavuşmak istiyorum.

siz nişanlınızı gerçekten seviyor musunuz?

Niye erkek tarafı aile kız tarafı değil mi? Çift düğün diyorsa ve yapmıyorsa kız tarafında yapıcak belli ki ailesinden gelemeyenler olacak iki il arası çok mesafe var. Ailede kızlarının gelin olduğunu görmek istiyor.

Tekrar ediyorum sizin için gereksiz önemsiz olabilir bu başkası için aynı anlama gelmeyebilir.
bence sız konuyu tam okumamıssınız :)

Bunu kabul etmiyor. Ben kına yaparsam o da en iyi yerde dugun yaparmis. Tamam ben kina yapayim sen de istedigin yerde dugun diyorum ona da yanasmiyor

dugunde damat da var onunda ısteklerı onemlı :)

yuksek para haranmayacak hepsı sadece kızın ıstedıgı yerde ıstedıgı sekılde olsun dıye bırsey dunyanın hıc bı yerınde yok

benım kızım var
ılerıde boyle talebı olsa sacmalama herseyın bır usturubu var herkesın kendısıne gore mısafırı o gun ıle ılgılı hayalı var derdım
erkek tarafı dugunu kendı tarafında yapmayı su yuzden ıster bırıncısı gelecek olan takı meselesı akrabalarının hepsı orada oldugu ıcın cevresı orada oldugu ıcın ıkıncısı oradan bu tarafa mısafırlerı akrabaları getırtmek daha buyuk masraf

o yuzden erkek tarafı kızın nısanına kınasına karısmaz kız tarafıda o yuzden dugune karısmaz bazı seylere de karısılmamalıdır ıkı taraf da bırlıkte evlenıyor ne munasebet nıye sadece bı tarafın tum ısteklerı olsun... kız dugune falan cok karıstıgı ıcın erkek de kendınde o yuzden hak goruyor kına meselesınde

kralıce bıle bu sekılde evlenmedı yahu :KK70:
zaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuş

Niye erkek tarafı aile kız tarafı değil mi? Çift düğün diyorsa ve yapmıyorsa kız tarafında yapıcak belli ki ailesinden gelemeyenler olacak iki il arası çok mesafe var. Ailede kızlarının gelin olduğunu görmek istiyor.

Tekrar ediyorum sizin için gereksiz önemsiz olabilir bu başkası için aynı anlama gelmeyebilir.
Konu sahibi bız adetlerımıze bağlıyız vs demedi mi? Eee adetlerde erkek tarafının olduğu yerde düğün olur kız tarafının olduğu yerde kına ve bilinir ki düğüne gelemeyecekler kınaya gelir takısını takar. Allah aşkına kadın ben kapı önünde kına yapıcam masrafsız diyor adamda çift düğün yapsın banane diyor ve bunu normal karşılıyorsunuz. 5 bine düğün yeri buldunda göreyim konu sahibi beyaz eşyaya para harcamayıp 3 gece düğün istiyor normal akıllı insan derki benim beyaz eşyam yok o 5 bını verir bir bulaşık makinesi alırım ya da üstüne bin lira daha koyar çamaşır makinesi alırım der görende düğün yapma diyen var.

Hepiniz çok haklısınız arkadaşlar:KK70:
Konu sahibi kaç arkadaşım kendi kültürüne uygun birini bul karakteri hakkında konuşmuyorum bile bu adamın

ya alemsınız :KK70: konuyu okuyun konu sahıbı bır kapı onunde eglence bır de salonda yaparız ıkı kere eglence yaparız demıs
adamda ıkı kereye ne gerek var sen ıkı kere ona masraf edeceksen bende ıstedıgım gıbı dugun yaparım o zaman demıs

ya alemsınız :KK70:
Bizim burda bi gun kapi onunde kına bi gün de salon yapariz. Erkek tarafi da ne isterse öyle yapar karismayiz.
Neyse benim bu iki gün olayi dert oldu. Iki gun ne gerek var masraf olur, yemek cok tutar iki gun kuafor olur vs vs. Hepsi borc olacak o paraya gezelim ne gerek diye dusunuyor.

2 kere ıstıyor konu sahıbı 2
adam 2 kereye ne gerek var dıyor
konu sahıbı de benı bunun ıcın aglattıgına deger mı dıyor
oy minnoş

ya alemsınız :KK70: konuyu okuyun konu sahıbı bır kapı onunde eglence bır de salonda yaparız ıkı kere eglence yaparız demıs
adamda ıkı kereye ne gerek var sen ıkı kere ona masraf edeceksen bende ıstedıgım gıbı dugun yaparım o zaman demıs
Adam diyor ki sen kına yap, salonda yap istediğin gibi yap ama bir tane yap. Ben de düğün yapayım kendi şehrimde. İki tane olmaz diyor, kapı önü kınasından vazgeç diyor. 4 oldu...
Arkadaşlar apayrı ülkelerde yaşıyoruz onu anladım :KK70:

Daha nişanlı bile değilken bunları konuşmak için çok erken değil mi,
Salonda Düğün organisyonuna artık kına da dahil ediliyor, gelin bindallı giyiyor vs hem düğüne renk katılmış oluyor, isterseniz bunu da araştırın, ayrı kına masrafı olmamış olur hem

Arkadaşlar apayrı ülkelerde yaşıyoruz onu anladım :KK70:
yok ondan degıl benımde arada oyle oluyor bazen kafam dalgın oluyor anlayamıyorum
sız sadece anlamadınız
konu sahıbı 2 kere eglence yapmak ıstıyor bır kapı onu bır salon
adam 2 kereye ne gerek var dıyor ısrarla 98448947834 kere bunu soyluyorum ama ısrarla kına yapmasına ızın vermıyor dıyorsunuz
yap ama 2 kereye ne gerek var gereksız para harcama o parayla gezerız dıyor

ben anteplıyım burada kına da nişanda dugunde şaşalı olur 2 kere kına yapanı gormedım o acıdan bakarsak aynı dunyada olmadıgımız kesın :)

Bunu kabul etmiyor. Ben kına yaparsam o da en iyi yerde dugun yaparmis. Tamam ben kina yapayim sen de istedigin yerde dugun diyorum ona da yanasmiyor
Bunun derdi senin kınanda bacım.
İster kapı önünde yaparsın ister salon tutarsın...ona bişey diyemem ama sakın kına fikrinden feragat etme bence. Bende kınasız olmaz diyenlerdenim valla.
Saçmalıyor yaaaa. Bu devirde şunu da isterim, bunu da isterim diyenler kıymetli oluyor. İki iki daha dört.
Sizde de söz yokmuş nişan yokmuş valla üzme tatlı canını. Senden değerlisi yok bu hayatta ❤️

dugunu erkek yapıyor erkek ben dugun yapamam butcem yetmez derse kım ne dıyebılır :) borca gırmek ıstemıyorum demıs haklı ve mantıklı olarak
sen mantıklı kadınsın yapma miss ıkı cıftetellı ıcın dunyanın parasını baymak mantıklı mı ustelık borc ıle :KK66:

İyi de konu bu değil ki, konu sahibesi yapayım mı yapmayayım mı diye sormuyor yapmak istiyorum adam ölü taklidi yaptı diyor😊

Konu sahibesi yapmazsa mutsuz olacak. Adam da konuşmayarak pasif agresif direniş yapıyor, konu sahibesini bıktırıp kendi isteğini kabul ettirmeye çalışıyor. Adam gibi iletişim kurmaması mı, 5000tl için konu sahibesinin kalbini kırması mı hangisi daha kötü bilemedim🙄

Ben sevgilinizi haklı buldum, evdeki hesap hicbir zaman çarşıya uymaz, aklınıza gelmeyen daha ne masraflar çıkar kimbilir, salonda kına düğün bir yapın, kınaya ayrı harcayacağınız parayla guzel bir yerde otel ayarlayın ,gezin tozun yiyin için,

İyi de konu bu değil ki, konu sahibesi yapayım mı yapmayayım mı diye sormuyor yapmak istiyorum adam ölü taklidi yaptı diyor😊

Konu sahibesi yapmazsa mutsuz olacak. Adam da konuşmayarak pasif agresif direniş yapıyor, konu sahibesini bıktırıp kendi isteğini kabul ettirmeye çalışıyor. Adam gibi iletişim kurmaması mı, 5000tl için konu sahibesinin kalbini kırması mı hangisi daha kötü bilemedim🙄
canım
adam dıyorkı kına yap ama 2 kere yapma onu kabul etmıyor

sımdı dugun kına nısan hepsını ortak bırlıkte yapacaklar ya
adamın tek yapacagı bır dugun
konu sahıbı de eglencelere doyamıyor hem kapı onunde tantana yapıcam hemde salon tutucam 2 tane kına olacak dıyor
adamda dıyorkı 2 ayrı masraf nıye ıkı kere onun sacı bası ınsanlara yemek yedırmesı orkestrası osu busu
2. yapacagımıza gezerız dıyor

X