Yok sayılmak...

sımdı kızlar sızde suc bulmuyorum once bende adam kınaya karsı olarak anladım konu sahıbesı o 2 kına ıstedıgıyle ılgılı mevzunun ustune bastırarak anlatmadıgı ıcın
hatta adam kınanıza karısamaz dedım
fakat konuyu tekrar okuyunca evet o uzun konuyu 2 kez okudum
tam ortalardan sona dogru 2. kına ıcın cıkardıgı tamamen eksık envantere bakınca goruluyor orada konu sahıbının 2 kez kına yapmak ıstedıgı

İyi de konu bu değil ki, konu sahibesi yapayım mı yapmayayım mı diye sormuyor yapmak istiyorum adam ölü taklidi yaptı diyor😊

Konu sahibesi yapmazsa mutsuz olacak. Adam da konuşmayarak pasif agresif direniş yapıyor, konu sahibesini bıktırıp kendi isteğini kabul ettirmeye çalışıyor. Adam gibi iletişim kurmaması mı, 5000tl için konu sahibesinin kalbini kırması mı hangisi daha kötü bilemedim🙄
O kadar param yok ama ben de cartier bileklik istiyorum ve almazsam çok mutsuz olucam. Eşime söyleyim de kredi çekip bana cartier alalım. Ölü taklidi yaparsa da buraya konu açarım 🙃

Parası olmamasına, daha beyaz eşya bile almamasına rağmen iki tane düğün diye tutturması en az bunun kadar mantıksız. Bu mantıksızlığı da eleştirmiceksek forumda hiçbir şeyi eleştiremeyiz

Sokakta kına yapmak istemesi zaten başlı başına fecaat ve pandemi nedeniyle yasak. Polis ceza kesiyor yapanlara.

yok ondan degıl benımde arada oyle oluyor bazen kafam dalgın oluyor anlayamıyorum
sız sadece anlamadınız
konu sahıbı 2 kere eglence yapmak ıstıyor bır kapı onu bır salon
adam 2 kereye ne gerek var dıyor ısrarla 98448947834 kere bunu soyluyorum ama ısrarla kına yapmasına ızın vermıyor dıyorsunuz
yap ama 2 kereye ne gerek var gereksız para harcama o parayla gezerız dıyor

ben anteplıyım burada kına da nişanda dugunde şaşalı olur 2 kere kına yapanı gormedım o acıdan bakarsak aynı dunyada olmadıgımız kesın :)
Bende yanlis anlamisim ozaman
Ben kapi onunde kina birde salonda dugun anladim
Bunun uzerine dugun icerisinde kina yapmayi teklif et dedim bende
Suda var kina kiz tarafina aittir adam elini cebine atmicak normalde niye karisiyo onuda anlamadim
Yoksa onudami damat yapacakmis

zaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuş
Erkek tarafında düğün yapılacak

Kız tarafında kapı önü kınası + salon düğünü yapılacak ikisi de yemekli. Konu sahibinin isteği bu.

Ekleme: Yorumları okudum. Ben de yanlış mı anlamışım yahu ben okur okumaz böyle anladım :KK45:

sımdı kızlar sızde suc bulmuyorum once bende adam kınaya karsı olarak anladım konu sahıbesı o 2 kına ıstedıgıyle ılgılı mevzunun ustune bastırarak anlatmadıgı ıcın
hatta adam kınanıza karısamaz dedım
fakat konuyu tekrar okuyunca evet o uzun konuyu 2 kez okudum
tam ortalardan sona dogru 2. kına ıcın cıkardıgı tamamen eksık envantere bakınca goruluyor orada konu sahıbının 2 kez kına yapmak ıstedıgı
Ben olsam ıkıncı kınayı yapacağıma o parayla beyaz eşya alırım ya da yok istemiyor mu altın yapsın. Hoş ben kına yapmayıp ailem onun yerine o parayla bana yatırımlık altın yaptı saklıyorlar. Hoş o fazladan oldu asıl parayı estetiğe gömdüm orası ayrı agjkkl

Bende yanlis anlamisim ozaman
Ben kapi onunde kina birde salonda dugun anladim
Bunun uzerine dugun icerisinde kina yapmayi teklif et dedim bende
Suda var kina kiz tarafina aittir adam elini cebine atmicak normalde niye karisiyo onuda anlamadim
Yoksa onudami damat yapacakmis
bende once oyle anlamıstım hatta kınanıza karısamaz ya da dugunde de kına yapabılırsınız demıstım
konu sahıbının eskı konusunu okuduktan sonra bu konuyu tekrar okudum daha dogru yorum yapmak ıcın kımseye haksızlık yapmak ıstemem
orada farkettım

bu onemlı ayrıntıyı kucucuk yazmıs laf arasında :KK70: o yuzden cogu kısı farketmedık

bende once oyle anlamıstım hatta kınanıza karısamaz ya da dugunde de kına yapabılırsınız demıstım
konu sahıbının eskı konusunu okuduktan sonra bu konuyu tekrar okudum daha dogru yorum yapmak ıcın kımseye haksızlık yapmak ıstemem
orada farkettım

bu onemlı ayrıntıyı kucucuk yazmıs laf arasında :KK70: o yuzden cogu kısı farketmedık
Hangi ayrıntıyı ya ben hala farketmedimmm🙈😂

orada farkettım

Ben oglanin yerinde olsam ya bu durumu kabullenirdin yada ciao bella derim
Ulkede gayette 1 dugun 1 kina kabul edecek tonlarca kiz var
Hatta dugun icerisinde kina yapacak hatta sadece dugun hatta hatta sadece nikah isteyecek cok kisi var cunku orta pandemi olayi var kimse eskisi gibi dolu dolu istemiyor

Erkek tarafında düğün yapılacak

Kız tarafında kapı önü kınası + salon düğünü yapılacak ikisi de yemekli. Konu sahibinin isteği bu.

Ekleme: Yorumları okudum. Ben de yanlış mı anlamışım yahu ben okur okumaz böyle anladım :KK45:
Ahahahah delirecez az kaldı. Sırf kadın diye şu saçma isteği haklı bulmak için çabalıyorlar.

Evet böyle istiyor
E ama bu gerçekten fazla değil mi?

Yani konunun elle tutulmayacak başka bir çok tarafı var ama bu konuda şahsım adına gereksiz yani.

Bu konudan bağımsız söylüyorum.

Şimdi kınalı düğünler var düğünün sonunda gelin yine bindallısını giyip yakıyor kınasını. Genelde 2 aile uzaktaysa böyle tercih ediliyor. Erkek tarafından gelmek isteyenleri 2 gün kalacak yer ayarlamak zorunda bırakıyor olmanın nedeni sadece böyle istiyorum bizde böyle olmamalı. Üstelik kına da düğün de yemekli olacakmış.

yok ondan degıl benımde arada oyle oluyor bazen kafam dalgın oluyor anlayamıyorum
sız sadece anlamadınız
konu sahıbı 2 kere eglence yapmak ıstıyor bır kapı onu bır salon
adam 2 kereye ne gerek var dıyor ısrarla 98448947834 kere bunu soyluyorum ama ısrarla kına yapmasına ızın vermıyor dıyorsunuz
yap ama 2 kereye ne gerek var gereksız para harcama o parayla gezerız dıyor

ben anteplıyım burada kına da nişanda dugunde şaşalı olur 2 kere kına yapanı gormedım o acıdan bakarsak aynı dunyada olmadıgımız kesın :)
Kapı önünde kına ve salonda düğün istiyor kendi olduğu yerde konu sahibi
konu sahıbının 2 kez yemelı ıcmelı kına yapmak ıstedıgıne daır o kucuk ayrıntı :)
1 kına 1 düğün diye yazmıyor mu konuda :KK70:

O kadar param yok ama ben de cartier bileklik istiyorum ve almazsam çok mutsuz olucam. Eşime söyleyim de kredi çekip bana cartier alalım. Ölü taklidi yaparsa da buraya konu açarım 🙃

Parası olmamasına, daha beyaz eşya bile almamasına rağmen iki tane düğün diye tutturması en az bunun kadar mantıksız. Bu mantıksızlığı da eleştirmiceksek forumda hiçbir şeyi eleştiremeyiz

Sokakta kına yapmak istemesi zaten başlı başına fecaat ve pandemi nedeniyle yasak. Polis ceza kesiyor yapanlara.

Hayatta herkesin öncelikleri farklı, konu sahibesi yeni eşya yerine düğün tercih ediyorsa bu onun kendi seçimi saygı duymak zorundayız. Neden eşya istemiyorsun diye burda taşlayamayız, paranı harcama diyemeyiz, düğünü bırak eşya al yazamayız. Konu sahibesi zaten eşyamız var onları koyup kullanıcam demiş.

Bunu beştir yazıyorum artık, konu sahibesi düğün seviyor yapmak istiyor. Konu da konu sahibesainin parayı nereye yatıracağı değil ki burası bizi hiç ilgilendirmez, adamın içinde bulunduğu acaip tavırlar.

İç anadolu da kiz ve ailesi farklı şehirdelerse kız tarafında kına+düğün
erkek tarafında da kına+düğün yapıldığına defalarca şahit oldum

bizde erkek tarafı kınası olur başka şehirlerde çetnevir ,bekarlığa veda partisi vs vs gibi erkekler için de adı var

Kapı önünde kına ve salonda düğün istiyor kendi olduğu yerde konu sahibi

1 kına 1 düğün diye yazmıyor mu konuda :KK70:
bır kapı onunde kına bırde salon dıyor
ya nıye okumuyorsun konuyu nıye :KK70:
ustelık tam o yazdıgı kısmı alıntıladım da rahat gorulsun dıye

adam dıyor kı ıkı kez aynı masraflar ne gerek var gezerız dıyor o yuzden dıyor

X