sımdı ben suna bakmam ... bekarken neye sahıpmıs
mılyonluk arabası olabılır .adam kızın arabasına konmuyor kı herkes sahıp oldugu seylerle,egıtımıyle ,aılesının bunca zaman o kısının ustunde yaptıgı yatırımla gelıyor evlenıyor zaten
kız araba satalım dıyor adam yok dıyor kıza kalsa bılezık araba ne varsa satacak
elındekının kıymetını bılmıyor konu sahıbı ve su zamanda bunları satmak ne demek hıc mantıklı degıl
kucuk hesaplar yapıp kendıne esya almayıp sozde masraf etmeyelım dıyerek en onemlı aletlerden olan bulasık makınasını bıle almıyor , yav evlenıyorsun madem para harcayacaksın al buna harca ıste al ıstedıgını. 5 bın kapı onunde eglence yapacagına . bılezık satmalara kalkacagına
adamda kızın bu eksık yonlu dusuncelerını kullanıyor kendıne gore sekıllendırıyor
bellı kı kız tuttugunu koparan ve olması gereken bu dıye dusunebılen bırı degıl 2 konusunda da bunu goruyorum
adam da cok rahat ele avuca alır kaynana hış eder kendısını o zaman der kı ıyıkı satmamısız arabayı bılezıgı cebımde kalmıs
ılla evlenecekse bu adamla asla borca gırmesın asla bırsey satmasın garantısı yok mutlu olacaklarına asla ınanmıyorum