- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
bence asıl sorun 5 bınde ona verelım dıyememesı degılde hıc cevap vermemesıHer yoruma tek tek cevap verip mesaj kalabalığı yapmayayim dedim her ne kadar kapı önü kınası yapma potansiyelinde görgüsüz ve çağ dışı olsam da bazen düşunceli olabiliyorum
Önce bu kapı önü muhabbetine geleyim evet bazı yerler şehirler için kapı önünde calgı kalabalık vs söz konusu bile olamaz haklısınız. Ama bazı yerler şehirler köyler kasabalar için de kapı önündeki eglenceye karismak söz konusu değildir. Yani bebeği ağlayan annemizin dugunu de bu sekilde olmustur burda. O yuzden kapsın gelsin bebeğini iki tur da ben avutayım sıkıntı yok. Hasta yaşlı olan da 2 3 saat idare ediyor bizde insanları hoşgorduk bu konuda. O yüzden aman kapı önü ne ya diyenler siz de kendinizce haklisiniz cunku size anormal ama bizde oyle degil. Biz dedigim ben degilim yasadigim bölge o sesi duyacak insanlar ki zaten onlar da bize eslik eder.
Diğer bir konu benim pintiliğim değil ben nasıl olsa alinacak elimde param varken şu makinayi aradan cikariyim dedim. O da baska bi sey alir sen ben demeyiz diye dusundum.
Daha sonraki mevzu parasızlıktan ölüyor olsak inanın gunluk kiyafetimi giyer nikahimi kıyarim, sonra da evime gelip kuru ekmegimi yerim derdim bu değil ki. Derdim olabilecekken fazla masraf gormesi tamam bazilariniz gibi dusunmus evet fazla masraf cikti ama hadi gonlun olsun 5 bin de ona verelim diyememesi ya da bir mesajima cevap bile verememesi. Bir arkadas yazmisti bu yönünu yeni görüyorsunuz diye evet saskinligim üzüntüm bu sebepten belki de.
Fazla taviz vermişim haklisiniz. Bunları taviz değil de mutluluğum için fekakarlik olarak görmüştüm aslinda yanılmışım.
Bulunmaz hint kumaşı midır simdi bi sorguluyorum tabii ama ilk basta bulunmaz hint kumasini buldugumu zannettigim icin gorusmeye baslamistim. Daha once kimseyle gorusmedim bi dusuneyim bile dememistim ama o benim iste bu diyecegim insanlıkta biriydi.
oyle havada kaldı konu konusup anlasamadınız
sız zengın gıbı gorunen ama yasamaya korkanlardansınız kapının onunde en luks arac ama benzını olmayanlardan
araclar var 2 bılezıgı bozdurmaya tenezzul edılıyor ,bulasık makınası alırken el tıtrıyor ama 5 bın havaya sacılıyor
bence tam olarak ne ıstedıgınızı karsılıklı konusun derım