- 20 Haziran 2016
- 4.762
- 8.632
- 158
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Narsist ve bilerek üzmeye çalışır demiş o yüzdenAdamın deccal olması lazım eşinin böyle bir şey düşüneceğini tahmin edip sırf üzmek amacıyla yapması için
Narsist ve bilerek üzmeye çalışır demiş o yüzden
Tam iş üstünde arkadaşlar acilllll diye konu açsınBu akşam sevişin meraktan çatlayacam ben burada
Benim eşimin paranoyak olması lazım zira her an duş alabilirim hiç belli olmuyor banaDuş almadığı saatte duş almış olağan akışa uymuyormuş
Ben düz bakıyorum olaya ortada kayıp bi paket varsa her zaman olduğu yerde değilse,ki bir kocada neden yerini değiştirsin karısıyla ortak kullandığı bir şey zaten ikisi için en pratik yer neresiyse oradadır e suanda yok bunu ya koca aldı yada cocuklar kucaladı.Ya kizlar siz mi zehir gibisiniz, suphecisiniz ben mi konuyu anlamadim, şurdan aldatma suphesi cikaramadim ben, daha oncede boyle bi konuda cok saf olduğuma karar vermistim zaten.
Ben bu kadar salakca aldatma imasi yapacagini, zarflayacagini sanmıyorum yahu bi erkegin, bi kere aldatma imasi cok sorunlu, bosanma konusunda cok riskli hareketler, ayrica 14 yaşında cocugu olan bi cift 2-3 gune bir sevisiyorsa isin icinde aldatma olacagini düşünemedim ben.
Ben düz bakıyorum olaya ortada kayıp bi paket varsa her zaman olduğu yerde değilse,ki bir kocada neden yerini değiştirsin karısıyla ortak kullandığı bir şey zaten ikisi için en pratik yer neresiyse oradadır e suanda yok bunu ya koca aldı yada cocuklar kucaladı.
Iste mesela ben cocuklar kurcaladi diye bakardim. Kemalim yapmazci miyim acaba icten iceBen düz bakıyorum olaya ortada kayıp bi paket varsa her zaman olduğu yerde değilse,ki bir kocada neden yerini değiştirsin karısıyla ortak kullandığı bir şey zaten ikisi için en pratik yer neresiyse oradadır e suanda yok bunu ya koca aldı yada cocuklar kucaladı.
Ben hiç kontrol etmedim o daha fenaIste mesela ben cocuklar kurcaladi diye bakardim. Kemalim yapmazci miyim acaba icten ice
Bende kontrol etmedim hic, neyse kemalim yapmazBen hiç kontrol etmedim o daha fena
Yok be tatlım, normalde ben de aman sen de derdim ama hadibeya yi az buçuk tanıyorum burdan, dengeli güçlü bir kadın, sezdiyse boş değildir diye düşündüm. Ama inşallah boştur tabii, enişte zaten tanılı sosyopatmış, her türlü zor.Ya kizlar siz mi zehir gibisiniz, suphecisiniz ben mi konuyu anlamadim, şurdan aldatma suphesi cikaramadim ben, daha oncede boyle bi konuda cok saf olduğuma karar vermistim zaten.
Piraye, bir kadın aşırı paranoyak hasta bir tip değilse, zaten genelde haklı çıkıyor ya hislerinde. Şüpheleniyorsam orada bir şey vardır diyorum ben.Yok be tatlım, normalde ben de aman sen de derdim ama hadibeya yi az buçuk tanıyorum burdan, dengeli güçlü bir kadın, sezdiyse boş değildir diye düşündüm. Ama inşallah boştur tabii, enişte zaten tanili sosyopatmış, her türlü zor.
İşte dediğin gibi sürekli herşeyi kıskanan paranoyak üyeler de var, onlara bunu söylemek ateşe körükle gitmek gibi oluyor ama ortada somut kanıt olmasa da kırk yılda bir dan diye "sezdim" diyen kadın da genelde haklı çıkıyor...Piraye, bir kadın aşırı paranoyak hasta bir tip değilse, zaten genelde haklı çıkıyor ya hislerinde. Şüpheleniyorsam orada bir şey vardır diyorum ben.
Ben pek örnek alınabilecek bir kadın değilim bu konuda.İşte dediğin gibi sürekli herşeyi kıskanan paranoyak üyeler de var, onlara bunu söylemek körükle gitmek gibi oluyor ama ortada somut kanıt olmasa da kırk yılda bir dan diye "sezdim" diyen kadın da genelde haklı çıkıyor...
Sizi kıskandırmak için yapmış olmasın.Bakalim. Nasil olsa bir kac güne cikar meydana. Ya kutu ya gercek.
Cok fevri davranislarda bulunabilen bir insan, cok sacma hareketlerde sözlerde bulunur bazen sirf karsisindakina manevi zarar vermek icin.
Ay ben hadibeya'yi hic tanimiyorum denk gelmemisim demekki, sosyopatlik durumu soz konusuysa (Allah oncelikle sabir ve guc versin hadibeya'ya) bilerek kiskandirmak ve konusan / kavga eden taraf olsun diye pislik yapmış da olabilir.Yok be tatlım, normalde ben de aman sen de derdim ama hadibeya yi az buçuk tanıyorum burdan, dengeli güçlü bir kadın, sezdiyse boş değildir diye düşündüm. Ama inşallah boştur tabii, enişte zaten tanılı sosyopatmış, her türlü zor.
Benim eşimde bazen küs olduğumuza yeri belli olan sevdiğim şeyleri saklar (çoğunluk sigara paketi çikolata vs gibi) onu da bulamayınca meraklanip gidip soruyum o şekilde konusma başlasın küslüğümüz bitsin diye eşiniz böyle bir huyu varsa belki o da merak edip gidin sorun diye yapmış olabilir. Duş kısmı biraz düşündürücü olabiliyor ama gene eşimden örnek verecek olursam yorgun olduğunda suyun altında oturmaya bayılır belki o da öyle şeyler yapmış olamaz mı?.Aslinda su an sadece cok fevri bi davranis sergileyip elimde olan kozu kaybetmemek icin yaziyorum.
Iki gün önce cok ciddi ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmayan bir tartisma yasadik esimle.
Esim randevuyla calistigi icin, öncesinden dün aksam icin 19.30 icin bir randevusu oldugunu biliyordum.
is arasinda dusa girmez eger cok berbat bir halde kirlenmediyse, dün gördügüm kadariyla öyle degildi, ama geldi uzun uzun dusa girdi (zaten bu bana bir hayirdir diye his uyandirdi) sonra 19.30 daki randevusuna gitti
Sonra dün sanki birsey dürttü kalkip baktim hic acilmamis bir paket prezervatif kutusu ortada yok. Öncesinden dolabini düzenlemisti. Henüz hic birsey sormadim, arabasina baktim bisey yok, is yerine o yokken baktim oda temiz, birde is arabasi var onu anca bugün ögleden sonra kontrol edebilirim. Bir diger ihtimal de tabi, bekli dolabini düzenlerken baska yere koydu, baktim ama ben bulamadim.
Eger o kutuyu alip evden gittiyse kullanmis olsun yada olmasin zaten sonuc benim icin belli, niyetlenmis almis gitmis. Banada gururumla bosanmak düsüyor, hicde korktugum birsey degil. Simdi ben nasil ilerleyim, küsüz, gidip paket nerde diye sormak istemiyorum. Sordugum anda sak diye cikarip mesela ordan aldim suraya koydum diye benim yanimda gösterirse sorun yok ama aksi taktirde hic bir sansi yok, ya o an gösterir yada hersey biter.
Burda baska konulara sira sira fikir verirken, simdi beynim dondu sanki. Öyle davranmam lazim ki, o benim fark ettigimi anlamadan ne yerine koyabilsin, nede baska sekilde inkar edebilsin.
Yurt disindayim, zina davasi tazminat falan zaten alamiyorum aldatma durumunda. Umarim anlatabilmisimdir su an derdimi. Evde cocuklar var su an, sakinligimi korumam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?