Yok olan paket korunma yöntemi

Eee barışmış gibi yapın, nereden aldığına bakın prezervatifi.

değildir değildir
adam afedersiniz içeride kendini tatmin de ediyor olabilir hani küssünüz ya ondan da uzun kalmıştır

saf mı bu evdeki kutuyu alıp gidecek :)

Alt planda başka şeyler mi var yoksa sadece duş almasıyla prezervatifi kontrol etmeniz tuhaf geldi. Küsüz demişsiniz. Konu bu mu yoksa öncesinde mi küsmüştünüz? Biraz havada kalmış gibi konu

Neden hemen aldatma şüphesine kapıldınz daha önce eşiniz aldatti mi ? Muhtemelen daha önce güven problemi yaşadınız. Hiçbir olay yaşamadan eşinizden aldatıyor diye evhamlanip şüphelenip senaryo yazmadiniz umarim. Prezervatif alma açısından bakarsak da evdekini almak yerinde dışardan alıp gitmek de zor bir olay değil. Benim eşim de mesai arasında bazen gelir duş alır hem temizlenmek için hem de dinlenmek için. Duş almakla aldatmanın bağlantısını bağdaştıramayiz.

Alt planda başka şeyler mi var yoksa sadece duş almasıyla prezervatifi kontrol etmeniz tuhaf geldi. Küsüz demişsiniz. Konu bu mu yoksa öncesinde mi küsmüştünüz? Biraz havada kalmış gibi konu
Bir de ben erkek olsam evde ki kutuyu niye götüreyim gider yenisini alırım atla deve değil ya. Evde ki kadın kutuyu görmezse işi çakar derim

Şu an küs olduğunuz için sırf sizi meraklandırmak,üzmek için böyle birşey yapma ihtimali olabilir mi? Bu mesajınızın üstüne aklıma bu geldi.

Konuya baslarken yazmistik, cok ciddi ama düzeltilebilir bir konuda kavga ettik diye. Bununla alakasi yoktu

Ayrılmanızı mı istiyor?

hadibeyaaa sen aklı başında birisin, aldatılanlar derneğinden olarak bu donelerle aldatıldığını düşünmen saçma geldi. Eşine kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun sanırım, sakinleşince eşine sorarsın. Bir de aranızda cinsellik nasıl ? Uzun zamandır berabere olmuyorsanız o zaman şüphelenebilirsin.

Yok, aramizda uzun süre anca lohusalik döneminde iliski olmamisti. Oda yillaaaaar oluyor. En gec 2-3 gün bir.

Evet banada simdi sakince düsününce sacma geldi, ama o an arayip derhal eve gel diyip kavga cikarmamak icin, birde cocuklar evdeyken onlara yansimasin diye kendimi sakinlestirmeye calistim yazarak.

Simdi kociskotellasini aklmaya calisan bir kadin gibi olmak istemiyorum ama, dedigim gibi cocuklar bu hafta evde. Büyük neredeyse 14 yasinda. Ben o yaslarda cok severdim annem yokken dolaplari karistirmayi, hatta bi kere bir tekli paket bulup acmis bakmistim bu ne diye. Aceba kizimda merak edip kutuyu almis olabilir mi?
Ilk önce bi esimle konusup tepkisine göre sorup sormayacagimi düsünmem lazim.
Buda simdi nerden geldi aklima, bana gecen gün anne senin odanda cok güzel saklama yerleri var ama sen bilmiyorsun dedi

Ben sizin yerinizde olsam direkt sormazdım gece sevişip tam prezervatifi çıkarsana deyince nereden çıkaracak diye bakardım

Benim de içime bir şüphe düştü. Ben olsam ne olur ne olmaz takip ederdim.
İş arabasına, çantasına her yere bakardım.
Ben kadın hissiyatını hafife almam. Şüphe ettiyseniz kontrol etmeye değer bence.
Bizi de haberdar edin lütfen. Umarım bir şey çıkmaz.

Ne istiyor bilmiyorum. Belki ben sorim, kavga cikarim falan istiyor. Su an eve geldigindeki konusma cabalarina bakinca ayrilmak istedigini sanmiyorum.
Belki ayrılık sorumluluğunu üzerinden atmak için siz bırakıp gidin diye uğraşıyordur. Çünkü leblebi kadar beyni dahi olsa bir insan karısının gözünün içine soka soka bak seni aldatıyorum havalarına girmez.

Iste bazen leblebi kadar bile degil.
Kendince beni meraklandirmak pesinden kosturmak icin bile yapmis olabilir. Kafa bos cünki. Neyse bekleyip görücem.
Simdi sacma sapan seyleri sorarak mesajlar yaziyor. Sacma sapan

Iste bazen leblebi kadar bile degil.
Kendince beni meraklandirmak pesinden kosturmak icin bile yapmis olabilir. Kafa bos cünki. Neyse bekleyip görücem.
Simdi sacma sapan seyleri sorarak mesajlar yaziyor. Sacma sapan
Bu akşam sevişin meraktan çatlayacam ben burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…