- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Eee barışmış gibi yapın, nereden aldığına bakın prezervatifi.evet evet ben onu anlamamıştım şimdi oldu, beni de düşündürürdü ne yalan söyleyim haklısınız,
gelince sakin sakin soracaksınız o zaman paket nerde diye, umarım kötü bir şey çıkmaz altından boşa kuruntu yapmış olursunuz.
Alt planda başka şeyler mi var yoksa sadece duş almasıyla prezervatifi kontrol etmeniz tuhaf geldi. Küsüz demişsiniz. Konu bu mu yoksa öncesinde mi küsmüştünüz? Biraz havada kalmış gibi konu.Aslinda su an sadece cok fevri bi davranis sergileyip elimde olan kozu kaybetmemek icin yaziyorum.
Iki gün önce cok ciddi ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmayan bir tartisma yasadik esimle.
Esim randevuyla calistigi icin, öncesinden dün aksam icin 19.30 icin bir randevusu oldugunu biliyordum.
is arasinda dusa girmez eger cok berbat bir halde kirlenmediyse, dün gördügüm kadariyla öyle degildi, ama geldi uzun uzun dusa girdi (zaten bu bana bir hayirdir diye his uyandirdi) sonra 19.30 daki randevusuna gitti
Sonra dün sanki birsey dürttü kalkip baktim hic acilmamis bir paket prezervatif kutusu ortada yok. Öncesinden dolabini düzenlemisti. Henüz hic birsey sormadim, arabasina baktim bisey yok, is yerine o yokken baktim oda temiz, birde is arabasi var onu anca bugün ögleden sonra kontrol edebilirim. Bir diger ihtimal de tabi, bekli dolabini düzenlerken baska yere koydu, baktim ama ben bulamadim.
Eger o kutuyu alip evden gittiyse kullanmis olsun yada olmasin zaten sonuc benim icin belli, niyetlenmis almis gitmis. Banada gururumla bosanmak düsüyor, hicde korktugum birsey degil. Simdi ben nasil ilerleyim, küsüz, gidip paket nerde diye sormak istemiyorum. Sordugum anda sak diye cikarip mesela ordan aldim suraya koydum diye benim yanimda gösterirse sorun yok ama aksi taktirde hic bir sansi yok, ya o an gösterir yada hersey biter.
Burda baska konulara sira sira fikir verirken, simdi beynim dondu sanki. Öyle davranmam lazim ki, o benim fark ettigimi anlamadan ne yerine koyabilsin, nede baska sekilde inkar edebilsin.
Yurt disindayim, zina davasi tazminat falan zaten alamiyorum aldatma durumunda. Umarim anlatabilmisimdir su an derdimi. Evde cocuklar var su an, sakinligimi korumam lazim.
Bir de ben erkek olsam evde ki kutuyu niye götüreyim gider yenisini alırım atla deve değil ya. Evde ki kadın kutuyu görmezse işi çakar derimAlt planda başka şeyler mi var yoksa sadece duş almasıyla prezervatifi kontrol etmeniz tuhaf geldi. Küsüz demişsiniz. Konu bu mu yoksa öncesinde mi küsmüştünüz? Biraz havada kalmış gibi konu
Şu an küs olduğunuz için sırf sizi meraklandırmak,üzmek için böyle birşey yapma ihtimali olabilir mi? Bu mesajınızın üstüne aklıma bu geldi.Dedim ya, bilerek isteyerek insanlari kirma incitme gibi bir huyu vardir.
Evet disardan also ruhum duymaz, ama gözümün önündekini alirsa simdi oldugu gibi icim icimi yer.
Kendisi tehsisi konuslmus bir narsist, kendide bilir, kendini normal zamanlarda durdurmayida bilir, bazen ben uyaririm sustur icindeki narsisti diye hemen toparlanir. Ama iste bazende cikiyor böyle.
Eee barışmış gibi yapın, nereden aldığına bakın prezervatifi.
Konuya baslarken yazmistik, cok ciddi ama düzeltilebilir bir konuda kavga ettik diye. Bununla alakasi yoktuAlt planda başka şeyler mi var yoksa sadece duş almasıyla prezervatifi kontrol etmeniz tuhaf geldi. Küsüz demişsiniz. Konu bu mu yoksa öncesinde mi küsmüştünüz? Biraz havada kalmış gibi konu
Şu an küs olduğunuz için sırf sizi meraklandırmak,üzmek için böyle birşey yapma ihtimali olabilir mi? Bu mesajınızın üstüne aklıma bu geldi.
Ayrılmanızı mı istiyor?Iste bende diyorum konu sirf cinsellik olsa gider disardan alir, ruhum duymaz. Ama bana duyura duyura özel bakim yapmasi, sonra gözümün önündeki paketi almasi bunlar beni geren seyler su an. Yani bilerek benim gözüme sokarak yaptigi seyler.
.Aslinda su an sadece cok fevri bi davranis sergileyip elimde olan kozu kaybetmemek icin yaziyorum.
Iki gün önce cok ciddi ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmayan bir tartisma yasadik esimle.
Esim randevuyla calistigi icin, öncesinden dün aksam icin 19.30 icin bir randevusu oldugunu biliyordum.
is arasinda dusa girmez eger cok berbat bir halde kirlenmediyse, dün gördügüm kadariyla öyle degildi, ama geldi uzun uzun dusa girdi (zaten bu bana bir hayirdir diye his uyandirdi) sonra 19.30 daki randevusuna gitti
Sonra dün sanki birsey dürttü kalkip baktim hic acilmamis bir paket prezervatif kutusu ortada yok. Öncesinden dolabini düzenlemisti. Henüz hic birsey sormadim, arabasina baktim bisey yok, is yerine o yokken baktim oda temiz, birde is arabasi var onu anca bugün ögleden sonra kontrol edebilirim. Bir diger ihtimal de tabi, bekli dolabini düzenlerken baska yere koydu, baktim ama ben bulamadim.
Eger o kutuyu alip evden gittiyse kullanmis olsun yada olmasin zaten sonuc benim icin belli, niyetlenmis almis gitmis. Banada gururumla bosanmak düsüyor, hicde korktugum birsey degil. Simdi ben nasil ilerleyim, küsüz, gidip paket nerde diye sormak istemiyorum. Sordugum anda sak diye cikarip mesela ordan aldim suraya koydum diye benim yanimda gösterirse sorun yok ama aksi taktirde hic bir sansi yok, ya o an gösterir yada hersey biter.
Burda baska konulara sira sira fikir verirken, simdi beynim dondu sanki. Öyle davranmam lazim ki, o benim fark ettigimi anlamadan ne yerine koyabilsin, nede baska sekilde inkar edebilsin.
Yurt disindayim, zina davasi tazminat falan zaten alamiyorum aldatma durumunda. Umarim anlatabilmisimdir su an derdimi. Evde cocuklar var su an, sakinligimi korumam lazim.
Ne istiyor bilmiyorum. Belki ben sorim, kavga cikarim falan istiyor. Su an eve geldigindeki konusma cabalarina bakinca ayrilmak istedigini sanmiyorum.Ayrılmanızı mı istiyor?
Yok, aramizda uzun süre anca lohusalik döneminde iliski olmamisti. Oda yillaaaaar oluyor. En gec 2-3 gün bir.hadibeyaaa sen aklı başında birisin, aldatılanlar derneğinden olarak bu donelerle aldatıldığını düşünmen saçma geldi. Eşine kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun sanırım, sakinleşince eşine sorarsın. Bir de aranızda cinsellik nasıl ? Uzun zamandır berabere olmuyorsanız o zaman şüphelenebilirsin.
Ben sizin yerinizde olsam direkt sormazdım gece sevişip tam prezervatifi çıkarsana deyince nereden çıkaracak diye bakardımYok birebir ayni olacagini sanmiyorum.
Ya dedigim gibi, sordugum an göstermezse biter zaten. Arabada olsa yine biter. Aninda meydana cikardi cikardi, cikarmadi bitti.
Simdi de hic birsey olmamis gibi Video yolluyor suraya yakacak odunlari ayirdim falan diye.
Duş almadığı saatte duş almış olağan akışa uymuyormuşAlt planda başka şeyler mi var yoksa sadece duş almasıyla prezervatifi kontrol etmeniz tuhaf geldi. Küsüz demişsiniz. Konu bu mu yoksa öncesinde mi küsmüştünüz? Biraz havada kalmış gibi konu
Belki ayrılık sorumluluğunu üzerinden atmak için siz bırakıp gidin diye uğraşıyordur. Çünkü leblebi kadar beyni dahi olsa bir insan karısının gözünün içine soka soka bak seni aldatıyorum havalarına girmez.Ne istiyor bilmiyorum. Belki ben sorim, kavga cikarim falan istiyor. Su an eve geldigindeki konusma cabalarina bakinca ayrilmak istedigini sanmiyorum.
Belki ayrılık sorumluluğunu üzerinden atmak için siz bırakıp gidin diye uğraşıyordur. Çünkü leblebi kadar beyni dahi olsa bir insan karısının gözünün içine soka soka bak seni aldatıyorum havalarına girmez.
Bu akşam sevişin meraktan çatlayacam ben buradaIste bazen leblebi kadar bile degil.
Kendince beni meraklandirmak pesinden kosturmak icin bile yapmis olabilir. Kafa bos cünki. Neyse bekleyip görücem.
Simdi sacma sapan seyleri sorarak mesajlar yaziyor. Sacma sapan
Adamın deccal olması lazım eşinin böyle bir şey düşüneceğini tahmin edip sırf üzmek amacıyla yapması içinBence sizi üzmek için yapmış. Aldattığını sanmıyorum. Ama bu bile çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?