Yok olan paket korunma yöntemi

Yok o daha evde degil bende cocuklarla sabah ciktim simdi geldim
İki gün oldu esinizmi eve gelmedi sizmi soramadiniz anlamadım. Bide şunu eklemk istiyorum yorumlarda bı çok kişi bundan insan şüphe duyarmi falan insanl aldatildigini hissettiği zaman herşeyden şüphe ediyor ve genelde doğru çıkıyor o şüpheler bende bu şekilde boş boş şeylerden şüphelenip yakalamıştım. İnşallah değildir ama olma olasılığı yuksek

Yok yok geldi, ama cok gec geldi erken gitti, yada gelip üzerini degistirip geri gitti. Simdi o gidip gelme arasinda sorsam al bak burda diye belki arabadan getirip dolabin ulasamadigim bir yerine koyacak.
Simdi evde ama cocuklarda daha ortada oynuyor onlar varken sormicam.

Sordum

Dolabin en yüksek ve köse yerine koymus. Gözümün önünde cikardi verdi. Madem sordun, gel acalim paketi dedi cocuklar uyuyunca acalim bari bi
Ahahahah 2 gündür sinsi sinsi bu konuyu takip ediyorum, bu şekilde sonlanmasına çok mutlu oldum. Açık iletişim candır. Neyse, kaç günlük gerginliğinizi atarsınız

Ya 3. Kez yazıyorum anlık çıkartması lazımdı zaten. Arabadan getircek ne alaka? Gider alır marketten geceyse eczaneden.

Neyse ki çıkarıvermiş. Günahını da aldığımızla kaldık bu da bi şey.

Ben bu satırları yazarken o paket çoktaan açılmış olacak.

Sordum

Dolabin en yüksek ve köse yerine koymus. Gözümün önünde cikardi verdi. Madem sordun, gel acalim paketi dedi cocuklar uyuyunca acalim bari bi
Allahım yarabbim iki gündür bizde derdine düştük neyseki sorunsuz çözülmüş sevindim sizin adiniza. Allah bozmasın mutlulugunuzu

Allahım yarabbim iki gündür bizde derdine düştük neyseki sorunsuz çözülmüş sevindim sizin adiniza. Allah bozmasın mutlulugunuzu

Yahu hep bu kknin sucu, burda öyle aldatma hikayeleri okuyoruz ki, böyle Paranoyak bir kadina döndüm. Iyi ki ortaligi yikipta kendimi rezil etmedim sakin sakin nerde diye sordum oda bak burda dedi cikardi

Sordum

Konuyu endişeyle takip ediyordum. Çok sevindim. Eşinizin yorumuna da çok güldüm, haydin hayırlı işler size

Yahu hep bu kknin sucu, burda öyle aldatma hikayeleri okuyoruz ki, böyle Paranoyak bir kadina döndüm. Iyi ki ortaligi yikipta kendimi rezil etmedim sakin sakin nerde diye sordum oda bak burda dedi cikardi
Sizin konu rüyama girmiş ne alakaysa dün akşam buraya bakmadım bile. Rüyamda ormanda elma yiyordum. Uyku arasında önce 2 tane elma istemişim. Eşim elma getirince uyandım bu ne? Dedim. "İstedin ya" dedi. Yok, o değil prez*** nerde? Dedim. "Dur alıp geliyorum" dedi. Sen mi aldın? Dedim. "Heee heee çok konuşma hadi" dedi Ne olduğunu idrak edemeden

Ahahahhahahahahahah ayyyyy ne güldümmmmmmm

Kaldırıp başka bir yere koymuştur, banyo yapmak istemiş olabilir her şeyden aldatiliyormuyum diye pronoyaya girmek size zarar tabi aranizda güven problemi varsa eşinizin bu tarz vukuatlari varsa durum baska
Paronaya falan değil bu, güven problemi hiç değil! Ortada şüphe çeken hareketler var ki kadın hisseder. Ama siz güvenin şüphelenmeyin. Kemaliniz yapmaz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…