Yok olan paket korunma yöntemi

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.684
12.959
208
.Aslinda su an sadece cok fevri bi davranis sergileyip elimde olan kozu kaybetmemek icin yaziyorum.

Iki gün önce cok ciddi ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmayan bir tartisma yasadik esimle.

Esim randevuyla calistigi icin, öncesinden dün aksam icin 19.30 icin bir randevusu oldugunu biliyordum.

is arasinda dusa girmez eger cok berbat bir halde kirlenmediyse, dün gördügüm kadariyla öyle degildi, ama geldi uzun uzun dusa girdi (zaten bu bana bir hayirdir diye his uyandirdi) sonra 19.30 daki randevusuna gitti
Sonra dün sanki birsey dürttü kalkip baktim hic acilmamis bir paket prezervatif kutusu ortada yok. Öncesinden dolabini düzenlemisti. Henüz hic birsey sormadim, arabasina baktim bisey yok, is yerine o yokken baktim oda temiz, birde is arabasi var onu anca bugün ögleden sonra kontrol edebilirim. Bir diger ihtimal de tabi, bekli dolabini düzenlerken baska yere koydu, baktim ama ben bulamadim.

Eger o kutuyu alip evden gittiyse kullanmis olsun yada olmasin zaten sonuc benim icin belli, niyetlenmis almis gitmis. Banada gururumla bosanmak düsüyor, hicde korktugum birsey degil. Simdi ben nasil ilerleyim, küsüz, gidip paket nerde diye sormak istemiyorum. Sordugum anda sak diye cikarip mesela ordan aldim suraya koydum diye benim yanimda gösterirse sorun yok ama aksi taktirde hic bir sansi yok, ya o an gösterir yada hersey biter.

Burda baska konulara sira sira fikir verirken, simdi beynim dondu sanki. Öyle davranmam lazim ki, o benim fark ettigimi anlamadan ne yerine koyabilsin, nede baska sekilde inkar edebilsin.

Yurt disindayim, zina davasi tazminat falan zaten alamiyorum aldatma durumunda. Umarim anlatabilmisimdir su an derdimi. Evde cocuklar var su an, sakinligimi korumam lazim.

Paketin son kullanma tarihi geldiği için atmış olabilir mi ? Kullanılmasa ve son kullanma tarihi gelmese dahi uzun süre duran paketlerin koruma oranı düştüğü için atılması tavsiye ediliyor. Öyle bir şey olabilir mi ?

Kaldırıp başka bir yere koymuştur, banyo yapmak istemiş olabilir her şeyden aldatiliyormuyum diye pronoyaya girmek size zarar tabi aranizda güven problemi varsa eşinizin bu tarz vukuatlari varsa durum baska
Hic yok güven sorunu. Benim kocam yapmaz diyen bir kadin hic olmadim ama güvenimi sarsacak hic birsey de yapmadi bugüne kadar. Ben hic sormam ama gittigi geldigi müsterileri neler yaptini anlatir, 5 Euro harcasa nereye harcadigini anlatir. Ama tabi bunlar yapmicagi anlamina gelmiyor

Ben bu sorunun cevabini almadan barismam.
Hemen gösteremezsede sadece zaman kazanmis olur gidip aynisini almak icin. Ya hemen gösterecek yada demek ki kullanma niyetiyle götürdü.

Yok, söyle söyleyim, özel hayatimiz asla bir paketin son kullanma zamanina kadar duraksamaz. Cok da fazla beklemiyordu dolapta.

Öncelikle is arabasina bakicam bugün.
Aksam cok gec saatde evde olacak ve yarin sabah 7de tekrar evden cikacak. O yüzden iki arada sormak istemiyorum. Eline isim vardi ondan hemen göstermedim al burda diye yenisini alacak firsat vermemek icin.

Uzun süreli duş alması falan bence sorun edilecek bir şey değil sanki yani bazen bende sadece boş boş duruyorum suyun altında iyi geliyor ama açıkçası bir anda ortadan kaybolan prezervatif varsa ben de şüphelenirdim, sakin kalıp çaktırmadan paketi kontrol edin, koymuş olma olasılığı olan yerleri tekrar bakın ve aranız düzelince sorgular gibi değil de, aaa bir paket vardı ya hani yerinde göremedim başka bir yere mi koydun falan diye yoklayın verdiği ilk tepkiden anlarsınız az çok.

Madem güven problemi yok bu kadar şeffaf olan bir ilişkiniz var boşuna kendinizi hirpalamayin belki atmıştır tarihi geçmiş diye bilmiyorum çok mu iyimser bakıyorum ama kendi kendinizi kurup boşuna telaşlandiriyorsunuz gibi görünüyor

Aldatma amacı olsa çıkar alır yenisini diye düşündüm ben nedense, evde olan, sizin de yerini bildiğiniz kutuyu neden götürsün ki?
Bir açıklaması olduğunu düşünüyorum, belki aranız hali hazırda bozuk olduğundan ekstra hassas düşünüyorsunuzdur.
İçinizi bunaltmayin.

Dus almasi sorun degil, o anda özel bakim yapmasi beni düsündürdü. Anlatabildim umarim ne demek istedigimi.
O paket olmazsa zaten biz özel an yasayamayiz, onunla korunuyoruz.
Barismadan bilmem lazim.

Bakalim. Nasil olsa bir kac güne cikar meydana. Ya kutu ya gercek.

Cok fevri davranislarda bulunabilen bir insan, cok sacma hareketlerde sözlerde bulunur bazen sirf karsisindakina manevi zarar vermek icin.

Ben bu sorunun cevabini almadan barismam.
Hemen gösteremezsede sadece zaman kazanmis olur gidip aynisini almak icin. Ya hemen gösterecek yada demek ki kullanma niyetiyle götürdü.
Sorduğunuzda ve gösteremediğinizde muhtemelen;
+hatırlamıyorum
+arkadaşıma lazımmış
+kullandık ya unuttun mu

gibi gibi saçma örneklerle manipüle edebilir. Her türlü olasılık için cevabınız hazır kısa ve öz olsun. Fevri davranmayın. Duygusal davranabilirsiniz. Affedebilirsiniz bile. Önemli olan sakin olmak, manipüle olmamak, kafada kurmamak bence. Öncelik kendiniz unutmayın, böyle stresler mide yanmaları yapar. Kendinize bunu yaptığınıza değmez (dediğim gibi her iki türlü de değmezz.)

Dus almasi sorun degil, o anda özel bakim yapmasi beni düsündürdü. Anlatabildim umarim ne demek istedigimi.
O paket olmazsa zaten biz özel an yasayamayiz, onunla korunuyoruz.
Barismadan bilmem lazim.

evet evet ben onu anlamamıştım şimdi oldu, beni de düşündürürdü ne yalan söyleyim haklısınız,
gelince sakin sakin soracaksınız o zaman paket nerde diye, umarım kötü bir şey çıkmaz altından boşa kuruntu yapmış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…