- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Dedim ya, bilerek isteyerek insanlari kirma incitme gibi bir huyu vardir.Birde aldatacak olan adam niye dolaptaki kutuyu alsın ki ya içinden bir tane çıkarır ya da gider dışardan satın alır boşuna telaş bana göre
Sorduğunuzda ve gösteremediğinizde muhtemelen;
+hatırlamıyorum
+arkadaşıma lazımmış
+kullandık ya unuttun mu
gibi gibi saçma örneklerle manipüle edebilir. Her türlü olasılık için cevabınız hazır kısa ve öz olsun. Fevri davranmayın. Duygusal davranabilirsiniz. Affedebilirsiniz bile. Önemli olan sakin olmak, manipüle olmamak, kafada kurmamak bence. Öncelik kendiniz unutmayın, böyle stresler mide yanmaları yapar. Kendinize bunu yaptığınıza değmez (dediğim gibi her iki türlü de değmezz.)
sana mantikli geliyor mu? o kadar erkek tanidim cuzdaninda "bir gun lazim olursa" diye ergenlikten kalma kondom tasiyan bir irk bunlarPaketin son kullanma tarihi geldiği için atmış olabilir mi ? Kullanılmasa ve son kullanma tarihi gelmese dahi uzun süre duran paketlerin koruma oranı düştüğü için atılması tavsiye ediliyor. Öyle bir şey olabilir mi ?
Yok burda malesef öyle bir uygulama.Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama resmi olarak oranın kurallarına göre evliyseniz tazminat davası açabilirsiniz aldatma durumunda .
Araya hiç zaman girmeden, hemen bu gece işten dönene kadar hazırlan, gelince çok çok istekli davran, aklını başından al, yorgunum, uykum var falan demesine müsade etmeyecek ve suphelendirmeyecek şekilde ilişki havasına sok ve tam yerinde sor ; aşkım paket nerde?
sana mantikli geliyor mu? o kadar erkek tanidim cuzdaninda "bir gun lazim olursa" diye ergenlikten kalma kondol tasiyan bir irk bunlarasla ihtimal vermem bir erkeğin tarihi gecti diye yiyecek - ilac olmayan bir seyi cope atacağına.
konu sahibi, bence evi didik didik arayin, belki bulursanız. yoksa da gecenin bir saati sorun ki arabaya gidip gelip "aaa burada ya" diyemesin
Ben sorardım. Daha neyin barışıp da beklenmesi anlayamadım.
Ya zaten anlık çıkarması lazım. Yatak odasına girince paket nerde diyeceksiniz. O da atıyorum şurda diyecek banyo dolabından getirecek gibi...Sorucam tabi ki. Barismayi beklemiyorum ki.
Ben arabasini kontrol etmeyi ve kacamayacagi bir firsati kollayip sormayi bekliyorum.
Birazdan eve gelip üzerini degistirip cikicak, gece 22de evde olucak, sabahda 7 yola cikmis olucak. Simdi sorsam beni Basindan savip sabaha hatta geceye kadar yeni paket alip, al burda ya iste diyebilir. Onu diyemesin. Pazar günü, heryer kapaliyken hic bir yere gidemicekken sormam lazim.
Çaktırmadan ve ona boşluğu doldurmaya fırsat vermeden gerçeği biran önce öğrenmenin başka yolu yok gibi...Bu seferlik ezber bozamaz mısın? Biraz alkol almış ve o yüzden istekli olmuş ol mesela? Veya bu sefer küslügü uzatmak istememiş ol? Zaten düşünmesine fırsat vermeden azıcık tahrik edebilsen yeter.O kadar kirdi ki beni, su an bunu asla yapmam, oda bilir
E boslugu dolsursada anlarim. Yep yeni bir son kullanma tarihli bir paketi aciklayamaz ki.Çaktırmadan ve ona boşluğu doldurmaya fırsat vermeden gerçeği biran önce öğrenmenin başka yolu yok gibi...Bu seferlik ezber bozamaz mısın? Biraz alkol almış ve o yüzden istekli olmuş ol mesela? Veya bu sefer küslügü uzatmak istememiş ol? Zaten düşünmesine fırsat vermeden azıcık tahrik edebilsen yeter.
Paketi skt sına kadar hatirliyorsun sorun yok ama 6 aylık süre içinde farklı zamanlarda alınan aynı marka iki ayrı paketin skt sinin aynı olma ihtimali de yüksek.E boslugu dolsursada anlarim. Yep yeni bir son kullanma tarihli bir paketi aciklayamaz ki.
Evet mantıklı geliyor. İnsanlar korunma için aldıkları bir ürünün koruma sağlamama riskini niye alsınlar ?sana mantikli geliyor mu? o kadar erkek tanidim cuzdaninda "bir gun lazim olursa" diye ergenlikten kalma kondom tasiyan bir irk bunlarasla ihtimal vermem bir erkeğin tarihi gecti diye yiyecek - ilac olmayan bir seyi cope atacağına.
konu sahibi, bence evi didik didik arayin, belki bulursanız. yoksa da gecenin bir saati sorun ki arabaya gidip gelip "aaa burada ya" diyemesin
Paketi skt sına kadar hatirliyorsun sorun yok ama 6 aylık süre içinde alınan aynı marka iki paketin skt sinin aynı olma ihtimali de yüksek.
Bilemiyorum yaaa yapacak insan evdeki kutuyu mu alıp gider,marketler dolu prezervatifle. Ya da duş alma konusu,insan kendini yenilemek isteyip gene girebilir duşa. O yüzden hemen aldatıldım muhabbeti bana mantıklı gelmiyor. Aldatıldığımı anlamak için daha elle tutulan şeyler görmeliyim şahsım adına
Bence sizi üzmek için yapmış. Aldattığını sanmıyorum. Ama bu bile çok kötüIste bende diyorum konu sirf cinsellik olsa gider disardan alir, ruhum duymaz. Ama bana duyura duyura özel bakim yapmasi, sonra gözümün önündeki paketi almasi bunlar beni geren seyler su an. Yani bilerek benim gözüme sokarak yaptigi seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?