Yok olan paket korunma yöntemi

Birde aldatacak olan adam niye dolaptaki kutuyu alsın ki ya içinden bir tane çıkarır ya da gider dışardan satın alır boşuna telaş bana göre
Dedim ya, bilerek isteyerek insanlari kirma incitme gibi bir huyu vardir.
Evet disardan also ruhum duymaz, ama gözümün önündekini alirsa simdi oldugu gibi icim icimi yer.

Kendisi tehsisi konuslmus bir narsist, kendide bilir, kendini normal zamanlarda durdurmayida bilir, bazen ben uyaririm sustur icindeki narsisti diye hemen toparlanir. Ama iste bazende cikiyor böyle.

O bahanelere gelmicemi bilir.

Sakin durmaya calisiyorum. Su an cocuklarda evde dedigim gibi, her zamanki günlük hayatima devam ediyorum.

sana mantikli geliyor mu? o kadar erkek tanidim cuzdaninda "bir gun lazim olursa" diye ergenlikten kalma kondom tasiyan bir irk bunlar asla ihtimal vermem bir erkeğin tarihi gecti diye yiyecek - ilac olmayan bir seyi cope atacağına.
konu sahibi, bence evi didik didik arayin, belki bulursanız. yoksa da gecenin bir saati sorun ki arabaya gidip gelip "aaa burada ya" diyemesin

Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama resmi olarak oranın kurallarına göre evliyseniz tazminat davası açabilirsiniz aldatma durumunda .
Yok burda malesef öyle bir uygulama.
Ama insanlarin kendisini nasil gördügü cok önemlidir kendisi icin, cok iyi bir es, baba, arkadastir, cok uyumludur, sessiz sakin kibardir özellikle disariya karsi. Asla ama asla bu bozulsun istemez, hep kendisi madurdur. Iste Klasik narsist

O kadar kirdi ki beni, su an bunu asla yapmam, oda bilir

Onuda yemem, ben dicem ki paket nerde oda dicek ki bak burda ve gösterecek hemen. Baska hic bir sartda yemem

Ben sorardım. Daha neyin barışıp da beklenmesi anlayamadım.

Sorucam tabi ki. Barismayi beklemiyorum ki.
Ben arabasini kontrol etmeyi ve kacamayacagi bir firsati kollayip sormayi bekliyorum.
Birazdan eve gelip üzerini degistirip cikicak, gece 22de evde olucak, sabahda 7 yola cikmis olucak. Simdi sorsam beni Basindan savip sabaha hatta geceye kadar yeni paket alip, al burda ya iste diyebilir. Onu diyemesin. Pazar günü, heryer kapaliyken hic bir yere gidemicekken sormam lazim.

Ya zaten anlık çıkarması lazım. Yatak odasına girince paket nerde diyeceksiniz. O da atıyorum şurda diyecek banyo dolabından getirecek gibi...

Bir de şifonyerse ve çekmece çok doluysa arkaya boşluğa düşebilir ona da bi bakın.

O kadar kirdi ki beni, su an bunu asla yapmam, oda bilir
Çaktırmadan ve ona boşluğu doldurmaya fırsat vermeden gerçeği biran önce öğrenmenin başka yolu yok gibi...Bu seferlik ezber bozamaz mısın? Biraz alkol almış ve o yüzden istekli olmuş ol mesela? Veya bu sefer küslügü uzatmak istememiş ol? Zaten düşünmesine fırsat vermeden azıcık tahrik edebilsen yeter.

E boslugu dolsursada anlarim. Yep yeni bir son kullanma tarihli bir paketi aciklayamaz ki.

Aslında eski konulara baktim ve aldatma varsa şaşırmam. Hatta nasıl o noktadan dönüp ayrılmamışsınız onu bile anlayamadım. Bosanirken çocukları bile istememiş kendime yeni hayat kuramam öyle demiş. Bence zaten ayağı hep eşikteymiş eşinizin.

Evet mantıklı geliyor. İnsanlar korunma için aldıkları bir ürünün koruma sağlamama riskini niye alsınlar ?

İstenmeyen bir hamilelik vb ile karşılaşmamak için tarih ve saklama koşulları konusunda çok hassas olanlar var.

Bilemiyorum yaaa yapacak insan evdeki kutuyu mu alıp gider,marketler dolu prezervatifle. Ya da duş alma konusu,insan kendini yenilemek isteyip gene girebilir duşa. O yüzden hemen aldatıldım muhabbeti bana mantıklı gelmiyor. Aldatıldığımı anlamak için daha elle tutulan şeyler görmeliyim şahsım adına

Paketi skt sına kadar hatirliyorsun sorun yok ama 6 aylık süre içinde alınan aynı marka iki paketin skt sinin aynı olma ihtimali de yüksek.

Yok birebir ayni olacagini sanmiyorum.
Ya dedigim gibi, sordugum an göstermezse biter zaten. Arabada olsa yine biter. Aninda meydana cikardi cikardi, cikarmadi bitti.

Simdi de hic birsey olmamis gibi Video yolluyor suraya yakacak odunlari ayirdim falan diye.

Iste bende diyorum konu sirf cinsellik olsa gider disardan alir, ruhum duymaz. Ama bana duyura duyura özel bakim yapmasi, sonra gözümün önündeki paketi almasi bunlar beni geren seyler su an. Yani bilerek benim gözüme sokarak yaptigi seyler.

Uzun dus alma sebebi cinsel bolge traşi sanirim? Bu mu sizi suphelendirdi?
Bölgesel tuyler koku yapiyor belki isi terlemesine sebep bir işse kokmasin diye temizlenmek istemistir?

Evdeki prezervatifle baska kadinla birlikte olmak cok dusmek (cok pintilik ve cok salakca) bence, gider yenisini alir onla yapar yapacaksa, ben yerinin degistigini dusunuyorum.

Bence sizi üzmek için yapmış. Aldattığını sanmıyorum. Ama bu bile çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…