Yok olan paket korunma yöntemi

Eşinizle konustunuzmu merak ettim.
Yok dedigim gibi, iki saat sonra eve gelecek. Sabahda erkenden gidecek. Kendisi ama devamli mesaj atip duruyor. Bakmadim bile son mesajlarina. Benim fark ettigimi bilmiyor henüz. Anca yarin aksama dogru kacacak yeri olmayinca sorucam

Peki siz sorduğunuzda:
-Yerinde yok mu?
-Allah Allah nerede ki?
-Daha geçen burda değil miydi?
derse ne diyeceksiniz?

Yok dedigim gibi, iki saat sonra eve gelecek. Sabahda erkenden gidecek. Kendisi ama devamli mesaj atip duruyor. Bakmadim bile son mesajlarina. Benim fark ettigimi bilmiyor henüz. Anca yarin aksama dogru kacacak yeri olmayinca sorucam
Bu tavrınızı o kadar saçma buldum ki kusura bakmayın lütfen. Eşiniz bu kadar salak bir adam mı ki, sizin de bildiğiniz paketi bilmem ne yapmak için götürecek, ama " aman hadibeya farketmeden alıp yenisini yerine koyayım" demeyecek? Bugün dışardan alıp, eve geldiğinde yerine koymayacağını düşündüren nedir size? Öyle olduğunda "dün yoktu, bugun var" demeniz neyi değiştirecek?

Hakli olabilirsiniz, ama bugün nefes almaya bile vakti olmayacak kadar dolu oldugunu biliyorum.
Ben orda olmadigini bildenden sonra, bin kere geri gelsin anlami yok benim icin.

Film gibi çok heyecanlı.
Konu vasat ama gerçekten merak uyandırıyor.

Yorumum kaba gelirse kusura bakmayın, verdiğiniz bilgiler ile endişenizi saçma buldum ama içinde bulunduğunuz ruh halini bilemem sonuçta.
Hiç mi bir arkadaşı istemiştir vermiştir düşünmezsiniz.
ya da
Farklı markalardan bahsettiniz, bu hiç açılmamış paket.
Belki bunu beğenmiyordu baktı uzun süredir de kullanmamış çöpe attı.
Şüphelendiğiniz gibi bir durum yaşanıyor olsa da evdeki ortak zulanızdan alıp kullanması tam CSI dizileri gibi, yakalanmak istiyor şeysi oluyor.

Tazminat vs alamayacaksanız beklemenin anlamı yok adama zaman kazandırmayın yarın alıp bir yere koyabilir keşke hemen sorsaydınız

Ayrilirsaniz en azından Versicht auf Versorgunsausgleich yapin. Tabii eger esinizin sizden daha az Rentenpunkte varsa. Eğer sizden daha fazlaysa Versicht auf Versorgungsausgleich yapmayin cunku bu sizin Rentenpunkte larin artmasina izin verecek ve bu ileride alacaginiz emeklilik maasinizin artmasi demek.
Hakkinizda hayirlisi. Inşallah kötü bi durum yoktur.

Arkadas isticekde, getirmesini beklicekde, sonra kullanacak. Yok cok sacma. Tr den hic almadim ama burda ekmek bulmakdan daha kolay bunlar. Her markette, benzincilerde bile var.

Erkeklerin kafa çok çalışmadığı için evdeki kutuyu da almış olabilir evet.
Konu sahibi adam terlemiş duş aldı çıktı demiyor adam girmiş duşa randevu öncesi orasını burasını altını vs traş etmiş uzun uzun bakım yapmış , şüpheli durum.
Masum gelmedi

Kesinlikle sakin ve takipte kalın. Öncelikle barışmayı bekleyin çok afedersiniz ilişki öncesi size lazım olunca bir paket daha vardı o nerde diye normal bir ses tonuyla sorun o anki tepkilerinden anlarsınız diye düşünüyorum. Yerini söyleyip çıkarırsa ne âla ama saçma sapan bişey söylerse tamam diyip inanmış şüphelenmemiş gibi yapın çünkü elinizde şu an kanıt yok. Öyle bir durum varsa öğrenmeye çalışın

Nasıl güven sorunu yok adamı nerdeyse boşayacaksınız paket nerde diye ne yaşadınızda durup dururken paketin kaybolmasına duşa girmesine taktınız? Bir şeyden şüphelenmiş olmalısınız.

öküz altında buzağı aramak iyi değil. insan yuvasını sadece şüphelendiği için bozmamalı. yuvar kurmak kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…