• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok olan paket korunma yöntemi

Ya kizlar siz mi zehir gibisiniz, suphecisiniz ben mi konuyu anlamadim, şurdan aldatma suphesi cikaramadim ben, daha oncede boyle bi konuda cok saf olduğuma karar vermistim zaten.

Ben bu kadar salakca aldatma imasi yapacagini, zarflayacagini sanmıyorum yahu bi erkegin, bi kere aldatma imasi cok sorunlu, bosanma konusunda cok riskli hareketler, ayrica 14 yaşında cocugu olan bi cift 2-3 gune bir sevisiyorsa isin icinde aldatma olacagini düşünemedim ben.

Ya kizlar siz mi zehir gibisiniz, suphecisiniz ben mi konuyu anlamadim, şurdan aldatma suphesi cikaramadim ben, daha oncede boyle bi konuda cok saf olduğuma karar vermistim zaten.

Ben bu kadar salakca aldatma imasi yapacagini, zarflayacagini sanmıyorum yahu bi erkegin, bi kere aldatma imasi cok sorunlu, bosanma konusunda cok riskli hareketler, ayrica 14 yaşında cocugu olan bi cift 2-3 gune bir sevisiyorsa isin icinde aldatma olacagini düşünemedim ben.
Ben düz bakıyorum olaya ortada kayıp bi paket varsa her zaman olduğu yerde değilse,ki bir kocada neden yerini değiştirsin karısıyla ortak kullandığı bir şey zaten ikisi için en pratik yer neresiyse oradadır e suanda yok bunu ya koca aldı yada cocuklar kucaladı.

Bir yorumda çocuğunuzun söylediği şeyden bahsetmişsiniz. Ben de küçükken evcilik oynayayım diye çekmeceyi boşaltmış ve kapalı bir paket bulmuştum ☺️ açtım, oynadım babaanneme yakalandım 🫢😅 Evden bahçeye çıkarmıştım yani. Anneme söyledi mi? hatırlamıyorum ama, annemde muhtemel yerinde bulamadı 😅

Ben düz bakıyorum olaya ortada kayıp bi paket varsa her zaman olduğu yerde değilse,ki bir kocada neden yerini değiştirsin karısıyla ortak kullandığı bir şey zaten ikisi için en pratik yer neresiyse oradadır e suanda yok bunu ya koca aldı yada cocuklar kucaladı.

Evet ya kocam aldi, yada cocuklar kurcaladi. Ikiside su an canimi sikiyor

Iste mesela ben cocuklar kurcaladi diye bakardim. Kemalim yapmazci miyim acaba icten ice :(

Yok be tatlım, normalde ben de aman sen de derdim ama hadibeya yi az buçuk tanıyorum burdan, dengeli güçlü bir kadın, sezdiyse boş değildir diye düşündüm. Ama inşallah boştur tabii, enişte zaten tanılı sosyopatmış, her türlü zor.

Yok be tatlım, normalde ben de aman sen de derdim ama hadibeya yi az buçuk tanıyorum burdan, dengeli güçlü bir kadın, sezdiyse boş değildir diye düşündüm. Ama inşallah boştur tabii, enişte zaten tanili sosyopatmış, her türlü zor.
Piraye, bir kadın aşırı paranoyak hasta bir tip değilse, zaten genelde haklı çıkıyor ya hislerinde. Şüpheleniyorsam orada bir şey vardır diyorum ben.

Piraye, bir kadın aşırı paranoyak hasta bir tip değilse, zaten genelde haklı çıkıyor ya hislerinde. Şüpheleniyorsam orada bir şey vardır diyorum ben.
İşte dediğin gibi sürekli herşeyi kıskanan paranoyak üyeler de var, onlara bunu söylemek ateşe körükle gitmek gibi oluyor ama ortada somut kanıt olmasa da kırk yılda bir dan diye "sezdim" diyen kadın da genelde haklı çıkıyor...

İşte dediğin gibi sürekli herşeyi kıskanan paranoyak üyeler de var, onlara bunu söylemek körükle gitmek gibi oluyor ama ortada somut kanıt olmasa da kırk yılda bir dan diye "sezdim" diyen kadın da genelde haklı çıkıyor...
Ben pek örnek alınabilecek bir kadın değilim bu konuda. :KK53: Sevgilim rüyamda biriyle yazışıyor diye kavga etmişliğim var adamla. :D
Ama hadibe öyle değil gibi. Mantıklı, vakur bir duruşu var. Ben olsam şimdiye olay çıkarmıştım.

Bakalim. Nasil olsa bir kac güne cikar meydana. Ya kutu ya gercek.

Cok fevri davranislarda bulunabilen bir insan, cok sacma hareketlerde sözlerde bulunur bazen sirf karsisindakina manevi zarar vermek icin.
Sizi kıskandırmak için yapmış olmasın.

Yok be tatlım, normalde ben de aman sen de derdim ama hadibeya yi az buçuk tanıyorum burdan, dengeli güçlü bir kadın, sezdiyse boş değildir diye düşündüm. Ama inşallah boştur tabii, enişte zaten tanılı sosyopatmış, her türlü zor.
Ay ben hadibeya'yi hic tanimiyorum denk gelmemisim demekki, sosyopatlik durumu soz konusuysa (Allah oncelikle sabir ve guc versin hadibeya'ya) bilerek kiskandirmak ve konusan / kavga eden taraf olsun diye pislik yapmış da olabilir.

Cok sasirdim.

Çocukken babam bir yerlere çikolata,gofret saklardı az az yiyelim diye.
Bir gün o işe gidince kardeşimle her yeri alt üst ettik. Gofret aradık.
Bir cekmecede kare şeklinde folyo paketler bulduk.
Açtık .
O da ne ? Babam balon saklamış !!! :KK53:
Balon şişmiyor. Su doldurduk içini. Doğru sokağa 🙈
Dışarda tuhaf şekilli balonumuzla (!) oynarken annem bizi yakaladı. Apar topar eve geçtik .

O zaman bize şöyle açıklama yapmıştı annem;
Kızlar o balonlar başka kardeşiniz olmasın diye...
Ne saçma demiştim, balon ve kardeş ne alaka ?

Bu da böyle bir anımdır :halay:

.Aslinda su an sadece cok fevri bi davranis sergileyip elimde olan kozu kaybetmemek icin yaziyorum.

Iki gün önce cok ciddi ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmayan bir tartisma yasadik esimle.

Esim randevuyla calistigi icin, öncesinden dün aksam icin 19.30 icin bir randevusu oldugunu biliyordum.

is arasinda dusa girmez eger cok berbat bir halde kirlenmediyse, dün gördügüm kadariyla öyle degildi, ama geldi uzun uzun dusa girdi (zaten bu bana bir hayirdir diye his uyandirdi) sonra 19.30 daki randevusuna gitti
Sonra dün sanki birsey dürttü kalkip baktim hic acilmamis bir paket prezervatif kutusu ortada yok. Öncesinden dolabini düzenlemisti. Henüz hic birsey sormadim, arabasina baktim bisey yok, is yerine o yokken baktim oda temiz, birde is arabasi var onu anca bugün ögleden sonra kontrol edebilirim. Bir diger ihtimal de tabi, bekli dolabini düzenlerken baska yere koydu, baktim ama ben bulamadim.

Eger o kutuyu alip evden gittiyse kullanmis olsun yada olmasin zaten sonuc benim icin belli, niyetlenmis almis gitmis. Banada gururumla bosanmak düsüyor, hicde korktugum birsey degil. Simdi ben nasil ilerleyim, küsüz, gidip paket nerde diye sormak istemiyorum. Sordugum anda sak diye cikarip mesela ordan aldim suraya koydum diye benim yanimda gösterirse sorun yok ama aksi taktirde hic bir sansi yok, ya o an gösterir yada hersey biter.

Burda baska konulara sira sira fikir verirken, simdi beynim dondu sanki. Öyle davranmam lazim ki, o benim fark ettigimi anlamadan ne yerine koyabilsin, nede baska sekilde inkar edebilsin.

Yurt disindayim, zina davasi tazminat falan zaten alamiyorum aldatma durumunda. Umarim anlatabilmisimdir su an derdimi. Evde cocuklar var su an, sakinligimi korumam lazim.
Benim eşimde bazen küs olduğumuza yeri belli olan sevdiğim şeyleri saklar (çoğunluk sigara paketi çikolata vs gibi) onu da bulamayınca meraklanip gidip soruyum o şekilde konusma başlasın küslüğümüz bitsin diye eşiniz böyle bir huyu varsa belki o da merak edip gidin sorun diye yapmış olabilir. Duş kısmı biraz düşündürücü olabiliyor ama gene eşimden örnek verecek olursam yorgun olduğunda suyun altında oturmaya bayılır belki o da öyle şeyler yapmış olamaz mı?
Yani böyle bir durumda küs olsanız bile evi toparlıyordum paketi bulamadim sen mi bir yere koydun yoksa çocuklar mı aldı ona göre çocuklarla konuşacağım vs gibi laf atın en azından cevabı aldıktan sonra gene devam edin küslüğe. Ben olsam şimdiye bin kere sorguya çekmiştim nasıl dayandin kız bu kadar 😂

Back