• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu bunun bi cozumu :(

Offf korkunç gerçekten biliyorum. Öncelikle kaşıma. Ben kaşıya kaşıya ne hale getirmiştim, kendim bile korkmuştum. Fitil kullanarak iyileştim ama sanırım temizleme gibi bir şey yapılıyormuş araştır bir.
Ha bir de sirkeli ılık suyla yıka. Rahatlatıyor. Çamaşırını sık sık yenile, pamuklu giy. Ve ped kullanma sakın :KK43:
yok canim ped kullanmiyorum normaldede alerji yapiyor o yuzden sık sık camasir degistiriyorum temizlemeye baktim da pek onermiyorlar aslinda

Antibiyotik alindigi zamanlar bende de olmustu. Meğer antibiyotikler o bölgedeki yararli bakterileri öldürürmüş. Yararli bakterileri arttirmak icin ugrasin. Probiyotik yogurt yapip tüketin. Ben travzol la kurtulmustum. Ama uzun suredir antibiyotik kullanmiyorum. Grip oldugumda doktor verse bile almiyorum
evet antibiyotik aninda baslatiyor bide ben bi kac gun once usutmustum ondan sonra basladi

Ismini söyledim kız :) bende çok kullandım ondan ama sürekli yeniliyor benimki. Tabi şu da var daha ilk fitilde rahatlatıyor benim yenilemesi tamamen vucudumla alakalı
Peki :)
Benim hiç tekrarlamadi bu fitillerden sonra.
Gerçekten iyi.
Bi arkadaşımın annesi dayanabilcek kadar sıcak suyun içine kaya tuzu ya da deniz tuzu koy her seferinde kendini onunla temizle dedi.
Uygulamaya fırsatım olmadı ama deneyenlerde hiç kalmamış.
Umarım sizlere de faydası olur.

canım orikde biraz sirke dök ve bunu kasinto gidene kadar uygyla kullan emin ol iki güne geçiyor denedim cok kez birde surekli sabun ve ilik su ile yika temiz olsun daima

canım orikde biraz sirke dök ve bunu kasinto gidene kadar uygyla kullan emin ol iki güne geçiyor denedim cok kez birde surekli sabun ve ilik su ile yika temiz olsun daima

Bu sirke, yogurt, sarimsak bunlarin hic biri etkili gelmedi bana cunku kroniklesmisti... 2yildir devam ediyordu. Artik cildiracaktim uykusuzluk bir yana bebegimle ilgilenemiyordum kasnmaktan.. doktora gitti hepsi krem verip yolladilar. Baska doktora gittim. Bakin vajinal kasinti sikayeim var eger krem verip yollayacaksiniz hic bakmayin bn biktim dedim. Dr tmm anliyorum seni yat bakalim dedi muayene etti smear aldi. Fitil hap ve krem verdi. O gun bugundur daha mantar olmam. Cok sukur oyle igrenc birsey ki tadin kalmiyor

Bu sirke, yogurt, sarimsak bunlarin hic biri etkili gelmedi bana cunku kroniklesmisti... 2yildir devam ediyordu. Artik cildiracaktim uykusuzluk bir yana bebegimle ilgilenemiyordum kasnmaktan.. doktora gitti hepsi krem verip yolladilar. Baska doktora gittim. Bakin vajinal kasinti sikayeim var eger krem verip yollayacaksiniz hic bakmayin bn biktim dedim. Dr tmm anliyorum seni yat bakalim dedi muayene etti smear aldi. Fitil hap ve krem verdi. O gun bugundur daha mantar olmam. Cok sukur oyle igrenc birsey ki tadin kalmiyor
canim onlarin isimlerini yazabilir misin

aynı sey bana oldu bendende aldılar semır testi ve mantozulu kullandım rahatladım cok sukurrr

Back