• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu bunun bi cozumu :(

Aha dertdaşım 11 yıldır bu sorunla ugrasıyorum gitmediğim doktor kalmadı.
Yok yok yok tekrar ediyor bünyem mi yapıyor bilemiyorum.
Bütün her şeyi denedim.
Travozol krem rahatlatır sizi bir de eczaneden tek kullanımlık vajina fitili diyin veriyorlar.
Eşim de baktırdı benim onda çıkmadı sizin eşinize bulaştıysa tekrarlayabilir.
Ayagınızı sıcak tutun herkesin kullandıgı wc ye girmeyin.
Pudra bebek pudrası da dökün bir nebze rahatlatıyor.
Maydonoz yiyin bol bol.
tesekkur ederim canim bebek pudrasini yeni duydum onuda denerim

Doktor hamileyken bi fitil verdi 7 li.
O gün bugündür yok.
Birazdan bakicam inşallah kutusunu atmamismidir size özelden yazarım.

evet canim biliyorum kullandim onuda ama etkisini goremedim utude gecici faydasi var yapiyorum onu canim tesekkur ederim
O zaman başka bir dr a git canım o ilaç çok etkili birde eşinede geçme ihtimali yüksek ilişki yaşadığınızdan tekrarlıyordur eşinizde ilaç kullanmalı birlikte gidin ;) dr bana ilaç bitene kadar ilişkiyi yasaklamıştı mesela

O zaman başka bir dr a git canım o ilaç çok etkili birde eşinede geçme ihtimali yüksek ilişki yaşadığınızdan tekrarlıyordur eşinizde ilaç kullanmalı birlikte gidin :KK66: dr bana ilaç bitene kadar ilişkiyi yasaklamıştı mesela
evet canim esimede verdi ilac kullandi oda bana iliskiye girmeyin dememisti ama

Ben de hamileyken olmuştum elma sirkesi ve su iyi gelmişti. Bir de söylendiği gibi eşiniz de dikkat etmeli. Pamuklu iç çamaşırı ve sık sık değiştirmek gerekiyor çamaşırı. Geçmiş olsun :dua:

Antibiyotik alindigi zamanlar bende de olmustu. Meğer antibiyotikler o bölgedeki yararli bakterileri öldürürmüş. Yararli bakterileri arttirmak icin ugrasin. Probiyotik yogurt yapip tüketin. Ben travzol la kurtulmustum. Ama uzun suredir antibiyotik kullanmiyorum. Grip oldugumda doktor verse bile almiyorum

Gece gece sinir krizi geciriyorum vajina mantari resmen uyuyamiyorum ya kasintidan sizidan parca parca mantar dokuluyor tedavi goruyorum sozde ilaclarin hic etkisi yok var mi tavsiyeleriniz arkadaslar nasil kurtulacam bu dertten :KK43:
Offf korkunç gerçekten biliyorum. Öncelikle kaşıma. Ben kaşıya kaşıya ne hale getirmiştim, kendim bile korkmuştum. Fitil kullanarak iyileştim ama sanırım temizleme gibi bir şey yapılıyormuş araştır bir.
Ha bir de sirkeli ılık suyla yıka. Rahatlatıyor. Çamaşırını sık sık yenile, pamuklu giy. Ve ped kullanma sakın :KK43:

Gece gece sinir krizi geciriyorum vajina mantari resmen uyuyamiyorum ya kasintidan sizidan parca parca mantar dokuluyor tedavi goruyorum sozde ilaclarin hic etkisi yok var mi tavsiyeleriniz arkadaslar nasil kurtulacam bu dertten :KK43:
Hangi fitil kullanıyorsunuz
Bende de arada oluyor neo-penotran kullanıyordum ve travacort krem çok iyi geliyor
Ve ayrıca kestane balıda çok faydalı mantarlaşmayı gideriyo

Eklentiler

• neo-penotran-forte-l-vajinal-ovul-7-ovul-8175.jpg
    neo-penotran-forte-l-vajinal-ovul-7-ovul-8175.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 963
Ben de hamileyken olmuştum elma sirkesi ve su iyi gelmişti. Bir de söylendiği gibi eşiniz de dikkat etmeli. Pamuklu iç çamaşırı ve sık sık değiştirmek gerekiyor çamaşırı. Geçmiş olsun :dua:
evet canim onuda denedim gecici olsada bi ara ise yariyor tesekkur ederim

Hangi fitil kullanıyorsunuz
Bende de arada oluyor neo-penotran kullanıyordum ve travacort krem çok iyi geliyor
Ve ayrıca kestane balıda çok faydalı mantarlaşmayı gideriyo
evet bende onu kullandim bittikten sonra tekrarladi iste :(

Back