• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu bunun bi cozumu :(

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
33
Gece gece sinir krizi geciriyorum vajina mantari resmen uyuyamiyorum ya kasintidan sizidan parca parca mantar dokuluyor tedavi goruyorum sozde ilaclarin hic etkisi yok var mi tavsiyeleriniz arkadaslar nasil kurtulacam bu dertten :(

Gece gece sinir krizi geciriyorum vajina mantari resmen uyuyamiyorum ya kasintidan sizidan parca parca mantar dokuluyor tedavi goruyorum sozde ilaclarin hic etkisi yok var mi tavsiyeleriniz arkadaslar nasil kurtulacam bu dertten :KK43:
Benim Bi kere başıma geldi o nasıl biseydii çok fena hiç unutamıyorum ben kadınlar klibinde okumuştum doğal Bi yöntemle kurtuldum istersen sana özelden yazayım biraz can yakıcı ama iki güne geçti bende

Gece gece sinir krizi geciriyorum vajina mantari resmen uyuyamiyorum ya kasintidan sizidan parca parca mantar dokuluyor tedavi goruyorum sozde ilaclarin hic etkisi yok var mi tavsiyeleriniz arkadaslar nasil kurtulacam bu dertten :KK43:
Benim Bi kere başıma geldi o nasıl biseydii çok fena hiç unutamıyorum ben kadınlar klibinde okumuştum doğal Bi yöntemle kurtuldum istersen sana özelden yazayım biraz can yakıcı ama iki güne geçti bende

ay canim ne iyi olur bekliyorum

Benim mantarim vardi lakin hic kasinti olmadi mantarimin oldugunu akinti ve asiri agrili iliskide anladim iki fitil bana arti bir defalik esime verildigiiiii gibi kesti evli misiniz bilmiyorum evliyseniz esiniz icinde hap isteginde bulunun tekti galiba. Gecmis olsun.

İtirafçı ılık suya sirke dök taharet al bende aynıydım resmen oturup ağlıyordum çıldırıyordum kaşınmaktan 10 günde karnıbahar kaynat iç bana dua edeceksin çok net söylüyorum su içmiyordum tuvalete çıkmayım diye resmen işkence

Benim mantarim vardi lakin hic kasinti olmadi mantarimin oldugunu akinti ve asiri agrili iliskide anladim iki fitil bana arti bir defalik esime verildigiiiii gibi kesti evli misiniz bilmiyorum evliyseniz esiniz icinde hap isteginde bulunun tekti galiba. Gecmis olsun.
sagol canim. Evet evliyim fitilde kullaniyorum ama etki etmiyor ki ilaclarimda var

İtirafçı ılık suya sirke dök taharet al bende aynıydım resmen oturup ağlıyordum çıldırıyordum kaşınmaktan 10 günde karnıbahar kaynat iç bana dua edeceksin çok net söylüyorum su içmiyordum tuvalete çıkmayım diye resmen işkence
tesekkur ederim canim mutlaka deneyecem

sagol canim. Evet evliyim fitilde kullaniyorum ama etki etmiyor ki ilaclarimda var
cok kotu bir surec gunluk ped falan kullaniyorssniz biraz kullanmayin ama esiniz icinde cok dikkatli olun dedigim gibi ben de iki defa ust uste tekrarladi esime verilen ilacla sonlandi insallah siz de atlatirsiniz

cok kotu bir surec gunluk ped falan kullaniyorssniz biraz kullanmayin ama esiniz icinde cok dikkatli olun dedigim gibi ben de iki defa ust uste tekrarladi esime verilen ilacla sonlandi insallah siz de atlatirsiniz
ped kullanmiyorum canim kasinti yapiyo diye insallah gecer :(

Rabbim tez şifa versin ağrısı ayrı derttir kaşıntısı ayrı dert. Dışarda çok dikkat etmek lazım. Gerçi çok temizlemekte mantar yapıyor nedir bu vajinadan çektigimiz.

Ben fitil ve haftada 1 içilen ilaçla geçirdim 2 tane oluyor içiyorsun bir hafta sonra ötekisini içiyorsun o hemen kesiyor dr vermedi mi o ilaçtan. Ben önceden havlu ütüleyip koymuştum dayanabildiğim sıcaklıkla birkaç kez yapmıştım üst üste biraz rahatlatıyor ;)

Cok gecmis olsun inatci ve cok rahatsizlik veren birsey mantar

krem verdi mi doktorun kaşıntı icin krem cok iyi geliyor

Aha dertdaşım 11 yıldır bu sorunla ugrasıyorum gitmediğim doktor kalmadı.
Yok yok yok tekrar ediyor bünyem mi yapıyor bilemiyorum.
Bütün her şeyi denedim.
Travozol krem rahatlatır sizi bir de eczaneden tek kullanımlık vajina fitili diyin veriyorlar.
Eşim de baktırdı benim onda çıkmadı sizin eşinize bulaştıysa tekrarlayabilir.
Ayagınızı sıcak tutun herkesin kullandıgı wc ye girmeyin.
Pudra bebek pudrası da dökün bir nebze rahatlatıyor.
Maydonoz yiyin bol bol.

Eczaneden asit borik al, 1 su bardağına bir çorba kaşığı karıştırıp iyice erit ve günde iki defa bu solüsyon ile komple yıka. 3-5 dakika bekledikten sonra duru su ile bir kez daha yıka.Bu süreçte eğer giyiyorsan tayt, jean pantolon yasak. Mümkün olduğu kadar bol pantolonlar giy. İç çamaşırını solüsyonu her sürdüğünde değiştir. Ayrıca eşinin de tedavi olması gerek.2 Hafta kadar bu şekilde devam et.

Ben fitil ve haftada 1 içilen ilaçla geçirdim 2 tane oluyor içiyorsun bir hafta sonra ötekisini içiyorsun o hemen kesiyor dr vermedi mi o ilaçtan. Ben önceden havlu ütüleyip koymuştum dayanabildiğim sıcaklıkla birkaç kez yapmıştım üst üste biraz rahatlatıyor :KK66:
evet canim biliyorum kullandim onuda ama etkisini goremedim utude gecici faydasi var yapiyorum onu canim tesekkur ederim

Eczaneden asit borik al, 1 su bardağına bir çorba kaşığı karıştırıp iyice erit ve günde iki defa bu solüsyon ile komple yıka. 3-5 dakika bekledikten sonra duru su ile bir kez daha yıka.Bu süreçte eğer giyiyorsan tayt, jean pantolon yasak. Mümkün olduğu kadar bol pantolonlar giy. İç çamaşırını solüsyonu her sürdüğünde değiştir. Ayrıca eşinin de tedavi olması gerek.2 Hafta kadar bu şekilde devam et.
aslinda cok dar giyiniyorum kesin onunda etkisi vardir tesekkur ederim canim

Back