Aşkım stres. Seninle özelden de konuşmuştuk hatırlarsın belki, o zamanlar da çok gergindin. Stres saç dökülmesi yapar. Psikoterapi almanı tavsiye edebilirim.
Sen yurtdisindasin , oralarda cok var , solgarin falan da var , besin destegi olarak geciyor
Collagen tablet olarak ara googleda , mucizeler yaratiyor
Voonka pembe kutuhangi markayı alabiliriz ?Collagen Hyaluronic Acid Complex 120 mg 30 bu mu ? markasını sildim yasaktır die
Besin destegi hapi , yani vitamin gibi her sabah iciliyor bir taneCOLLAGEN DESTEGİNİ AÇARMISINIZ BİRAZ BEN ANLAYAMADIM ?
Voonka pembe kutu
Teşekkür ederim canım önerdiğin bir marka varmı bende kullanmak istiyorumBesin destegi hapi , yani vitamin gibi her sabah iciliyor bir tane
Ben solgar kullanmiyorum , buna yeni basladim , simdilik iyi gidiyor ama kesin sonucu 1 ay sonra soyletebilirimhee gördüm onu iyiki sordum benim ki solgardı ne kadar sürde etkisini gördü solgarın bir çok ürününü kullandım ben ama hiç bir faydasını görmedim sonra da vazgeçtim napim
Voonka pembe kutu , hepsi buradadan aldimTeşekkür ederim canım önerdiğin bir marka varmı bende kullanmak istiyorum
Hatırlıyorum tabi canım ama o kadar stresli değilim artık ya da ben öyle sanıyorum:)
Sonucu burayada yazar misin? Sebebi belli olursa. Icten gelen birsey oldugunu soyluyolar genelde. Yasamak icin saca ihtiyacimiz olmadigi icin vucut once sac dokermis vitamin eksikliginde.Bakayım bu şampuana teşekkürler.
Hiç bakılmadı, burada en çok bundan bahsedildi , ilk işim baktırmak olacak.tesekkürler.
Metanol teşekkürler. Oldum ve toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş, koltuğa paralel park etmiş durumdayım :) İnan beslenmem iyidir. Kola asitli iççekler dışarıda meyve suyu içmem, abuk cümbür yemem. Ekmek sadece kahvaltıda ve az yerim. Anlamadım bu işi.
Tontriko bakıldı b vitamini normal d vitaminin takviye alıyorum ama troid ve hormonlar bakılmadın belki de ondandır. Ona baktıracağım bir dahaki sefer. Multivitamin ve Demir alıyorum.
İlk işim bu, çünkü genel kanı tiroid. Hiç aklıma gelmedi çünkü tiroidi az kilo ve ya çok kilo ile eşleştirmişim hep( biliyorum anlamsız) . Bende de ikisi de sorun olmayınca hiç aklıma gelmedi
Sonucu burayada yazar misin? Sebebi belli olursa. Icten gelen birsey oldugunu soyluyolar genelde. Yasamak icin saca ihtiyacimiz olmadigi icin vucut once sac dokermis vitamin eksikliginde.
Umarim bi eksiklik cikarki takviye alirsin en azindan. Stres olursa bide ona stres yap : ( duvari nem insani gam bitirir derler ya..Yazarım tabi. Bak şimdiye kadar bulgularımı yazayım bir fikrin olsun.
B12,D vitamin, Çinko Demir eksikliğim yok. Kan değerlerim normal. Geriye hormon testleri kalıyor ve tiroid şüphesi. Oradan da bir şey çıkmaz ise, stresten muhtemelen.
Tiroid çıkmasın da stresten olsun stresin en azından onun biteceği tarihi biliyorum. Teşekkürler tekrardan.Umarim bi eksiklik cikarki takviye alirsin en azindan. Stres olursa bide ona stres yap : ( duvari nem insani gam bitirir derler ya..
Benimde yıllardır böyle kızım emekliyor birgün süpürmezsem avuçları saç içinde kalıyor. Özellikle sonbaharda daha da artıyor bu durum
Avakodonun çok iyi geldıgını okumuştum ben düzenli yiyemiyorum siz yiyebilirseniz bi deneyin
Kolojen al diyen olmuş, balık kolojeni olacak ayrıca günlük 10 mg en az ve tip 1 ya da tip 3 olmalı
Beslenme duzeninle alakali olabilir mi.
Ben duzenli beslendigimde saclarimin hic dokulmedigini farkettim.
Ama ne zaman sagliksiz beslenmeye baslasam saclarim dokulmeye basliyor.
Vallahi bilmiyorum ki shape. Gazlı içeçek içmem, sigara içmem, abur cubur, çikolata vs yemem. Ekmek yemem neredeyse, hiç bir şeyi abartı yemem. Düzenli olduğunu düşündüğüm bir beslenme rejimim var ama bilemiyorum tabi. Belki de strestir sadece ams öyle abartı dökülüyor düşün, sadece kendi dikkatimi çekse pek umursamazdım ama herkesin dikkatini çekmiş. Epey saçım var da yoklukları pek belli olmuyor ama aksi olsa durumum vahimdi.
Bu arada saçımı yıllardır boyamam, kırk yılda bir kına yapardım artık onu da yapmıyorum. Kendilerine bu kadar nazik davranırken beni umarsızca terketmeleri kalbimi kırıyor açıkçası
Gerçekten saçlarda etkilimiSen yurtdisindasin , oralarda cok var , solgarin falan da var , besin destegi olarak geciyor
Collagen tablet olarak ara googleda , mucizeler yaratiyor
Dr ne gibi bir açıklama yaptı peki? Dermatoloğa gitmişseniz zaten tiroit vb pek çok şeye bakmış olması lazım. Değilse tiroit muhakkak bakılmalı ya da şampuan vs mi değiştirdiniz? Çok çok yoğun travma gibi bir durum olmadıkça stresin bu anlattığınız kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.Merhaba sevgili Truvalılar. Dert gibi gözükmese de aslında artık " sanırım bir şey yapmam lazım" dediğim bir sorunum var. Başlıktan da anlayacağınız üzere, saçım çok ama çok fena dökülüyor. Öyle dökülüyor ki bugün annem " gece tuvalete mi kalktın " diye sordu. Evet uyandırdım mı dedim " yok uyandırmadın , tuvaletteki saçlarından anladım" dedi. Bu sorunu neredeyse bir senedir yaşıyorum. Sabah uyanıyorum ellerimi saçlarıma atmamla onlarcasının dökülmesi bir oluyor. Yattığım yerden kalkıyorum her yer saç. Herkes " yerler hep senin saçın çok dökülüyor diyor". Daha sabah bir sürü saç topladım yataktan sacımı ttararken. Ardından duşa girdim yine bir sürü saç döküldü.
Var mıdır fikri olan, bu neden oluyor ve çözümü nedir. Kan testi yaptırdım orada bir şey çıkmadı ama hormon testi yaptırmadım. Bir de yeni ameliyat oldum ama bu sorun bir senedir var.
Saçıma bir el atın hanımlar.