Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yoğun Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Strestir kökleri çıkıyor dedi. Tiroid bakılmadı ama ona da baktıracağım.

Ay inanamiyorum ayni beni anlatmissin. Ellerimi sacima bi daldırıyorum gören kanserim falan zanneder o derece. Sacimi kesitridm gecen hafta dursun diye ama 1 haftada yine basladi dokulmeye.
Ben demir eksikliginden oldugunu düşünüyorum kizima hamile oldugum donem kan demir haplari aliyordum doğurana kadar ve dogurduktan sonra 1 seneye kadar 1 tel sacim dokulmedi kendjme inanamadim vay be dedim. Dogum yaptıktan sonra hapi bkrakmistim bir de ama vucutta etkisini surdurmus olsa gerek.
Sonra yine basladi dokulmeler ve durmak bilmiyor bi cozum yolu bulursan benide etiketle lütfen

Erkek tipi sac dokulmesi ise yapacagin pek bir sey yok. Once bir dermaloga gorun, o seni gerektigi gibi yonlendirir.

Benimde iki senedir dökülüyordu pek aldirmadim. 5ay önce kücük bir ameliyat gecirdim ondan sonra asiri dökülmeye basladi elimi atdigimda 30-40 tel gelmeye basladi doktora söyledigimde ameliyatdaki narkozunda etkisi olabilir demisdi, pazartesi endokrinoloji bakacak onunda görüsünü alinca buraya yazarim

Sarimsak inanilmaz sac cikariyor. Sarimsagin ustuen tanimam. 2 numara da isirgan otu diyorum, cok saglikli ve demir deposu.

Tamam etiketlerim tabi ki:)

Erkek tipi sac dokulmesi ise yapacagin pek bir sey yok. Once bir dermaloga gorun, o seni gerektigi gibi yonlendirir.

Hayır erkek tipi dökülme değil. Önlerde vs epey saç var, heryerden dökülüyor kafasına göre.

Bu da olabilir ama benimki ameliyat öncesinde de vardı. Dört gözle bekleyeceğim bakalım onlar ne diyecek. Lütfen yazmayı unutmayın olur mu.

Sarimsak inanilmaz sac cikariyor. Sarimsagin ustuen tanimam. 2 numara da isirgan otu diyorum, cok saglikli ve demir deposu.

Sarımsak bile çare değil:)

Merhabalar, hangisini kullandı acaba? Hepsi dökülmelere karşı diye geçiyor karar veremedim

Benimde çok dökülüyordu doktora gittim d vitamini verdi devit-50 sanırım adı tam hatırlamıyorum. Birde plantur 39 şampuan verdi. Deviti ilacı kullanmadım ama şampuanı düzenli kullandım. Saçlarım o kadar azdı ki artık peruk almayı düşünüyordum. Zaten saçlarım az olduğu için malesef yıllardır postiş kullanıyordum. Neyse uzun bir aradan sonra bu şampuan sayesinde yeniden saçlarım çıktı ve uzadılar son bir buçuk yıldır postiş kullanmadan kendi saçlarımu kullanıyorum Allah o kadın doktordan razı olsun

Benimde demir eksikliği yüzünden dökülüyor ilaç kullandım ve kerozan die bir vitamin ilacı kullandım iyi güzel 4 ay idare etti. Sonra tekrar başladı dökülme. Şimdi ibrahim saracoglunun ISPANAK VE KEREVIZ kürünü harfiyen uyguluyorum ve 10 gün oldu çok memnunum.

Nasıl bir travma olabilir

Hanimlar dün uzun zamandir bekledigim profesöre gitdim, benden birsürü hormon testleri icin kan aldi haftaya kadar sürer sonuclarin gelmesi dedi. Bende PCO var, asiri derecede sac dökülmesi oldugu icin, bir ilac verip erkeklik hormonlari yüksekse baskilayabiliriz dedi haftaya sonuclardan sonra, nasil bir uygulama yapilacak görecegim, bence sac dökülmesi durmuyorsa uzun süre devam ediyorsa mutlaka hormonlarla alakali dökülmedir. Eksik veya fazla hormonlar dengelenmeli yoksa dökülme kesinlike durmuyor.

. Baktırayım bende sonunda ya. Sizin sonuçları merakla bekliyorum.

Bende de sac dokulmesi var 1.5 yildir hormonlarda sorun yok zaten tup bebek tedavisi goruyorum surekli hormonlara bakiliyor. Cildiyeye gittim cinko hapi verdi yine gecmedi dökülüyor. Kansizlik yada pihtilasmadan olabilir mi acaba aklima baska bisey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…