Dr ne gibi bir açıklama yaptı peki? Dermatoloğa gitmişseniz zaten tiroit vb pek çok şeye bakmış olması lazım. Değilse tiroit muhakkak bakılmalı ya da şampuan vs mi değiştirdiniz? Çok çok yoğun travma gibi bir durum olmadıkça stresin bu anlattığınız kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.
O ne cnm?Seker hemen bir collagen destegi al , 1 ayda bitecek derdin
Besin destegi , vitamin gibibhergun 1 tablet iciliyorO ne cnm?
yaktım derken gerçek anlamda değil
iğne ile öndeki açılan yerleri uyarıp kesilmiş sarımsağı sürünce yanma hissi oluyor (arkdaşım saçında kellik oluştu kapak kadar orayı iğne ile uyarıp az tuzla dövdüğü sarımsağı oraya 1 ay boyunca uyguladı saç çıktı ondan gördüğüm şahit olduğum için böyle yaptım)
yanma ısı ile yakma değil yanlış anlama olmasın
maya ile saçımı (iğrenç ötesi kokuyor) yıkayıp banyoda dayanabiliğim kadarıyla durdum o iğrenç kokuya 20 dakika katlanabildim, bazen 10 dakika toplam=5 kere(haftada bir) ve eve birinin gelmeyeceği zamanda yaptım çünkü iğranç kokuyor
saçına fön yaparken kokuyor dedim ısı geçince yani sen daha kuaförden çıkarken kokuyu almıyorsun
yanlız saçına yağmur yağarsa yine kokuyorkuruyuncaya kadar
başka şampuan kullanmayın düzenli kullanın
saçınızı kolay taramak için mavi su kullanabilirsiniz ama saç diplerinize değdirmeyin
guatr, troid demir eksikli,ğine de baktır ama sarımsaklı şampuan ben saçımı avuç avuç dökülüp ağlama krizlerine girdiğim dönemde müthiş iyi geldi saçım birde öncen açılıyordu o yüzden ağlayıp duruyordum
Ay inanamiyorum ayni beni anlatmissin. Ellerimi sacima bi daldırıyorum gören kanserim falan zanneder o derece. Sacimi kesitridm gecen hafta dursun diye ama 1 haftada yine basladi dokulmeye.
Ben demir eksikliginden oldugunu düşünüyorum kizima hamile oldugum donem kan demir haplari aliyordum doğurana kadar ve dogurduktan sonra 1 seneye kadar 1 tel sacim dokulmedi kendjme inanamadim vay be dedim. Dogum yaptıktan sonra hapi bkrakmistim bir de ama vucutta etkisini surdurmus olsa gerek.
Sonra yine basladi dokulmeler ve durmak bilmiyor bi cozum yolu bulursan benide etiketle lütfen
Erkek tipi sac dokulmesi ise yapacagin pek bir sey yok. Once bir dermaloga gorun, o seni gerektigi gibi yonlendirir.
Benimde iki senedir dökülüyordu pek aldirmadim. 5ay önce kücük bir ameliyat gecirdim ondan sonra asiri dökülmeye basladi elimi atdigimda 30-40 tel gelmeye basladi doktora söyledigimde ameliyatdaki narkozunda etkisi olabilir demisdi, pazartesi endokrinoloji bakacak onunda görüsünü alinca buraya yazarim
Sarimsak inanilmaz sac cikariyor. Sarimsagin ustuen tanimam. 2 numara da isirgan otu diyorum, cok saglikli ve demir deposu.
Merhabalar, hangisini kullandı acaba? Hepsi dökülmelere karşı diye geçiyor karar veremedimKuzenimin saçları iplik iplik dökülüyordu doktoru bioblas şampuan önermiş inanmazsınız ilk yıkamada 1 tel döküldü dedi
Saçları bir uzadı iki ayda ben şok
Saç dökülmelerine karşı olanını alın deneyin
Bioblas organic oils sarımsak şampuanı diye geçiyorMerhabalar, hangisini kullandı acaba? Hepsi dökülmelere karşı diye geçiyor karar veremedim
Teşekkür ederim:)Bioblas organic oils sarımsak şampuanı diye geçiyor
Bende alacağım sormuştum kendisine
Stres , vitamin eksikliği , kansızlık , troid, hormon bozukluğuO kadar döker mi stres ya :S her yer cidden benim saçım.. şu an stresi hayatımdan pek çıkaramıyorum ama azaltmaya çalışıyorum.
Canım geçti mi hipertroidin ne durumdasın suanböyle aşırı bir saç dökülmesi yaşadığım dönemde hipertiroidi olduğumu öğrendim, ondan oluyormuş.
Nasıl bir travma olabilirDr ne gibi bir açıklama yaptı peki? Dermatoloğa gitmişseniz zaten tiroit vb pek çok şeye bakmış olması lazım. Değilse tiroit muhakkak bakılmalı ya da şampuan vs mi değiştirdiniz? Çok çok yoğun travma gibi bir durum olmadıkça stresin bu anlattığınız kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.
. Baktırayım bende sonunda ya. Sizin sonuçları merakla bekliyorum.Hanimlar dün uzun zamandir bekledigim profesöre gitdim, benden birsürü hormon testleri icin kan aldi haftaya kadar sürer sonuclarin gelmesi dedi. Bende PCO var, asiri derecede sac dökülmesi oldugu icin, bir ilac verip erkeklik hormonlari yüksekse baskilayabiliriz dedi haftaya sonuclardan sonra, nasil bir uygulama yapilacak görecegim, bence sac dökülmesi durmuyorsa uzun süre devam ediyorsa mutlaka hormonlarla alakali dökülmedir. Eksik veya fazla hormonlar dengelenmeli yoksa dökülme kesinlike durmuyor.