Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yoğun Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende bu dertden muzdaribim cok kötü saclarim iki senedir öyle cok döküldüki, doktordan doktora kostdum gitmedigim doktor kalmadi neredeyse haftaya özel profesörde randevum var, birde o baksin arastirsin. Ben malesef pek sonuc alamadim hicbir ilacdan gida takviyelerinden. Bütün kan degerlerime bakildi ve insülin direnci deniliyor hap kullaniyorum, üc ay sonra tekrar bakilacak. Yurt disindayim, yurt icindede doktorlar bakdi, bilmiyorum bekliyorum.

Çinko takviyesi kesti mi sorunu peki?
hayır güzel bir takviye arayışındayım iherb den falan bakıyordum da malum dolar artınca
şimdilik bir avuç çekirdek çitleyerek çinkoyu yavaş ve uzun bir vadede takviyeleme yolundayım,uygun bir takviye bulursam içinde gereksiz maddeler içermeyen o zaman alırım.
benim tırnaklarım da delik deşik genel çaplı bir şey bulmam lazım.

Ahha bende ilk gordugumde aha tam benlik demistim :) yeni basladim bende

peki bu collageni baska urunlerle birlikte kullanabiliyor muyuz?
ben emziren anneler icin multivitamin kullaniyorum normalde de artik emzirmeyi birakiyorum, vitamin degisikligi yapicam.

kadinlar icin diye satilan multivitainlerden kullaniyordum ben de eskiden, genelde kadinlarda eksik oldugu saptanan vitaminlerin kombosunu yapmislar iste. Mevsim gecislerinde falan iyi oluyor.

kadinlar icin diye satilan multivitainlerden kullaniyordum ben de eskiden, genelde kadinlarda eksik oldugu saptanan vitaminlerin kombosunu yapmislar iste. Mevsim gecislerinde falan iyi oluyor.
feciyim vallahi ama öncelik kilo vermeye odaklandığım için ideal kiloma ulaştığımda gerekli takviyelere başlarım modundayım.sağlıksız diyetler de yapmadıma ma vücut uzun süre diyete girip yüklü kilo verince mide problemleri ve vitamin mineral kayıpları kaçınılmaz oluyormuş.takviyenin adını verirsen içeiğini araştırırım uygunsa kullanabilirim aslında

Sen yurtdisindasin , oralarda cok var , solgarin falan da var , besin destegi olarak geciyor
Collagen tablet olarak ara googleda , mucizeler yaratiyor

kolajen aynı zamanda kemik iliğinde de bulunuyormuş abla, annem düzenli olarak kullanıyor ama ben midem almadığı için yiyemiyorum. yoğun kriz ortamında ona o kadar para vermek istemeyenler için bir alternatif olabilir.

ben solgar female veya now foods un prenetal urunlerini kullandim.

onun disinda balik yagi ve d vitamini de kullaniyorum duzenli, turk markasi sanirim NewLife, onun urunlerini eczacim tavsiye etmisti.

Ay ben bunu hep istiyorum kemik iliği her derde deva. Hatta kemik iliği şeklinde almak daha iyi bile olabilir vücudun onu sindirebilmesi açısından.

Sen yurtdisindasin , oralarda cok var , solgarin falan da var , besin destegi olarak geciyor
Collagen tablet olarak ara googleda , mucizeler yaratiyor

Ya duydum ama hep bir uzak kaldım hapçı değilim pek :)

Bir baktırın bakalım ne çıkacak ben de etsek ettim şimdi.

Genel olarak vitamin vs takviyesi alın o zaman, siz de ciddi kilo kaybı ile tetiklenmiş bir durum gibi.

Ay ben bunu hep istiyorum kemik iliği her derde deva. Hatta kemik iliği şeklinde almak daha iyi bile olabilir vücudun onu sindirebilmesi açısından.

yani kolajen zaten bir protein çeşidi, doğal yollarla almak mantıklı olabilir. belli büyüklükten fazla hapları yutamam, kemik iliği tüketemem ben nerelere gidem

Vitamin gibi besin destegi , sac cilt kirisiklik kemik guclendirme hepsine iyi geliyor

hangi markanın milana?
bende philly gibi hapçı değilim. hatta karşıyım ama artık destek şart sanırım.
et yiyemiyoruz
tavuğu hayatımızdan çıkaralı uzun yıllar var
balığa kurşunlu diyorlar
kış geliyor hormonlu sebze dolacak yine ortalık
bizi bu duruma düşürenler utansın..

ben solgar female veya now foods un prenetal urunlerini kullandim.

onun disinda balik yagi ve d vitamini de kullaniyorum duzenli, turk markasi sanirim NewLife, onun urunlerini eczacim tavsiye etmisti.
new life ı çok sık duymaya başladım .sağol

stres, yeme bozukluğu (özellikle demir eksikliği)

öhöm öhöm bende kelliğin kıyısından dönüş biri olarak tecrübelerimi paylaşayım

saçımı o iğrenç ötesi kokan maya şeysini yaptım uyguladım
haftada bir 1 ay
sonrasında
saç tipime uygun bitkisel şampuan+(dövülmüş)sarımsak+çamterebentin esansı(yağı diye almıştım cahillik)
hazırlanışı= 1 küçük su şişesi içerisine 4 banyoluk ( göz kararı ) bitkisel şampuan(saç tipine uygun olanından) + 3 diş dövülmüş sarımsak + 1 kapak çam terebentin esansı
şampuanlanınca 2-3 dakika bekledim
2 ay bundan başka şampuan kullanmadım, 1. ay sonunda minik minik tüycük görüyorsunuz çıktığını
uyarı = şampuanı vücuduma değmemesi için acayip dikkat ettim bone niyetine saçıma galoşu tokayla sıkıştırdım
ve buna rağmen elimin üstündeki sarı tüyler belirginleşti sırtımda göremem diye domalarak bekledim yıkadım

maya etkiledi mi bilmiyorum ama sarımsaklı şampuan kesinlikle fayda etti
birde şampuan yapmadan önce öncen açılan yerlerde ucuna kolanya döktüğüm kuruttuğum iğne ile hafiften değdirip kesilmiş sarımsağı sürdüm hafif yaktım

şampuanı ekimden önce başlama çünkü saçın terleyince kokuyor, fön çekerken hafif kokuyor sen duyuyorsun ama kuaför yok sana öyle geliyor diyor
banyo kokuyor ilkten saçında ama saçın kuruyunca koku kayboluyor dert etme (ben saç kurutma makinası kullanmadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…