Yoğun bakımda taciz olur mu?

Dunya'da sapik mi eksik ?

hiç sasirmadim...inanirim da...daha bir saat once burada yasanmis bir olayi okudum gazetede
80 ve 76 yaslarinda olan yasli iki bayana 38 yasinda ki hayvanin teki tecavuz etmis
yazik kadini yere yatirinca kadinin beli çatlamis...
offf

insanlikla alakalari yok bunlarin...

nereye gerekiyorsa, sikayette bulunsunlar, birakmasinlar peslerini

reziller

Hani derler ya bunların 3-5 tanesini Taksim meydanında sallandıracaksın bak bakalım bi daha yapıyolar mı. Bizdeki cezalar ödül mahiyetinde olduğu için maalesef hiçbir suçun önüne geçilemiyor. Hele kadınlarla çocuklara karşı yapılan suçların.. Çünkü erkek egemenliğinin yoğun olduğu bu ülkede onlar savunmasız yalnız..
Sizi tebrik ediyorum. Ropörtajlarınızı da okudum. Cesaretinizi metanetinizi takdir ediyorum.. Üç maymunu oynamak zorunda değiliz bu zihniyet bu ülkenin aç erkeklerini bu hale getiriyor zaten.. Kızınıza da sevgiler sizin gibi bir annesi olduğu için çok çok şanslı...

ben olsam çocuğuma bu yapılsa ve hiçbiryerden sonuç alamasam en azından

adam tutup yada tanıdık birkaç kuvvetli arkadaşıman rica edip bu adamı iş çıkışı gece karanlıkta ağzını burnunu kırdırana kadar dövdürtürdüm,yani burnundan fitil fitil getirirdim

yani baş hekimleride biliyoruz valla it iti ısırmaz diye boşuna demiyorlar

elbette işine gelen tarafta olacak.

sevgili simsiyah, en başında yazdığım mesajımda ben dünyayı ayağa kaldırırım demiştim.
bu sizin bunu yapmadığınız ya da yapmayacağınız manasıyla sarfedilmiş sözler değildi
annelik hassasiyeti diyelim
kızım 4 kez yoğun bakımda kaldı.her seferinde,
acaba biri ona farklı niyetle dokundu mu
mahremiyetine zarar verecek gözle baktı mı diye içim içimi yedi
kendine geldiğinde iyi misin den sonra ilk sorduğum şey
istemediğin bi şey oldu mu olağanüstü bi şey yaşadın mı
çünkü sapığın nerden çıkacağı belli olmaz
ve herkes gibi ben de evladımı gözümden sakınıyorum
ve görüyorum ki siz de dünyayı ayağa kaldırma çabalarındasınız.
bu çabanızda biz nerede oluruz, ne yapabiliriz siz söyleyin yeter
ben eminim ki kk kadınları bi sözünüze bakar

Pes artık..Anneannesi yaşındaki kadınlara da mı göz koymuş edepsiz !!kötükedihüso

Allah bildiği gibi yapsın o insan dışı varlıkları, kime şikayet edeceksin ki ? Hangisi diğerinden daha şerefli... Allah kötülere fırsat vermesin...

midem bulandı bu nasıl birşey yoğun bakımdaki hastaya pis sapık ya onu savunan başhekim müsvesdesi adam senin kızın ,kızkardeşin ,annen yokmu inanmak için illaki onlarında başına birşey gelmesimi gerekiyor
yazıklar olsun sizin gibi insanlara

Maalesef Kanal D haberden Benan Kepsutlu'nun çektiği haber, Ana Haber de yayınlanacak denildiği halde, kendisinin acilen Gazze'ye gitmesi sebebi ile yayınlanamadı! Arkadaşına emanet ettiğini söyledi haberi, ne diyeyim ..

Sonuçta, bugün itibarı ile Esra Ceyhan ile A dan Z ye programına konuk olacağım, sanırım yayın saati, 14:15 imiş.. Aslında öyküm ile orada olmak tercihim değil, bunu da üstüne basa basa söyledim.. Zira benim amacım, bu tür suçların hemen araştırılıp, çocuğu oradan oraya sürükleyerek değil, hemen bir psikiyatr denetiminde gerçekliğinin ispatı. Yıpratılarak elde edilen sonuç, sonuç olmaktan çıkıyor ne yazık ki!

Dediğim gibi, zor olan ama doğru olan yolu seçtiğime inanıyorum. Siz ve sizin gibi dostların yanımda olduğunu bilmek bir güç.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, lütfen dua edin.. Densiz birisi çıkıp sinir harbi yaşatmasın diliyorum ben de..

"Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand yönetiminde,"

sayın Birand sizce, çocuk istismarı, ülkemizin yayınlanmaya değmeyecek kadar önemsiz bir sorumudur?:1no2:

simsiyah mutlaka izleyeceğim dualarım sizlerle olacak...

evet bence de en doğru yoldasın....

yıpratılarak olan araştırmalar soruşturmalar kamuoyunda da güveninirliğini kaybediyor...

maskaralık ünlenme ve çıkar kazanma savaşı imajı oluşuyor....

desteğimiz seninle sizinle simsiyah akıllı ve güçlü bir kadınsın aslında desteğe bile ihtiyacın olmadığına inanıyorum fakat evlatlarımız söz konusu olunca soğukkanlılığımızı ve gücümüzü kaybeder gibi oluyoruz, çok iyi anlıyor ve saygı duyuyorum...

Allah muhafaza benim oğlumun başına böyle bir olay gelecek olsa çok soğukkkanlı bir kadın olmama rağmen düşünmesi bile beni çok fena sarsıyor....

eski gücüne kavuşacağına inanıyorum bizler tabiki sonuna kadar yanındayız...
iste yapmamız gereken ne varsa anında yapalım simsiyahcım :)

maalesef işyerinde olduğum için izleyemeyeceğim.

ama dualarım ve kalbim sizle, biliyorsunuz.

bende izliyorum arkadaşım
umarım herşey yolunda gider
dualarımız seninle :Saruboceq:

sanırım bu konu şu an esra ceyhanda kanal d de işleniyor...
anne konuk...
kanım dondu duyduklarıma...

Ya biri bana anlatsın ben izleyemiyorum neler oluyor?Nasıl geçiyor?Zorlayan var mı?Anlatın lütfennnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…