Yoğun bakımda taciz olur mu?

Ya kusura bakmayin ,herkesten ozur dileyerek agzima geleni saymak istiyorum,yazik gunah hepimizin kardesi var,colugu cocugu olan var..

Yuhhhhh!diyorum ya...bu kadar mi gozun dondu senin terbiyesiz herif,nasil bir vicdan bu ya.Insallah dilerim ayni seyleri SEN yasarsin kizin,kardesin,annen vs. degil,SEN!! Boyle yogun bakimda senin de kulagina birileri fisildar o zaman 'halusinasyon derim 'diye.. Hastanelere uzun sure gidip gelmis biri olarak hasta yakini psikolojisini cok cok iyi anlayabiliyorum,heleki o kizcagiz ..Umarim hastanedeki denetimler arttirilir,bu da belki bi donum noktasi olur insallah..

P.S Allah kimseyi sasirtmasin
..

Son düzenleme:
en büyük cezayı başhekim almalı diye düşünüyorum...

bence bu işin peşini bırakmayın baktınız paçayı sıyıracak gibi ahim e gidin derim.

elinizde kapı gibi sağlam üstelik o hastaneden alınmış bilinci yerinde raporunuz var...

bence bu iş ahim e gider...

baktınız burda uzayacak hiç yormayın kendinizi...

Elif 17 yaşında, Çocuk Hakları Sözleşme'sine göre 18 yaşına kadar çocuk sayılıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...nis-kabul-goren-insan-haklari-belgesidir.html

mutlaka gereken mercilere sikayet edilmeli.
bugun komsumuzun basina gelen bizim basimizada gelebilir.allahim saklasin boyle sapiklardan.
cok uzuldum anneyede kizinada bunu yapan cezasini mutlaka cekecek. ya burda yada ahirette.
insallah burdada ceker. bashekimide ayni sekilde allaha havale ediyorum.insanda vicdan olmali biraz.

yazı bugun hürriyet de ilk sayfadan çıkmış allah kahretsin öncelikle o başhekim müsvedesini, dekan beyde aba altından sopasını göstermiş zaten sözleriyle ama bu olayın medyaya intikal etmesi çok iyi olmuş artık hasır altı edemezler en azından haklarında araştırma ve soruşturma başlatılır... allahım ne günlere kaldık artık kimlere güvenecegiz eşimizi, çoluk, çocuğumuzu kimlere emanet edecegiz...

canım,

sorulara cevap verirken sergilediğin kendinden emin,kararlı ve güçlü olman adına seni tebrik ederim...........

gücün ve azmine karşı bi kadın olarak gurur duyuyorum seninle.....

Ayşe Armanada sevgiler......a.s.

Sağlık bakanlığınada şikayet etseniz başhekimin size telaffuz ettiğinden farklı bir şey olmayacak. Yok efendim hastaneye ihtar verildi yok şöyle edildi yok böyle edildi haklarınızı koruyoruz maskesi altında ama her şey aynı kalır. Bizzat televizyonlardan onlarca sefer izledik yaşlı sığınma evleri, çocuk sığınma evleri bizzat devlete bağlı kurumlar bu kurumlarda yaşananlar gazetelere tv.lere çıkana kadar kim gördü onları kim duydu seslerini hiç kimse...

Bu memlekette bir şeyleri dallanıp, budaklandırmadan iş çözülmüyor herkes kendi çöplüğündeki pisliğin üstünü örtüyor.

Siz yine prosedürleri sırasıyla yerine getirin başhekimliğe gittiniz, sonra sağlık bakanlığına bildirin sonra araştırıp genel bakım ünitesinde kamera zorunluluğu var ise dava açın oda olmadı aihm' e başvurun.

Sağlık bakanlığınada şikayet etseniz başhekimin size telaffuz ettiğinden farklı bir şey olmayacak. Yok efendim hastaneye ihtar verildi yok şöyle edildi yok böyle edildi haklarınızı koruyoruz maskesi altında ama her şey aynı kalır. Bizzat televizyonlardan onlarca sefer izledik yaşlı sığınma evleri, çocuk sığınma evleri bizzat devlete bağlı kurumlar bu kurumlarda yaşananlar gazetelere tv.lere çıkana kadar kim gördü onları kim duydu seslerini hiç kimse...

Bu memlekette bir şeyleri dallanıp, budaklandırmadan iş çözülmüyor herkes kendi çöplüğündeki pisliğin üstünü örtüyor.

Siz yine prosedürleri sırasıyla yerine getirin başhekimliğe gittiniz, sonra sağlık bakanlığına bildirin sonra araştırıp genel bakım ünitesinde kamera zorunluluğu var ise dava açın oda olmadı aihm' e başvurun.

İyi de, zaten başvurdum hepsine okumadınız mı? :)

Başhekimlik, Sağlık Bakanlığı, SHEÇK, Hasta Hakları Kurulu ve Savcılık! Ayrıca Doktorlardan ve Başhekimden şikayet ettiğime dair Rektörlüğe dilekçem.. Hepsine müraacatım var.. Yanıtları da.. Durduk yerde medyaya gitmiyor insan..

Saygılar,

sizi sağlam duruşunuzdan, gücünüzden dolayı tebrik ediyorum.

röportajın her kelimesini içimi acıtarak okudum.

kızınız kendini yalnız hissetmesin nolur. hepimiz sizinleyiz. elimizden gelmeyenleri bile getiririz. bir sözünüz yeter inanın.

o başhekim ise söyleyeceğim;
aynısı başına gelsin diyemiyorum, ortada gencecik bir kız var.
allahından bulsun diyeceğim ama önce kuldan bulacak meraklanmayın. öte dünyada çekecek zaten.

siz böyle dimdik olduğunuz sürece sesiniz duyulacaktır, ben inanıyorum

Valla yalan söylemeyeyim hepsini değil ama yarısına kadar okudum.

Yılmadan mücadeleye devam sizi ayrıca tebrik ediyorum, kendi hakkınızı savunurken başkalarınında bu tarz muameleye maruz kalmaması içinde öncü olmuş oluyorsunuz.

en gerildiğim beni kötükedihüso yapan kısım
başhekimin açıklaması:personelim şerefi üzerine yemin etti...kafiidir
şimdi soruyorum kendisine, şerefsiz olan bir insanın yeminindeki şeref nerde ........?:kızgın:
sizin gibi zihniyetteki insanların tıp fakültelerini işgal etmelerine öfke duyuyorum...
ki şaşmamak gerek düşünce yapınızdaki inanca....
haklısınız çünkü sizin gibi birisinin yaptığı hipokrat yeminiyle bu yemin arasındada gerçekten fark yok ne yazıkki....:kızgın:

yazıyı okudum ve gazete alıp halama götüreceğim
böle pislik biri ..o başhekimde pesssssssssss
kendi çocuğuna yapılsaydı acaba ben personelime güveniyorum diyebilirmiydi
ateş düştüğü yeri yakar bneim yiğenim krize girdiğinde şuru ilk esnada kapalı sonra açılıyor bütün yapılan tedaviyi biliyor..anlıyor hergün ağlıyor ben hiçbişey yapamayacam hayatta diye erkek arkadaşının annesi öğrenince ayrdı onları neymiş hastalıklı kızlamı uğraşacakmış
hastalık ve sakatlık doğuştan olmayabiliyor.........SİMSİYAH inş.emekleirn boşa çıkmaz güsel haberleirni okuruz

inanmıyorum ya böyle bişey olabilirmiya ne tür hayvan bu başka bşey hastalık ben çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım çok çok geçmiş olsun psikoloğa götürün kızını uzmandan yardım almanız daha iyi olur tekrar geçmiş olsun

taciz davalarında kadının şikayeti bile delil olarak sayılıyor diye biliyorum.
hakkınızı alacağınıza inanıyorum.

şikayet çözüm mü?
hastaneden kovulsa bu adamlar başka yerde çalışmıycaklar mı?oralarda kimbilir neler yapacaklar....
ders vermek için, keseceksin elini, bir yerini.... ibret olacak aleme

çocuk istismarı suçlarına karşı önlem olarak ,devletimiz cezaları çok ağırlaştırmalıdır...

idam cezasının geri döneceğini hiç sanmadığımdan idam geri dönsün demek boş hayal olur ama istismarın boyutlarına göre en ağır ceza, ağırlaştırılmış müebbet...

en hafif ise ceza af dan faydalanma yok ve infazı iyi hali vs. si düştükten sonra tamamı tamamına yatacağı hapis cezası 30 yıl olmalıdır...

yani bir çocuğu elle ve cinsel uzvuna DOKUNMADAN taciz ve istismar etmenin cezası en az 30 yıl olmalıdır.

Türkiyede cezalar çok hafif ve caydırıcılıktan çok uzak malesef....:1no2:

30 yıl ceza bile çok çok hafif bence..

Böylelerine 2 metrekarelik hücrelerde müebbet ağır hapis cezası olmalı ..

Günde 5 posta 10 vurup bir saymalı ...:dilcikar:

Tabi içimden geçen keşke idam cezaları kaldırılmasaydı.....Böyle pislikleri beslemeye değmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
çocuk istismarı suçlarına karşı önlem olarak ,devletimiz cezaları çok ağırlaştırmalıdır...

idam cezasının geri döneceğini hiç sanmadığımdan idam geri dönsün demek boş hayal olur ama istismarın boyutlarına göre en ağır ceza, ağırlaştırılmış müebbet...

en hafif ise ceza af dan faydalanma yok ve infazı iyi hali vs. si düştükten sonra tamamı tamamına yatacağı hapis cezası 30 yıl olmalıdır...

yani bir çocuğu elle ve cinsel uzvuna DOKUNMADAN taciz ve istismar etmenin cezası en az 30 yıl olmalıdır.

Çocuk istismarı,tecavüz falan bunların affı olmamalı ...

İnanamıyorum insanlıklarından utanmaları gereken adamlar iş güç sahibi yani öyle mi?bunlar bi de evlidir büyük ihtimal ya eşlerinin yerinde olmak istemezdim ..bu resmen sapıklık kızla yatadabilirlerdi...

Back