Yiyip yiyip şiştiniz iyice !!!!

dediğiniz gibi "senin" yani benim lügatım 'da empati yoksunu bir cümle oluyor :)

buarada çocuğa tek bir laf etmedim annesine gidip söyledim lafımı. siz nasıl okudunuz bilmiyorum. @gezginim

Bilakis empati yaptım, empati nedir, aynı şartlarda ben ne yapardım diye kendini karşı tarafın yerine koymaktır, ben de bunu yaptım bana göre 10 15 kilo fazla, sen kendini kandırırcasına fazla sorunum yok sadece 10 15 kilo yazdığın için gerçeklerle yüzleş istedim

biliyorum ama kilom ile ilgili bir sorunum olsaydı daha dogrusu evet var ama bu konuda kadının densizliğinden dem vururken farklı bir yorum geldi. haksızsınız demedim zaten

Sanki evde soylemis cocuk duymus kendiliginden sana demis gibi geldi. Yani cocuguyla laf gonderdigini sanmiyorum..
O tiplerden bende nefret ediyorum o kadar dedikoduyla fesatlikla ici icini yiyor zayif kaliyolar iste.
Ahahaha aynen benimde dikkatimi çekiyor çevremde nerde bir fesat,kıskanç,ikiyüzlü insan var hepsi kupkuru
Acaba fesatlıktan mı kuruyorlar bu kadar diye düşünmüyor değilim çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…