Cok abartmissiniz ya. Gicik olmaya devam ederdiniz, veya sanane filan derdiniz en kotu. Dert etmeye gerek yok, herkesin hayatinda var boyle insanlar.
Ben de kardeşim abur cubur aldığında biraz müdahale ediyorum ama kilo alıyor diye değil, zararlı gerçekten sık sık yemek. Kimseye kilosu yüzünden yeme kilo aldın galan demem ama zararlı şeyler yiyorsa maalesef durduramiyorum kendimi. Bosverin kulaklarinizi tikayin. Bir insan hor gördüğü kişinin durumunu yaşamadan ölmezmiş.
Ben de küçükken kiloluydum, lisede bir arkadaşım da sürekli kendisinin çok zayif olduğunu ima eder eder dururdu ben sinir olurdum ama bişey demezdim. 5 6 yıl sonrs ben zayıfladım o ise benden bir 10 kilo fazla oldu. Hiiiic zayıflamışsın falan da demedi :) Allaha havale edin günaha girmeyin onlar yüzünden..
Gerçekten ben olsam hiç sallamam.
Değer vermediğim insanların sesi sinek vızıltısından hallicedir.
Acaba çocuğun canı çekti de onu yollayıp çocuğa da verin mi demek istedi?
Bana göre o da yüzsüzlüktür, her halükarda nahoş bi davranış, ama ordan seslenmek yerine çocuğu yollaması / çocuğun gelmesi garip geldi.
Bu kadar kafaya takacak, hatta beddua edecek kadar buyuk bisey gormedim ben.
Belki kilon soz konusu olunca cok alingan oluyorsundur, ama bu tur sozleri kafaya takmak sana zarar verir.
O dedikoducu tipler kimimize isimiz yok diye,kimimize bebegimiz yok diye, kimimize evimiz arabamiz yok diye laf sokuyor. Kafaya taksaydik ohooo.