Nefret ederim boyle insanlardan sanane dimi senmi besliyon beni dicen olmayacak. Teyzemde cok kilolu bnm evli 3 cocuk annesi bizim koylu bi kadin ay anca yiyon biraz zayifla demisti teyzemde "sanane senmi yatiyon benle" daha terbiyesizce ifade etmisti ama burda yazamadim.
Evet anlık sinirle insanın aklında geçebiliyor öyle şeyler, dediğim gibi kimin ne zaman ne hale geleceğini kimse bilemez Allahtan başka. Ben örneğim yani, beni mahallenin kadınları eliyle gösteriyordu aa şunun kızı değil mi ne kadar şişmanlamış kilo almış diye. Zayıflayınca adını etmez oldular. O tarz insanlara napsak yaranamayız o yüzden boşver :)) eğer zayıflamak diyet falan moralini bozuyorsa burdaki diyet topiklerine katılarak eğlenceli hale getirebilirsin bu arada..yaa inanın hassasım zaten ben..hani diyet daha da bi hassas yaptı beni..içime oturdu o laf orda..bir şey de diyemeyince beddua falan ettim tutamadım kendimi...anlık sinirle oldu tabii yoksa şuan bende umursamaz bir moddayım. yazmadım sanırım ama olay dün olmuştu. paylaşıp içimden atayım dedim :)