Yiyip yiyip şiştiniz iyice !!!!

hahaha iyi demiş...oh olsun

Evet anlık sinirle insanın aklında geçebiliyor öyle şeyler, dediğim gibi kimin ne zaman ne hale geleceğini kimse bilemez Allahtan başka. Ben örneğim yani, beni mahallenin kadınları eliyle gösteriyordu aa şunun kızı değil mi ne kadar şişmanlamış kilo almış diye. Zayıflayınca adını etmez oldular. O tarz insanlara napsak yaranamayız o yüzden boşver :)) eğer zayıflamak diyet falan moralini bozuyorsa burdaki diyet topiklerine katılarak eğlenceli hale getirebilirsin bu arada..

Ben olsam çocuğun eline aldıklarımdan bir tane verip " beraber şişelim" derdim.

Öyle densizler heryerde var evet. Takılmamak gerekiyor.. Hele selamın sabahın olmadığı kişiler tarafından eleştirilmek çok saçma.

Reactions: HRA
Banada diyorlar kilo aldin 8 kilo almisim hamileligin basindan beri...sinir oluyorum insanlara ben hamileyken bile laf ediyorlar..onlara neyse milletin kilosundan

Benim ilk aklima cocugada biseyler verseydiniz diye geldi...
boylece akliniza yaratici bir kapak gelecek kadar vaktiniz olurdu
hem laf cakip rahatlardiniz hem cocuk nasiplenirdi

BirbiriniZden hoşlanmadığınız için seni hassa yerinden vurup laf söylemiş. Öok da takma.

Bir benzeri ben lohusayken eşimin yakını yaptı. Davul gibi olmuş iyice dedi ki kemiklerim gözüküyordu ama onun o lafından sonra 25 30 kg almışımdır herhalde

En iyis diyet topiği açıp zayıflamak :)

Cahillerle ugrasmak zor anam. Kiskanmis sizi. Oyle posrt poset yiyecekleri gorunce. Belki kendi cimrilikten almiyodur da boylr laf sokup rahatliyodur. Anan cok mu zayif o da yemis yemis mıçmamis deseydin

cocugu yollaması komedi yalnız
siz orda durdukca psikolojiniz bozulacak gibi simdiden allah sabır versin

ne kadarda boş bir insanmış boşa dememiş diyen "kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır" diye böylesini umruna dahi katmayacaksın ki delirsin iyice amacına ulaşmadığı için

Niye spor yaparız diye açıklama yaptınız ki? Siz böyle mahcup olup açıklamalar yaptıkça o kadın da abartacak. Sor bakalım benim yediklerim anneni ne ilgilendiriyormuş deyip gönderseydiniz çocuğu

benim üst komşumda çok meraklı ne zaman balkonda eşimle oturmaya kalksam aşağı düşecek gibi eğilip bakıyor. belli ki dedikodu arıyor. hayır konuşsa selam verse sorun değil de baykuş gibi yukarıdan izliyor. Allah'tan bu yıl balkonumu tamamiyle kapattım ve kurtuldum onun merakından :) takma bence seni yakından tanıyan insanların dediklerini önemse ama seninle alakalı olmayan insanları salla gitsin :)

Reactions: HRA
İyı aksamlar ben yenı üye yim burda olmakdan cok mutluyum kenardan ızlemek yerıne aranıza katılmaya karar verdım eyer kabul edersen :) bence kafanıza cok takmayın baskalarının ne dedıyını.hanı bı laf vardırya ALlah kımseyı kendı hayatından cok baskalarının hayatına mudahıle edecek kadar mutsuz etmesın..boylelerıne sadece gulup gecmek gerek ..kılo konusunda bende cok hassasım ama :)

Kilo konusunda KK'daki diyet topikleri çok motive edici kesinlikle öneririm :) siz bu şahsı yok sayın bence en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…