Yiyip yiyip şiştiniz iyice !!!!

istersem dünyaları yerim kime ne!
haklısınız, çok sinir bozucu.
ne uyuz insanlar var ya!

ınsanın lokmasını sayandan haz etmem
ortamda fızıksel olarak elestırenden de haz etmem
:KK20: yanlıs yapmıs

Bazı insanlar karaktersiz doğar.NET !
Hiç takmayın.Köyde yaşıyor, daha da genç sayılabilecek bir yaştaymış.Kıskanıyor sizi e karakter de kötü olunca anca laf sokmaya çalışıyor.

Ben şu diyetteyim.Sağlık sorunlarım var.Güzellikten çok sağlık için vericem kiloları.Bu siteyle birlikte de gaz aldım gidiyorum bakalım...Sağlık için kilo vermek lazım ama böyle saçma insanların laflarına kanıp bilinçsizce kilo vermeye çalışıp kendinizi hasta etmeyin sakın.Değmez!

• Beğen
Reactions: HRA
Niye spor yaparız diye açıklama yaptınız ki? Siz böyle mahcup olup açıklamalar yaptıkça o kadın da abartacak. Sor bakalım benim yediklerim anneni ne ilgilendiriyormuş deyip gönderseydiniz çocuğu:KK53:

o an, hazır cevaplılık yapamadım ki. haldım böyle bön bön bakıyorum.:KK57: kadın bir de özellikle yolladı o çocuğu yanıma eminim, çünkü aman dur yapma der normalde..demedi saldı üzerime terbiye yoksunu insan. öyle aramız fazla değildi, 10-20 metre vardı. çocuğu yolluyor ona takıldım:KK57:

eşiyle de gülüşüyorlar kıs kıs...ay bak hatırladım şuan, sinirlerim depreşti :KK62:

Ne kadar sinir bozucu bi davranis. Insan böyle seylere ne cevap verecegini o an tabi bilemez, kimin aklindan gecerki elalemin senin yedigine laf edecegi. Ne kadar densizler var böyle:KK12:

Bende su hamile halimle her gördügünde "ooo sismissin gelin dahada kilo almissin" diyen bi kp ve akrabalari ile ugrasiyorum. Sanki tarti var gözlerinde tartiyolar o an..Artik kulak tikayip hee cok kilo aldim deyip geciyorum:KK47: aldigimda 37 haftada bi 10 kilo, 25-30 alsaydim ne olacakti acabao_O

Ne kadar sinir bozucu bi davranis. Insan böyle seylere ne cevap verecegini o an tabi bilemez, kimin aklindan gecerki elalemin senin yedigine laf edecegi. Ne kadar densizler var böyle:KK12:

Bende su hamile halimle her gördügünde "ooo sismissin gelin dahada kilo almissin" diyen bi kp ve akrabalari ile ugrasiyorum. Sanki tarti var gözlerinde tartiyolar o an..Artik kulak tikayip hee cok kilo aldim deyip geciyorum:KK47: aldigimda 37 haftada bi 10 kilo, 25-30 alsaydim ne olacakti acabao_O

Bak bana da "kilo aldın,verdin" falan filan muhabbeti yapan bir sürü insan oldu.
Ama bu kadınınki fesatçaydı. Diğerlerinden bu kadından aldığım kötü elektriği almadım.
Ben de biliyorum kilomun fazlalığını...vermek için aylar ve belki yıllar gerekiyor.
rahatsızlığım kilo almama izin verirken, vermeme izin vermiyor.
hassaslaştım iyice, bilmeden etmeden yargılayanlardan bunaldım.

bir de burada sizler, düşünerek şunu deseydin bunu deseydin diyorsunuz ama o an insanın düşünmeye vakti kalmıyor ki. bir şey demeden çekip gidecektim, çocuğun değil annesinin suratına bakarak söyledim artık lafımı...gerizekalı bir de eşiyle kıs kıs gülüştü.

• Beğen
Reactions: HRA
gerizekalı bir de eşiyle kıs kıs gülüştü.

Bunlarin başka işi gücü yok mu ya hayret birsey.
Bence bunlari kaale almak bile değer vermek demek olur. Bi kalemde sil gitsin o komsuyu. Cevap vermeye uğraşma. Kendini yipratmana degmez canim

Ne kadar çok takmış sın. Birde beddua etmişsin. Yedi yaşındaki çocuğu da utandirmissin yazık. Annesinin cehaleti ne ver. Bu kadar kolay da beddua etme bence. He He de geç.

Şayet ben olsaydım çocuğa bişey demez anasının yanına gider ''Parasını sen mi veriyornda zoruna gidiyor bacım'' derdim.

X