- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Bu azimle olursunuzDiyete tam gaz devammmmmmm....
Nolur ay sonuna kadar 70 69 olayım
70lere bi çıktım inmek mümkün değil 71 kiloda kalıyorum direnç kilomudur nedir anlamadım. Bıktım kilolu olmaktannnn
Ekimin 4ü düğün var bide en azından ona kadar 65 falan olsam şükür edicem
İnşallahBu azimle olursunuz
Kendimden çok merak ediyorum seni, düştün mü 70 in altına :)Bu yünde pek iştahım yok.
2 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 dilimde karpuz yedim.
Tartılmıyorum 1 hafta falan tartılmicam.Kendimden çok merak ediyorum seni, düştün mü 70 in altına :)
Merakla bekliyorum :) yarin karantinam bitiyor , gidip yumurta ve tavuk alip bende hemen yapcam :)Tartılmıyorum 1 hafta falan tartılmicam.
Açlığa dayana biliyorsanız yapın. İsterseniz 2 öğünde yapa bilirsiniz...Merakla bekliyorum :) yarin karantinam bitiyor , gidip yumurta ve tavuk alip bende hemen yapcam :)
Açlıkla ilgili bi sorunum yok . Zaten uzun bi dönem tek öğün beslenmiştim. Çok acıkırsam da bol bol salatalık yiyordum. Kilo verceksin taş kemir deseler onu bile denerim yani o derece zor kilo veriyorum.Açlığa dayana biliyorsanız yapın. İsterseniz 2 öğünde yapa bilirsiniz...
Bende de aynı 5 6 kilo veriyorum çok kolay sonra gitmiyorAçlıkla ilgili bi sorunum yok . Zaten uzun bi dönem tek öğün beslenmiştim. Çok acıkırsam da bol bol salatalık yiyordum. Kilo verceksin taş kemir deseler onu bile denerim yani o derece zor kilo veriyorum.
Bu son olur insallah da istedigimiz kilolara ulaşırızBende de aynı 5 6 kilo veriyorum çok kolay sonra gitmiyor
Ayy inşallahBu son olur insallah da istedigimiz kilolara ulaşırız
Merhaba, 2 yıldır kıramadığım direnç kilomu tarçın, yeşil çay, süt, zencefil karışımıyla kırdım. Aklınızda olsun.Günaydınnnn....
Sanki biraz zayıflamışım gibi geliyor bana
İnşallah 71 kiloyu kıra bilmişimdir
Merhaba yeşil çay tatçın zencefil zaten her gün içiyorumMerhaba, 2 yıldır kıramadığım direnç kilomu tarçın, yeşil çay, süt, zencefil karışımıyla kırdım. Aklınızda olsun.
Yeşil çayı süt içinde üç dakika demleyip o şekilde için. Tadı gayet güzel oluyor.Merhaba yeşil çay tatçın zencefil zaten her gün içiyorum
DeneyeceğimYeşil çayı süt içinde üç dakika demleyip o şekilde için. Tadı gayet güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?