Ise yariyor daha önce yaptiniz mi ? Tek ögün degil deher ögünde yumurta yeseniz daha iyi olmaz mi?Diyet çok basit yumurta yiyoruzzz
Ben daha katı halde yapıcam
Öğlen saat 1de 3 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates yumurtaların üzerine pul biber ekliyorum. Tek öğün ve sadece bunlar.
Başlanğıç kilom 76kg
Evet denedim daha öncede ama tam uymadım diyete ama yinede güzel kilo vermiştim. Hər öğün yiyemiyorum hem sıçak hemde yumurtayı çok sevmiyorum.Ise yariyor daha önce yaptiniz mi ? Tek ögün degil deher ögünde yumurta yeseniz daha iyi olmaz mi?
Önecki kilonuzu ve tarti durumunuzu da paylassaniz aslinda. Takip ediyorum konunuzu. Cok iyi gidiyorsunuz,Güncel kilom
Eki Görüntüle 3113761
Başladığımda 76 kiloydum.Önecki kilonuzu ve tarti durumunuzu da paylassaniz aslinda. Takip ediyorum konunuzu. Cok iyi gidiyorsunuz,
Ne zamandir yapiyorsunuz bide spor yapiyor musunuz?Başladığımda 76 kiloydum.
Dün 74.8 bu günde 73.8 kg ödem gitmiş ama kendimi çok hafiflemiş hiss ediyorum.
Bu gün 3 gün oldu başlayalıNe zamandir yapiyorsunuz bide spor yapiyor musunuz?
Teşekkür ederim. Sizde mi diyetdesiniz?Ben sizi ilgiyle takip ediyorum.
Evet.Teşekkür ederim. Sizde mi diyetdesiniz?
Başarılar
Ben ama yumurta degil de ,karbon ve seker az yemege calisiyorum. O sekilde yapiyorum.Başarılar
Hiç yemezseniz en azı 1 ay boyunca karbonhidrat şeker güzel kilo verirsiniz ben önceleri öyle kilo veriyordum şimdi hormonal sorunlar yüzünden zayıflayamıyorum öyle anca aç kalarak mümkünBen ama yumurta degil de ,karbon ve seker az yemege calisiyorum. O sekilde yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?