Yine yumurta diyeti🥚Yine bennn👋

Peki neler yediniz , yesillik sebze meyve var mi ?
Meyve yemiyorum şekersiz beslendiğim için ama istersen tükete bilirsin.
Bu gün farklı yaptım.
1 salatalık 1 domates 1 biber güzelce küp küp doğradım. Yarım tavuk göğsünü haşlayıp güzelce doğradım ve son olarak 2 yumurtayıda haşlayıb güzelce doğrayıb hepsini karıştırdım güzel bi salata oldu. Onu yedim ve 1 bardakda yoğurt yedim. Bu kadar.
Hızlıca kilo vermek istediğim için pek fazla bişey yemiyorum açıkcası canımda hiçbirşey istemiyor. Gün içinde de 3 litre su 2 kupa kahve ve kendi yaptığım çayı içiyorum.
Çayı soracak olursan 1 yemek kaşığı yeşil çay bir tutam kadar kiraz saplağı 1 çubuk tarçın ve yarım limonu kaynamış sıçak 1 litre suya ekliyorum. Ödem atıcı ve metobalizma hızlandırcı çay tavsiye ederim.

Dilerim en kisa zamanda hedeflediginiz kiloya inersiniz.

Merhaba bende başlamak istiyorum misafirim var haftasonu. Pazartesi bende aranıza katılmak istiyorum şu an boy 1.63 kilo 55

Merhaba hayır bu gün tartılamadım yarın inşallah tartılıcam.. tartıldığım günlerde tartı fotorafı paylaşıyorum...
İnşallah tartıda güzel sonucalr alırsınız yarın sozi takipteyim. Benimde kilo sorunum var bı turlu veremiyorumm... bende yarın başlayacağım inşallah

2 günde sadece -300gr gitmiş
71 olurum sandım
Neyse moral bozmak yok
Bu ay sonuna kadar 70lerden kurtulucam 31 ağustosta 69 olucam

Dün misafirlikteydik, kutlama yapılıyordu her kes o kadar israr etdiki yemek ye diye ayıp olmasın diye küçük bir dilm fırında yapılmış tavuk göğsü,1 yemek kaşığıda rus salatası yedim.

1 haftadır yağ tuz un şeker hepsinden uzak durdum.
Yağla tuzu döyleyemem ama unla şekerden uzun bi süre uzak durucağım belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…