Her gün hemen hemen aynı şeylerTam olarak ne yiyip içiyosun :))
Teşekkür ederim :) covidim bitsin hemen bende yapcam :)) sporu duzenli mi yapiyosun ?Her gün hemen hemen aynı şeyler
Misal bu gün 2 haşlanmış yumurta bir dilm kadar haşlanmış tavuk göğsü 1 salatalık 1 domates 1 bardak yoğurt. Her şey aynı oluyor eti değiştiriyorum bir gün balık bir hün kırmızı et bir gün tavuk öyle yiyorum. Bazen karpuz da yiyorum bu kadar.
Her gün yeşil çay falan içiyorum
Yok zaten oğlum sağolsun peşinde koşturmak yetiyorTeşekkür ederim :) covidim bitsin hemen bende yapcam :)) sporu duzenli mi yapiyosun ?
Merhaba...Merhaba,basligi goruyordum, girmiyordum içine.
Zayiflamissiniz, dikkatimi çekti.
13 agustos 76
Dün yani 20 agustos 71.7
20 agustosun sabahi tarti oldugu icin,o gunu saymiyorum.
Tam 7 günde yani 1 haftada 4.30 kg vermissiniz. hiç bu tarz diyetler yapmadim. Yapmam da. Gerçi siz de biliyorsunuzdur, bu kadar hızlı kg vermek vücudun işleyişine son derece zararlı ve muhtemelen cabuk geri alinir.
Squatgirl ün 15 dk lık bi videosu var hizli kilo vermek için . Ben 1 hafta düzenli yapmistim o bile fark etmisti . Hoplamadan ziplamadan yapilan bir video . Sıkılaşmak için tavsiye ederim . Bence cok etkili bir video 15 dk için :)Yok zaten oğlum sağolsun peşinde koşturmak yetiyorama günde yarım saatlik yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum
Evet geçen yıl yapmıştım bende.Squatgirl ün 15 dk lık bi videosu var hizli kilo vermek için . Ben 1 hafta düzenli yapmistim o bile fark etmisti . Hoplamadan ziplamadan yapilan bir video . Sıkılaşmak için tavsiye ederim . Bence cok etkili bir video 15 dk için :)
Ben onu da denedim :) benim denemediğim spor kalmadı , diyet de kalmadı :) aslında aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum ama yavaş olduğu için sıkılıp bırakınca daha çok kilo alıyorum . O yüzden hızlı kilo verip korumaya geçmem gerek benim :)) 3 aydan uzun diyeti psikolojim kaldırmıyo :)Evet geçen yıl yapmıştım bende.
Zumba yapmak istiyorum yapmadığım bir o kaldıyoutubeda güzel zumba videoları var yarından onu yapmaya başlayacağım.
0 karbonhidrat 0 şeker diyetini denedinmi ?Ben onu da denedim :) benim denemediğim spor kalmadı , diyet de kalmadı :) aslında aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum ama yavaş olduğu için sıkılıp bırakınca daha çok kilo alıyorum . O yüzden hızlı kilo verip korumaya geçmem gerek benim :)) 3 aydan uzun diyeti psikolojim kaldırmıyo :)
Ben önceleri çok kolay kilo veriyordum ama şimdi sağlık sorunları yüzünden zar zor kilo veriyorumBen onu da denedim :) benim denemediğim spor kalmadı , diyet de kalmadı :) aslında aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum ama yavaş olduğu için sıkılıp bırakınca daha çok kilo alıyorum . O yüzden hızlı kilo verip korumaya geçmem gerek benim :)) 3 aydan uzun diyeti psikolojim kaldırmıyo :)
Anladim o zaman canim. Allah kolaylik versin.Merhaba...
Aklınıza gelib gele bilecek tüm diyetleri denedim ben.
Keto if dukan aylarca kabonhidratsız yaşadım diyetisyenlere gittdim diyetisyen kontrolunde diyetler yaptım ama hiç bir fark yaratmadı. İf yaparakta 1 ayda 3 kilo verdim sağlıklı ama 1 haftada geri aldım. Şimdi diyeceksinki çok yemişsindir o yüzden ama inan bana normal bir insandan daha daha az yiyordum.
Teşekkürler Amin hepimizeAnladim o zaman canim. Allah kolaylik versin.
Neler neler denedim :) ne diyetler ne kürler :) ama benim de hipotiroid var . O yüzden çok hizli kilo alip cok yavas veriyorum . Tekrar ilaca baslatti doktor dogumdan sonra biraktirmisti ama yine dusmus degerlerim o yuzden o kadar hizli kilo aldim galiba .0 karbonhidrat 0 şeker diyetini denedinmi ?
Geçmiş olsun... inşallah verirsin kilolarınıNeler neler denedim :) ne diyetler ne kürler :) ama benim de hipotiroid var . O yüzden çok hizli kilo alip cok yavas veriyorum . Tekrar ilaca baslatti doktor dogumdan sonra biraktirmisti ama yine dusmus degerlerim o yuzden o kadar hizli kilo aldim galiba .
Teşekkür ederim , inşallah hepimiz veririz ve o kilolarda kalmayi basaririz :))Geçmiş olsun... inşallah verirsin kilolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?