Yine yumurta diyeti🥚Yine bennn👋

Tam olarak ne yiyip içiyosun :))
Her gün hemen hemen aynı şeyler
Misal bu gün 2 haşlanmış yumurta bir dilm kadar haşlanmış tavuk göğsü 1 salatalık 1 domates 1 bardak yoğurt. Her şey aynı oluyor eti değiştiriyorum bir gün balık bir hün kırmızı et bir gün tavuk öyle yiyorum. Bazen karpuz da yiyorum bu kadar.
Her gün yeşil çay falan içiyorum

Teşekkür ederim :) covidim bitsin hemen bende yapcam :)) sporu duzenli mi yapiyosun ?

Günaydın bu gün tartılmadım.
Her gün tartıkmak istemiyorum ama kendimide durduramıyorum
Neyse bu gün diyet yapmicam.
Bi şeyden alerji oluyorum ama ne olduğunu bulamıyoruz durmadan kaşınıyorum kaşımaktan derimi soydum artık
Yarından itibarende 2 öğün beslenmeye geçicem.

Merhaba,basligi goruyordum, girmiyordum içine.
Zayiflamissiniz, dikkatimi çekti.
13 agustos 76
Dün yani 20 agustos 71.7
20 agustosun sabahi tarti oldugu icin,o gunu saymiyorum.
Tam 7 günde yani 1 haftada 4.30 kg vermissiniz. hiç bu tarz diyetler yapmadim. Yapmam da. Gerçi siz de biliyorsunuzdur, bu kadar hızlı kg vermek vücudun işleyişine son derece zararlı ve muhtemelen cabuk geri alinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba...
Aklınıza gelib gele bilecek tüm diyetleri denedim ben.
Keto if dukan aylarca kabonhidratsız yaşadım diyetisyenlere gittdim diyetisyen kontrolunde diyetler yaptım ama hiç bir fark yaratmadı. İf yaparakta 1 ayda 3 kilo verdim sağlıklı ama 1 haftada geri aldım. Şimdi diyeceksinki çok yemişsindir o yüzden ama inan bana normal bir insandan daha daha az yiyordum.

Yok zaten oğlum sağolsun peşinde koşturmak yetiyor ama günde yarım saatlik yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum
Squatgirl ün 15 dk lık bi videosu var hizli kilo vermek için . Ben 1 hafta düzenli yapmistim o bile fark etmisti . Hoplamadan ziplamadan yapilan bir video . Sıkılaşmak için tavsiye ederim . Bence cok etkili bir video 15 dk için :)

Evet geçen yıl yapmıştım bende.
Zumba yapmak istiyorum yapmadığım bir o kaldı youtubeda güzel zumba videoları var yarından onu yapmaya başlayacağım.

Evet geçen yıl yapmıştım bende.
Zumba yapmak istiyorum yapmadığım bir o kaldı youtubeda güzel zumba videoları var yarından onu yapmaya başlayacağım.
Ben onu da denedim :) benim denemediğim spor kalmadı , diyet de kalmadı :) aslında aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum ama yavaş olduğu için sıkılıp bırakınca daha çok kilo alıyorum . O yüzden hızlı kilo verip korumaya geçmem gerek benim :)) 3 aydan uzun diyeti psikolojim kaldırmıyo :)

0 karbonhidrat 0 şeker diyetini denedinmi ?

Ben önceleri çok kolay kilo veriyordum ama şimdi sağlık sorunları yüzünden zar zor kilo veriyorum

Anladim o zaman canim. Allah kolaylik versin.

0 karbonhidrat 0 şeker diyetini denedinmi ?
Neler neler denedim :) ne diyetler ne kürler :) ama benim de hipotiroid var . O yüzden çok hizli kilo alip cok yavas veriyorum . Tekrar ilaca baslatti doktor dogumdan sonra biraktirmisti ama yine dusmus degerlerim o yuzden o kadar hizli kilo aldim galiba .

Geçmiş olsun... inşallah verirsin kilolarını

Merhaba 2 öğün beslenicem dedim ama alışmışım tek öğüne dün diyet yapmadım ama bi şeyde yiyemedim midem alışmış artık. Her gün tartılmak yerinede haftada bir falan tartılıcam böylesi piskolojik açıdan daha iyi benim için

Yemek yiyemiyorum sıçaktanmıdır nedir
2 yumurta 1 dilmde karpuz yedim başka bi şey yiyemedim yumurtalarıda zorla yedim.
Yemekten öncede zumba yaptım 30 dakika akşamda yürüyüş yaparım

Diyete tam gaz devammmmmmm....
Nolur ay sonuna kadar 70 69 olayım
70lere bi çıktım inmek mümkün değil 71 kiloda kalıyorum direnç kilomudur nedir anlamadım. Bıktım kilolu olmaktannnn
Ekimin 4ü düğün var bide en azından ona kadar 65 falan olsam şükür edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…