- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
Ben de yarın ayrılıyorum aranızdanSonunda kavuştuk Sana @pofu ve @NEFSSEMS fıstıklar okuyun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın ayrılıyorum aranızdanSonunda kavuştuk Sana @pofu ve @NEFSSEMS fıstıklar okuyun
önemli değilİsim yeni bitti bide doğum gunu kutladık anca gelebildim dün pasta kesildi nasıl olsa diye pasta almamış babası isime geldi açıkçası
Kusura bakmayin
tamam nette kitabını okuyayım kilo kesinlikle hastalık kalbim sıkışıyor reflüm azıyor midem hep ağzımda hep kşlodanevet ablacım teyzoşum yapıyor sallamasyon kek yani
şekersiz süt yumurta damla çikolata veya limonlu
başka ne katyr bilmiyorum
zaten cnm kilo demek hastalık demek..herşeyin ana sebebi kilodur..
nette pdf i var kitabın
Bu arada ben buraya bu vesileyle giriş yaptım ama karatay yapamam ben bulgursuz yaşama hayır.
Bu arada Miyav_su buğdayı babam yetiştiriyor ve un fabrikasi var köyde bulgurlarica orda ogutuyorlar bilgine
tamam nette kitabını okuyayım kilo kesinlikle hastalık kalbim sıkışıyor reflüm azıyor midem hep ağzımda hep kşlodan
Ben de yarın ayrılıyorum aranızdan
pofu canım kulkedisi30 karatay yapmıyor ben Etiketledim onu kuru fasulye yüzünden @trilece-prenses canım sadece siyez buğdayı genetiğini koruyor diger buğdaylar malesef genetiği oynandıBu arada ben buraya bu vesileyle giriş yaptım ama karatay yapamam ben bulgursuz yaşama hayır.
Bu arada Miyav_su buğdayı babam yetiştiriyor ve un fabrikasi var köyde bulgurlarica orda ogutuyorlar bilgine
Süpersin hayatım devamgünaydınn herkeseee
mutlu huzurlu ve güzel bi haftasonu diliyorummm
kilo bildirimi yapmamm lazıımmmm
geçen hafta toplam verdiğim kilo :6.4
bu hafta toplam verdiğim kilo :7.1
-700 gram fark var regl olduğum için bu rakam biraz düşük ama olsun
yavaş yavaş eriyorum
tişörtlerim pantolonlarım bollaşmaya başladı
beni uzun zamandır görmeyenler ''sen baya zayıflamışsın'' diyorlarr
ayy çok güzel yaaa
pofu canım kulkedisi30 karatay yapmıyor ben Etiketledim onu kuru fasulye yüzünden @trilece-prenses canım sadece siyez buğdayı genetiğini koruyor diger buğdaylar malesef genetiği oynandı
Süpersin hayatım devam
Maşallah, kaç kiloya indin merak ediyorum:))günaydınn herkeseee
yavaş yavaş eriyorum
ayy çok güzel yaaa
az kaldı cnm yazıcam :)Maşallah, kaç kiloya indin merak ediyorum:))
İnsanlara diyet gibi geliyor Can'ım birde biZler hepimiz alışmışız makarna ekmek bende yapamam diyordum ama oldu şükür bana yetişiyorsun sen az kaldı balımkaratay aslında gayet kolay ya :S neden yapamıyor kimse ki
tşkler ablacım yavaş yavaş hedefe geliyorum
inşallah ablacım :)İnsanlara diyet gibi geliyor Can'ım birde biZler hepimiz alışmışız makarna ekmek bende yapamam diyordum ama oldu şükür bana yetişiyorsun sen az kaldı balım
günaydınn herkeseee
yavaş yavaş eriyorum
ayy çok güzel yaaa
Pofucuğum harikasın, neler yapmışsın sen öyle . Karatay'la verilen 7 kilo, en az 10 kilo vermişsin gibi etkilemiştir görüntünü eminim. 2 beden küçülmüşsündür, insanlar haklı yani. Süpersin fıstığım, çok mutlu oldum .
Kalan kiloların da su gibi, seni hiç yormadan, keyifle, sağlıkla gitsin inşallah .
Dun dogum gunum diye bir koca dilim pasta hüplettim
Bu sabah iki kase mercimek corbasi bir kucuk eksi elma uc tanede minik salatalik yedim
Sabah denemez hatta resmen 12de uyandim
12bucukta yeme isi bitti 6bucuk gibi de aksam yemegimi yerim
Okulun acilmasina 35 gun kaldi
35 gun icinde hic kacamak yapmadan sporla diyetle devam edip okudum sehre gidince insanlari sasirtmak istiyorum herkes degisimi farketsin de moralim yerine gelsin
Tam gaz devamm
Yok hayır tabiki haftada bir kısır yine haftada bir pilavnasıl yani
her öğün bulgur mu yiyosunuz?
aynen cnm kilo almak kalp ,damar ,tansiyon,şeker,kanser...gibi bir çok hastalığa davetiye çıkartıyor..zaten düzgün beslenmiyoruz üstüne bi de stres,sııntı dolu bi hayat yaşıyoruz onun üzerine hareketsiz sürekli tv izleyen koca bi kitle var Türkiye'de ...bunları aşmamız gerek..yoksa gelecek gerçekten çok kötü
karatay diyeti pdf diye arat bulursun
kısa bi süreliğine şekerimm biz gene burdayızzz
Ayy insallahh yaa hedeflerimize ulasalim bi an onceafiyet olsun diyebiliyorum bu durumda ..
35 gün az bi zaman dilimi değil bence gayet rahat halledersin kuzum
bende eylül sonuna kadar bi noktaya gelmeyi planlıyorum ama önümde daha uzun bi süre var..