• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi...

yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........

bende senin bu yorumuna YUH demek istiyorum yuksek musadenle.

arkadasım ben kacarak evlendım o yuzden ılk baslarda hep affettım,sırf annemler bız sana demıstık laflarını duymamak ıcın.Kı ılk olayda hamıleydım.Esım de bılıyorkı bız bosanırsak annemler benı ıstesem de ıstemesemde memlekete goturecektı,hiçbir iş imkanım yok ve aılem sureklı kavga ıcınde ergenlık cagına gıren,kufreden, bır kardesım,sureklı babannem yuzunden babamı ezen bır annem var.ha dıceksınkı yıne de degermı?degmez tabkı ama kızım ıcın katlandım cogu seye.herkes dedı etrafımda yuvana sahıp cık kocan elbet durulacak dıye ama durulmadı.

ha bır de bu son ıkı aldatmasındakı kısılerden bırı ısyerınde calısan dul bır bayan 40 yasında esımden 9 yas buyuk,dıgerı de ısyerınden bı arkadasın arkadasıymıs ve ben bu kısıyı sanırım buldum ama bulsam ne olacakkı.seytan dıyorkı gıt mudure anlat sızın ısyrınızde olanlardan haberınız varmı dıye ama yıne de merhamet edıyorum eden bulur.

lütfen kızmayacaksan kocan denen o yaratığa pislik diyerek başlıycam...sen hamileyken aldattı,sen huzursuz bir ailede büyümüşken,bunu fırsat olarak kullanıp senin gidemeyeceğini,elmecbur oturacağını bile bile bu eziyetleri yaşattı sana...
sen şeytanı boşver,sen efendiliğini koru,hiç müdüre falan da gitme,kadınla yüzyüze konuşup içini boşalt say bağır çağır...kocan olacak pislikle de öyle...
boşanacaksan ailenle oturmak zorunda kalmayacaksan eğer "bana göre" kesinlikle boşanmalısın,ailenle birlikte oturmaya da zorlayamazlar seni...kaç yaşında kadınsın sonuçta...eğer gerçekten kızının psikolojisini düşünüyorsan bu evliliğin devam etmesi için ben neden göremiyorum...

yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........

Sen gerçek misin ?

nereye el sallıyoruz :37:

jinglebells;25280274[COLOR="#FF0000" .!.:
]ben kendıme sormadımmı sanıyorsunuz suclumuyum dıye,hem de o kadar kendımı sorguladımkı,aynanın karsısında.ben ne yapıyorum da bu adam baskalarına gıdıyor dıye.[/COLOR] Evlısın,kızın var,senı herseye ragmen affeden seven bır esın var,ıkınız de calısıyorsunuz gulluk gulıstanlık bı durum gorunurde ama erkekler boyle zamanda mı yapıyor nedır bılemedım.Bızım orda parayı buldu bıtı kanlandı derler.Ben ıkı okulda ucretlı ogretmenlık ve bır dersanede calıstım bu sene,ogle arası kosarak gelırdım eve kızımı sevıyım bıraz dıye,aksam eve gelınce hangı ıse gırısecegımı sasırırdım ama nıye daha ıyı bır gelecek ıcın kızıma.belkı cogu erkegın ya da belkı de bayanın.. gozunde kucuk gelen alısverıs,yemek camasır,utu, bulasık,çöp atma dahıl benım ısımdı.Bı de ustune aldatıldım cıdden suc bende ya gercekten oturuo dusuneyım bakıyım ben ne yapmadım bu adama baska.

bir arkadaş paylaşmıştı dün burda bir sözü; "bir insanın mayasında eşeklik varsa,Allah kanat taksa da ahıra uçar" diye...
senin kocanın da mayasında bu varmış ki,huzurlu mutlu yuvasında oturacağı yerde gitmiş ahıra uçmuş...

kızlar bence o arkadaş bilerek yazmış o mesajı,yani bir nevi kinaye yapmak istemiş.bugün sevgi pıtırcığı gibiyim, en azından ben öyle düşünmek istiyorum :1:

kararlıysan vazgeçme boşanmaktan canım....
kaynanan sana destek en azından..
belki şahitlik edebilir senin için...
düzelirmi bilmem ama kredisini tüketmiş gibi geldi bana....
anladığım kadarıyla eşin değişmez sen barışsanda olan çocuğuna olur..
hem kendine hem çocuğuna yazık etme derim..
allah yardım etsin..
gerçekten çok zor durum..

hasbinalllah yaa, bir kadın olarak bunları nasıl yazarsın! hiç mi gurur haysiyet yok sende? tekrar kazanmaya calıs kocanı mı?!!!!!:52::52::52: Allah akıl fikir versin sana

kararlıysan vazgeçme boşanmaktan canım....
kaynanan sana destek en azından..
belki şahitlik edebilir senin için...
düzelirmi bilmem ama kredisini tüketmiş gibi geldi bana....
anladığım kadarıyla eşin değişmez sen barışsanda olan çocuğuna olur..
hem kendine hem çocuğuna yazık etme derim..
allah yardım etsin..
gerçekten çok zor durum..

tesekkur ederım arkadasım destegın ıcın.
sımdı affetsem sonrakınde eve kadın atar bu adam
onu bıraktım zaten su an evımızde kalıor doya doya ınterntte ıstedıgını yapıyodur sımdı.
senın konunu en son dun okudum bır gelısme varmı arkadasım,ınsallah senın durumun da dıledıgın gıbı olur kendıne olan ozguvenını kaybetme arkadasım.

hasbinalllah yaa, bir kadın olarak bunları nasıl yazarsın! hiç mi gurur haysiyet yok sende? tekrar kazanmaya calıs kocanı mı?!!!!!:52::52::52: Allah akıl fikir versin sana

Kocasını kazanana 4 tane kadın yanında promosyon !!!! :))))
tovbe tovbe :)
kızlar Allah razı olsun sızden destegınız ıcın saoun dunden berı kendımı daha ıyı hıssedıyorum yoksa patlıcaktım ıcın ıcın

Kocasını kazanana 4 tane kadın yanında promosyon !!!! :))))
tovbe tovbe :)
kızlar Allah razı olsun sızden destegınız ıcın saoun dunden berı kendımı daha ıyı hıssedıyorum yoksa patlıcaktım ıcın ıcın

deli misin ya ne kazanıcan öyle adamı?hayatını kaybedersin sonunda...sen hiç merak etme,ben kendi adıma konuşayım sonuna kadar destekçiyim boşanman konusunda,aç buraya istediğin konuyu dök içini rahatla,o pislik neler yapmışsa tek tek yaz nefretini kus... hakediyor sonuna kadar,bi kaşık suda boğarım valla ben...

Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....

erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:

kayınvaliden en etkili şahittir.

onun şahitlik yapmasını iste... birde görüştüğü kadınları şahit yapabilirsen
aldatma konusuyla tek celsede boşanabilirsin.

yav bu kadın nasıl yapsın onu?? gebertmek istediği bir kadınla yuzyuze gel diyorsunuz resmen!!baska cozumler bulunur mutlaka.surundurur belki ama sonucta bosanır..

Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....

sen benım gururumun haysiyetımın bekcisimisin be kadın!!!!:.....
- kızım burda boşan boooşan diye bagıran kdınalrın hepsi kocalarından bi acı görmüşler.. Biraz mantıklı ol ozman bukadar biliyorsa baştan bi ** yediğinde boşasaymış şimdi çoktan boynuzlar 100 geçmiş. Çözümmü arıyor. size allah akıl versin. diyorum

lütfen dalga geçtiğini söyle...
nasıl bir mantık ürünü acaba bu sözler...adam diyor,kaç farklı kadınla aldatmış diyor...adam 700 tane mesaj çekmiş diyor...adam belden aşağısını kameraya çekmiş diyor...adam çapkın değil sapkın,sapkın!
hala kadını suçlama peşindesiniz,ben acaba hata yaptım mı diye düşün şu mu bu mu diye düşün?

boşanmasın tabii niye boşanacak,bunun "dul" damgası yemesi var, bu zihniyette kadınların "dul" diye kocalarından kıskanması var,elektriği,kirası,suyu,faturası var...boşanmasın ya niye boşanacak... onur mu?o da neymişki?altı üstü 4 harfli kelime...acıkınca onurumu mu yiycem sanki...çalı çırpı olsa da evimdir,ayı uyu olsa da kocamdır...baksın size evladınız var...tabii baksın ne boşancan adama hatta başka kadınla halvet olup geldiğinde bir bardak şerbet ver güzel etli bir yemek hazırla...o kadar protein kaybetmiştir yazıktır...ölürse naparsın mazallah...kim bakar size...

ya jinglebells arkadaşım valla var ya...allah yardımcın olsun,şu meselede bile sana hata aratan insanların arasında gerçekten dul olmak göze alınması zor bir süreç...

kızım ozman baştan boşıycaktıı boyunuzu yiyeli kaç ay oldu belki şimdidi hayıflanıyor boşasın ozmzn yazmadın buralara insanları anlamaya çalışıyoruz.. Ben nerden bilim padişahın kızımı nbu nerden tanımıyım srguluycam tabi...:47: aman banane yaa

yuva yıkmaya nekadar meraklısınız ya.. İnsanları çözüm yolu olmasada bi şekilde ateşini söndürmeye çalışcagınıza : Boşan kız arkadanyım önundeyım : giib şeyler allah allah bide beni elştirrsiniz ozman boşan arkadaşım burdan gaz almayamı geldın

erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:

Hımmmmm..Ne acı ki ironi değilmiş ilk mesajınız..Bir kez daha üzüldüm sizin için... İnsanların beğenisini kazanmak için mi o mesajı yazdım ?? :9: Ben düşündüğüm neyse onu yazdım hanımefendi..İnsanların pohpohlamasına,beğenisine ihtiyacım yok...Her zaman içimden geçen neyse onu yazarım..Yazdıklarım doğru olduğu için beğenmişlerdir belki ne dersiniz ? Üstelik burada her boşan diyen kadın kocasıyla sorun yaşamış olan kadınlar değil,sadece onurlu,empati sahibi kadınlar oldukları için ,konu sahibinin içinde bulunduğu durumu anlayıp üzüldükleri için boşan diyorlar... Çok saçma sapan fikirleriniz varmış ayrıca...Hani derler ya "Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı..." misali.........:36:

kızım ozman baştan boşıycaktıı boyunuzu yiyeli kaç ay oldu belki şimdidi hayıflanıyor boşasın ozmzn yazmadın buralara insanları anlamaya çalışıyoruz.. Ben nerden bilim padişahın kızımı nbu nerden tanımıyım srguluycam tabi...:47: aman banane yaa

yok yeminederim ben senin karikatür olduğundan şüpheleniyorum...kızııııammm:) boynuzu yemek ne hoş bir tabirdir öyle,senin o avatarında büzdüğün dudaklarına pek bir yakışmış valla...

sen benım gururumun haysiyetımın bekcisimisin be kadın!!!!:.....
- kızım burda boşan boooşan diye bagıran kdınalrın hepsi kocalarından bi acı görmüşler.. Biraz mantıklı ol ozman bukadar biliyorsa baştan bi ** yediğinde boşasaymış şimdi çoktan boynuzlar 100 geçmiş. Çözümmü arıyor. size allah akıl versin. diyorum

Çok samimi söylüyorum ister inanın ister inanmayın,

Bu güne kadar eşimden hiç bir acı görmedim.
Allah da göstermesin inşallah.

Ama insanın da bir gururu olmalı.
Erkektir yapar mantıgı yüzünden kadınların başına bunlar geliyor malesef.

Lütfen biraz daha mantıklı düşünün...

arkadasım belkı arkadaslarımız uslubunu begenmemıs olabılır,sen de bı kere cevap yazıp ardından sana yorum yapanlara cevabını verseydın belkı boyle olmazdı.ha ben zaten bu konuyu hem ıcımı dokmek hem de onerılerınızı dınlemek ıcınyazdım, olumlu olumsuz her turlu yazıyı bastan kabul ederek actım zaten.

Back
X