- 18 Mayıs 2008
- 9.782
- 15.849
- Konu Sahibi Love_your_life
Kendinizi ezmemenize sevindim. Ne kadar düşüncesiz insanlar. Eşiniz de umarım sizin gibi düşünüyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu dedim zaten hatta zamanında burun kıvırdınız bende heves ettim sırf zorlanmayın diye sustum dedim ama kadın aaa zorundasın diyor. Benim küçük bebeğimin geleceğini onlara vermem mümkün değil eşimle de tartışma sebebi oldularMadem çok alınsın ıstıyolar o zaman kendı bogazlarından kıssınlar yada gucunun yettıgını alsınlar. Torun torba sahıbı ınsanlar aman kendı yagımızda kavrulalım demıyolarda herkes ortaya para koyacakmıs. Senın alacagın tul perde koltuk avıze ıcın ben evladımın rızkından harcama yapamam dıceksın bu kadar basıt
Zamanında beğenmeyip iyisini isteseydim eşim üzülecekti çünkü her şeyi o aldı düşündü ve kırılsın istemedim eşime hep dedim ama alırken halı ve tül beğenmedim ama ona da çok para gitmesin dedim oda biliyor artık dayanamadım ve söyledim aslında sitem şöyle oldu yıllar önce 2bçeşit tülün olduğu dükkanda bana tül alıp bugün kendileri aynı durumda olunmasına rağmen alamayız beğenmedik deyip o beğendiklerini benim ödememi istemeleri tam zamanı gibi oldu söyledimYanlıssın evet
Bunları vaktiyle konusacaktın
Begenmedigini istemedigini söyleyip aman cok para harcanmasın diye sıkmayacaktın
Simdi hic olmadık zamanda hemde belliki mesafeli oldugun bi ailede seneler öncesinin olayını örnek vererek anlatman hemde kadının kızına hic olmamıs kıskanç ve kindar gözükmüşsün
Birde diyor ki hayatında onun hiçbir şeyi olmamış olsun artık diyor ya dedim ben buna bir şey demiyorum kim ne istiyorsa alsın banane konu benden istemeniz onu anlamıyorlar yaHayır madem çok istiyo kendi alsın annesine oh sana gelince yok annesine gelince güllük gülistan yazık ya
Aslında bir arazileri vardı o verildi ve biz bir şeyler verdik öyle alındı ortak olma durumu bu. Aslında ortak değiliz normalde ama bana araziden payla ev aldılar böyle öde diyorlar sanırımAcikcasi hatayi en basta ortak ev alinmasi ile gordum. Siz 2 iste calisiyorsunuz esiniz calisiyor. Ne yapacaksaniz kendiniz karar verin buda esinizin dik durmasi ile olur. Madem ev aldiniz hala esya konusunda neden ortasiniz. Ben iyisine kotusune karismam acikcasi o muhabbetede girmem. Kendisi ne istiyorsa alir benim annemde ev aldi en iyisini aldi yillarca bekledi calisti. Ben evlenirken icime sinen tum kriterlere gore aldim. Gencim calisir degistiririm eksigimi kapatirim dedim. Once bu konularda kendiniz karar alin hata bu kdr ortak yasamanizda.
Ya kadın sesin paran benim param yok dedi ya bize kendi arazilerindem payla ev alındı bizde ekledik dşye bana al ver diyorlar ama ben onlara bize ev almayın dedim dedim ama dinlemediler olmaz dediler şimdi akşam kalkıp keşke size alınmasaydı diyorlar la ben zaten almayın dedim istemedim biliyorsunuz valla bir garipler yaiki iste calisacagim 9 aylik bebegimi ggeride birakip birde o parayla kayinvalideme mobilya alacagim hemi hiç te almam gider o parayi bir gecede cocugumla yerim yinede vermem gorumcenizde kendisi alsin bir zahmet anasi ne istiyorsa allah allah
Böyle kurnazlık edene almam. İnsan gibi davransin o olur tabi ama ben evime alamazken başkasına da almam.Kv min yata odası ve görümcemin odası yok onlar ihtiyaç biliyorum ve sorun etmiyorum ama tülün halının beyaz eşyanın iyisinin alınması e ben mal mıyım dedirtiyor
Evler ayrı sadece arazi satıldı bizim evimize eklendi ama ben hiç istemedim aaa olmaz dediler. Şimdi para istiyorlar. Eşime asla para yok artık dedim umarım anlamıştırSizlere ayrı ayrı ev alınmadımı eşya nın parAsı sizden çıkmayacaksa ne alıyor kaça alıyor parayı nerden buluyor bence sizi ilgilendiren birsey degil
arazilerinden payla ev almissa cocuguna almis ki istememissiniz hepsini gectim takilarinizi verip destekse cikmissiniz ev aldi diye bende onun evinimi doseyim ev doseyecek durumum olsa kendi evimi doserim onceYa kadın sesin paran benim param yok dedi ya bize kendi arazilerindem payla ev alındı bizde ekledik dşye bana al ver diyorlar ama ben onlara bize ev almayın dedim dedim ama dinlemediler olmaz dediler şimdi akşam kalkıp keşke size alınmasaydı diyorlar la ben zaten almayın dedim istemedim biliyorsunuz valla bir garipler ya
Maaşımdan vermedim vermek istemiyorum ama zorunda gibi tutulmak kızdırıyor yoksa ben zaten vermem. Ayrı ev alındı tapularda ayrıMaaşınızı verirseniz aptalsınız çok net. Asla bir kuruş bile vermeyin. Sizin bebeğinize yazık değil mi? Siz yeni gelinken yapılmayan kocaman kadına ne diye yapılıyor? Kaynana otursun oturduğu yerde. Hayırdır Gelin Evi'ne mi çıkacaksın derdim ben olsam. Hayret bir şey. Eşiniz de vermesin para filan. Madem kızı annesini destekliyor o alsın her şeyi. Bu tapu ikiye mi bölündü şimdi? Neden siz tek girmediniz? Hatalı gördüm bu konuda sizi.
Maaşımdan vermedim vermek istemiyorum ama zorunda gibi tutulmak kızdırıyor yoksa ben zaten vermem. Ayrı ev alındı tapularda ayrı
Pardon şimdi sıkıntıyı anladım sizde borçlanmışınız eksikleriniz vardır kv ye çeyizmi düzceksiniz bu şartlarda vermeyin tabikideEvler ayrı sadece arazi satıldı bizim evimize eklendi ama ben hiç istemedim aaa olmaz dediler. Şimdi para istiyorlar. Eşime asla para yok artık dedim umarım anlamıştır
Sanırım yeni gelin :))Kayınvalideniz yeni gelinmi
Eşimle ciddi tartışma sebebimiz oldular bugün konuşma üzerine yapı marketteyiz fısır fısıe konuşuyor tartıştık eşimleHastalık olur herkes elinde avucunda ne varsa verir anlarım ama kusura bakmasın kimse kayınvalide heves etmiş en iyisine diye bende elimde avucumda olanı ve olmayanı veremem
Eşimle de bu konuda acayip kavga ederim
Eşiniz yanınızdayken de kayınvalide görümcenin olduğu ortamda söyleyin rahatsızlığınızı Onlar düşünsünSanırım yeni gelin :))
Eşimle ciddi tartışma sebebimiz oldular bugün konuşma üzerine yapı marketteyiz fısır fısıe konuşuyor tartıştık eşimle