- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar merhaba üzüldüm ve paylaşmak istiyorum. Kızlar şimdi durum şu bize ve eşimin ailesine birer tane ev alındı. Bulup buluşturuldu alındı. Biz arabamızı takılarımı falan verdim onlardan da bir şeyler verildi alındı. Durum şu şuan bizim elimizde eşimin ve benim maaşımdan başka para yok. (Eşimin evli olmayan bir ablası, evli bir ablası var.) neyse kvmin bazı eşyalara ihtiyacı var alınacak alınmasını doğru buluyorum ama durum şu her şeyin en iyisi beğeniliyor. Alınmak isteniyor ama elde para yok. Eşimin eniştesine borç yapılacak sonra ödenecek. Benim canımı sıkan beni ilgilendiren kısım şu : görümcem bir gün arayıp kimde ne kadar para varsa ortaya koyacak senin param benim param yok herkes elinden geleni yapacak dedi. Buarada ben iki işte çalışıyorum 9 aylık kızım var, eşimin maaşı var kp min emekli aylığı var. Bende dedim ki '' ben kimseye paramı vermem, ben kızımı bırakıp çalışıyorum alınmasaydı madem ev'' dedim ve bu istekleri çok canımı sıktı. Neyse bugünkü olaya geleyim. Görümcem alacakları perde fiyatını söyledi. Eşimde çok pahalı dedi. Sonra ben dedim ki bana evlenirken aldığınız yere gidin orası uygun dedim. Görümcem ay yok annem beğenmedi illa bu tüller olacak diyor dedi. Bende bu sefer kızdım. Ya dedim zamanında ben beğenemedim ama sırf kimse para anlamında bunalmasın diye ses etmedim şimdi neden buna dikkat etmiyorlar dedim. Bana kv dem mobilya alırken 5 bine mobilya al oğlun olduğunda sünnet yaparken değiştirirsin demişti bunu söyledim benim kızım olunca cezalandıracaktı şimdi neden böyle yapılıyor dedim. Görümcem bana dönüp aaaa sen benim annem gibi bir anneye nasıl duygular beslemişsin çok üzüldüm doğrusu çok ayıp dedi. Bende gerçekler bunlar ben zamanında üzüldüm eşimi düşündüm ses etmedim ben o beğenmediğim tülleri halıları hala kullanıyorum daha da kullanacağım dedim. Bana kınayan bakışlarla baktı. Zamanında ben çok üzüldüm ama zahmet çekilmesin diye ses etmedim. O zamanlar biz evlenirken kredi çekildi öyle düğün yapıldı görümcem o zaman onlar zahmet çekti şimdide siz çekin dedi şok oldum. O zamanlar biz onlara çok yardım ettik eşim hep para verdi ben maaşımdan verdim hep. Sizce ben yine mi yanlışım.