Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar chatgpt kullanıyor musunuz bilmiyorum az önce yaptım benim için beni tahmin ederek görsel oluştur dedim ve görsel bu şekilde göz yaşım pıt 🥲🫶🏻🩷 motorum kedilerim var 3 tane de çocuğum ama görsel de beni hamiş tahmin etti nasıl mutlu oldum anlatamam bu bi işaret filan demeye başladım dünde test yapmıştım hamilelik bariz çift çizgi çıktı ben bu aydan umutluyum evrenin bana vermiş olduğu pozitifliği görebiliyorum ve içimi rahatlattım resmen kızlar 🥰🥰🌸🌸
İnşallaahh kuzumm🥰😍

Kuzum ama nasıl olur adetimin 14 günü bugün Meryem gibi olcak halim yok ya 😂 adetim gelmeden 1 gün önce birlikte olduk bir de adetimin 5 gününde
Töbe yareppim bu ne kızz, nasıl iş bu yaaa 3 bilinmeyenli denklem gbi😳 sen yumurtlama dönemindesin nasıl silik çizgi çıktıki yaw bu testler hep senimi buluyor😱 senin çişindemi bısey var kız tüm testler silik çizgi töbe yareppimm

Cnm bu arada ovülasyon testin pik olmuş.
Cnm ovü testlerin bnımkine cok benzıyor, 2.çizgıler belirgin, pco var sende.

Töbe yareppim bu ne kızz, nasıl iş bu yaaa 3 bilinmeyenli denklem gbi😳 sen yumurtlama dönemindesin nasıl silik çizgi çıktıki yaw bu testler hep senimi buluyor😱 senin çişindemi bısey var kız tüm testler silik çizgi töbe yareppimm

Cnm bu arada ovülasyon testin pik olmuş.
Cnm ovü testlerin bnımkine cok benzıyor, 2.çizgıler belirgin, pco var sende.
Kuzum 3 farklı test yaptım hepsinde çıktı anlam veremedim pco nasıl var anlamadım kuzum

Kuzum kaset test yapsan en güvenilir o olur yanıltmaz
Canım erken gebelik de yaptım 3 farklı test kan verdim 0.1 çıktı ama ilk dakika da çıktı yani hamile olmayı beklemiyordum zaten ama şaşırdım neden böyle oluyor anlam veremiyorum

Sonuç 0.1 kuzum 😔
nasıl böyle çıkıyor aklım almadı bariz cizgi hepsinde ve kan negatif inan ne dicemi bilemedim senin çiştemi bısey anlamadımki neyse canım dünkü ovu pikti sen bi degerlendir artık gebelik testi de yapma bunlardan da alma günün gelince kaset test al onlarla yap artık bu testlerede güvenim kalmadı

Canım erken gebelik de yaptım 3 farklı test kan verdim 0.1 çıktı ama ilk dakika da çıktı yani hamile olmayı beklemiyordum zaten ama şaşırdım neden böyle oluyor anlam veremiyorum
Bu testler sıkıntılı canım tahmin etmiştim maalesef aynısını defalarca yaşamıştım ben de😢 o yüzden en garanti gününde kan vermek ya da kaset test yapmak

nasıl böyle çıkıyor aklım almadı bariz cizgi hepsinde ve kan negatif inan ne dicemi bilemedim senin çiştemi bısey anlamadımki neyse canım dünkü ovu pikti sen bi degerlendir artık gebelik testi de yapma bunlardan da alma günün gelince kaset test al onlarla yap artık bu testlerede güvenim kalmadı
Evet kuzum bugün ovu yaptım çatlama gördüm bakalım hayırlısı beklicem artık laboquik kasett test aldım

X