Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrr🥰🥰Güzel arkadasımız beyons beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ🥰🧿
canım arkadaşım 😍
Şakaaaaaaaa yapıyorsunnnnnnn gerçek miiiiiiii ay çok sevindim beyons beyons sağlıkla ilerlesin Allahım şükürler olsun 🥰🥰🥰🥰🥰
tşk ederim canım benim çok şükür bugünler rabbim güzel bi şekilde sağlıkla ilerletsin hepimizinkini
beyons beyons sağlıkla gelsin bebişimm çok sevindiimm yavaş yavaş grubumuzda hamiş olmayan kalmıyor darısı size kuzumm @tweeetyyy @Merve3553
amin kuşum çok saol 😍
Yaaaaa çok sevindim o nerde ❣️❣️❣️❣️
yaaa burdayım iş yogun cok giremiyorum sende hoşgeldin arada bakıyordum sana cezalıydın

Yaaaa bu habere o kadar mutlu oldum ki anlatamam🥹🤲🏻 nerde neden bura gelmiyor çok sevindim çok😍😍
saol canım benim daha cok yeni benimde en son aşılamaya gectik çok şükür tuttu dün 14. gündü kan verdim 136 çıkmış yarın tekrar verecem inşallah sağlıkla artar bir kaybım var o yuzden korkularımda var hayırlısı bakalım

canım arkadaşım 😍

tşk ederim canım benim çok şükür bugünler rabbim güzel bi şekilde sağlıkla ilerletsin hepimizinkini

amin kuşum çok saol 😍

yaaa burdayım iş yogun cok giremiyorum sende hoşgeldin arada bakıyordum sana cezalıydın
Evet canım ceza yedim cezam bitti hamile şokuyla buraya geldim 🥹🥹🥹🥹🥹

amin inşallah kuşum bu sürecte seninde cok başını agrıttım canım arkadaşım inşaallah sende poyrazı sağlıkla kuçağına alırsın bizde peşinden geliyoruz 🙏
Kaç haftalıksın canım

melegim can melegim can ay sana hem şaşırdım hem cok sevindim az önce gördüm haberini onuda imagination forever imagination forever den duydum çok sevindim rabbimin takdırı demekki sağlıkla gelsin çok icten dua ediyorum inşallah tatlış bi oğluşun olur 🙏
Sagol canım bende hala şoktayım görmeden inanmıcam galiba cumartesiye randevu aldım allah verdiyse vardır bir bildigi diyorum inşallah buda erkek olur saglıkla

X