- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
Yaaaa bu habere o kadar mutlu oldum ki anlatamam nerde neden bura gelmiyor çok sevindim çokKızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrrGüzel arkadasımız beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bu habere o kadar mutlu oldum ki anlatamam nerde neden bura gelmiyor çok sevindim çokKızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrrGüzel arkadasımız beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ
canım arkadaşımKızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrrGüzel arkadasımız beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ
tşk ederim canım benim çok şükür bugünler rabbim güzel bi şekilde sağlıkla ilerletsin hepimizinkiniŞakaaaaaaaa yapıyorsunnnnnnn gerçek miiiiiiii ay çok sevindim beyons sağlıkla ilerlesin Allahım şükürler olsun
amin kuşum çok saolbeyons sağlıkla gelsin bebişimm çok sevindiimm yavaş yavaş grubumuzda hamiş olmayan kalmıyor darısı size kuzumm @tweeetyyy @Merve3553
yaaa burdayım iş yogun cok giremiyorum sende hoşgeldin arada bakıyordum sana cezalıydınYaaaaa çok sevindim o nerde
Kızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrrGüzel arkadasımız beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ
saol canım benim daha cok yeni benimde en son aşılamaya gectik çok şükür tuttu dün 14. gündü kan verdim 136 çıkmış yarın tekrar verecem inşallah sağlıkla artar bir kaybım var o yuzden korkularımda var hayırlısı bakalımYaaaa bu habere o kadar mutlu oldum ki anlatamam nerde neden bura gelmiyor çok sevindim çok
Ayyy evet bebişimi eklemeyi unutmuşumVe evet @melisaa93 inşallah senden de güzel haberleri hayırlısıyla alacağız ❤
Amiiiinnn melooş inşallah saglıklı guzel bır oglun olur kuzum melegim canmelegim can ay sana hem şaşırdım hem cok sevindim az önce gördüm haberini onuda imagination forever den duydum çok sevindim rabbimin takdırı demekki sağlıkla gelsin çok icten dua ediyorum inşallah tatlış bi oğluşun olur
Sağlıklıca gelsın kuzucumm mınnosumuuzevet ya canım şimdide korkular başladı inş sağlıklı ilerler
amin inşallah kuşum bu sürecte seninde cok başını agrıttım canım arkadaşım inşaallah sende poyrazı sağlıkla kuçağına alırsın bizde peşinden geliyoruzSağlıklıca gelsın kuzucumm mınnosumuuz
Evet canım ceza yedim cezam bitti hamile şokuyla buraya geldimcanım arkadaşım
tşk ederim canım benim çok şükür bugünler rabbim güzel bi şekilde sağlıkla ilerletsin hepimizinkini
amin kuşum çok saol
yaaa burdayım iş yogun cok giremiyorum sende hoşgeldin arada bakıyordum sana cezalıydın
Kaç haftalıksın canımamin inşallah kuşum bu sürecte seninde cok başını agrıttım canım arkadaşım inşaallah sende poyrazı sağlıkla kuçağına alırsın bizde peşinden geliyoruz
ay iyi olmuş ya neyse gecen yıl mayısta beraber devam edemedik inşallah bu sefer temmuz annelerinde beraberizEvet canım ceza yedim cezam bitti hamile şokuyla buraya geldim
Sagol canım bende hala şoktayım görmeden inanmıcam galiba cumartesiye randevu aldım allah verdiyse vardır bir bildigi diyorum inşallah buda erkek olur saglıklamelegim can ay sana hem şaşırdım hem cok sevindim az önce gördüm haberini onuda imagination forever den duydum çok sevindim rabbimin takdırı demekki sağlıkla gelsin çok icten dua ediyorum inşallah tatlış bi oğluşun olur
Aaaa ne güzel temmu annelerindeyiz beraber o zamanay iyi olmuş ya neyse gecen yıl mayısta beraber devam edemedik inşallah bu sefer temmuz annelerinde beraberiz
aşılama yapmıştık dün öğrendim daha cok yeni sanırım 3 haftalık yarın yıne kan vericem inş sağlıkla artmıştır senin ne kadarlık kan verdinmi gerci senin baya iyi çıkmış sanırım olmuş bayaKaç haftalıksın canım
hep birlikte amin diyoruzSagol canım bende hala şoktayım görmeden inanmıcam galiba cumartesiye randevu aldım allah verdiyse vardır bir bildigi diyorum inşallah buda erkek olur saglıkla