Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben son adetimi bilmiyorum canım ama adet 1.5 aydır olmuyorum baktım gelen giden yok test yaptım çıktı kan verdim bıgün saglık ocagında 4 de çıkar çıkmazsa yarınaaşılama yapmıştık dün öğrendim daha cok yeni sanırım 3 haftalık yarın yıne kan vericem inş sağlıkla artmıştır senin ne kadarlık kan verdinmi gerci senin baya iyi çıkmış sanırım olmuş baya
İyi canım tüp bebek tedavşsşne başladım ben de napayım dün yumurta toplama oldu pek parlak görünmüyor sonucu ama hayırlısı bakalım. Bana da dua edinAyyy canım benim nerelerdesin ne durumdasın kuzum var mı bebiş
Ederim canım hep dualarımdasınız bitanem Papatyamaviss napıyor nerelerdeİyi canım tüp bebek tedavşsşne başladım ben de napayım dün yumurta toplama oldu pek parlak görünmüyor sonucu ama hayırlısı bakalım. Bana da dua edin
sen randevunu al bence kese görünüyordur hayırlısı olsun canım bende yarın tekrar kan vericemBen son adetimi bilmiyorum canım ama adet 1.5 aydır olmuyorum baktım gelen giden yok test yaptım çıktı kan verdim bıgün saglık ocagında 4 de çıkar çıkmazsa yarına
canım benim sende inşallah güzel haberi alırsın moralini yüksek tut bende aşılama yaptım çok umutlu degildim acıkcası tutma oranı düşük diye ama tutmuş çok şükür bende şimdi bakalım takp edecem inş sağlıkla ilerlerbeyons canım hayırlı olsun çok sevindim valla Allah sağlıjla devam ettirsin inşallah
Kuşuuum darısı basına canım benımbeyons canım hayırlı olsun çok sevindim valla Allah sağlıjla devam ettirsin inşallah
Amin inşallah canım benimbeyons sağlıkla gelsin bebişimm çok sevindiimm yavaş yavaş grubumuzda hamiş olmayan kalmıyor darısı size kuzumm @tweeetyyy Merve3553
Aaaa ne güzel bak aşılamayla tuttu süper ikinci aşılamanmı senin?anlıyorum seni ben 9 ay o korkuyla geçirdim gebeliğimisaol canım benim daha cok yeni benimde en son aşılamaya gectik çok şükür tuttu dün 14. gündü kan verdim 136 çıkmış yarın tekrar verecem inşallah sağlıkla artar bir kaybım var o yuzden korkularımda var hayırlısı bakalım
Amin kuzum inşallah ayy ne güzel oldu grup bir anda çok mutlu oldum vallahi çok mutluyum senin adına da canım arkadaşım sağlıklı tamamla miniğini kucağına sağlıkla almanı diliyorum
Sağol kuzum Amin .sen bir git doktora rahatlıcam
Kuzum benim 4 olcak ilk eşimden 3 tane var bu eşimden bir düşük bir de erken doğum yaptım bir türlü nasip olmadı eşim baba olmadı hiç onu tatsın istiyorumAmin kuzumsende ikinciyi istiyorsun sanki oğlun vardı yalnış hatırlamıyorumsa
ilk aşılama kuşum inşallah ben kalp duyana kadar zaten rahat edemem ilk gebeliğimde duymak nasip olmamıştı inş. bu sefer olurAaaa ne güzel bak aşılamayla tuttu süper ikinci aşılamanmı senin?anlıyorum seni ben 9 ay o korkuyla geçirdim gebeliğimi
Yaaa evet o sendin ben geçenlerde biriyle seni karıştırdım..olucak kuzum İn şa Allah sevinirsin sendeKuzum benim 4 olcak ilk eşimden 3 tane var bu eşimden bir düşük bir de erken doğum yaptım bir türlü nasip olmadı eşim baba olmadı hiç onu tatsın istiyorum
mayıs annelerinde beraberdik canım ikimize de nasıp olmadı inş bu sefer güzel ilerler sende en kısa sürede aramıza katılırsınAmin kuzum inşallah ayy ne güzel oldu grup bir anda çok mutlu oldum vallahi çok mutluyum senin adına da canım arkadaşım sağlıklı tamamla miniğini kucağına sağlıkla almanı diliyorum
İkinci aşılama deseydin şaşırırdım zaten ondan sordum genelde ikinciler tutmuyor..ama sende ne güzel oldu ya çok şükür.Bende ilkte duydum va kalbi durdu sonrada kimyasal oldu tüp bebekle Yunusum mucize olarak geldiseninde bebeğin seninle kuzumben dedimki kalbini duyursam rahatlıcam sonra dedim hayır testler temiz çıksın rahatlıcam sonra dedim yok detaylıda çıksın kesin rahat olucam ve böyle böyle bir baktım Yunus doğduilk aşılama kuşum inşallah ben kalp duyana kadar zaten rahat edemem ilk gebeliğimde duymak nasip olmamıştı inş. bu sefer olur
Amin kuzum benim inşallahYaaa evet o sendin ben geçenlerde biriyle seni karıştırdım..olucak kuzum İn şa Allah sevinirsin sende