Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Cnm rabbim kolaylığını verır, diğer çocukların kaç yasındaydı, kesınlıkle boşverdiğin için oldu bnce😍 Allah eline ayağına kavuştursun🤲
Büyük kız 16 ortanca kız 10 en küçük kızım 6 aylık teyzesi 😂😂😂😂😂

ve inanırmsın koca koca bazaları çektim temizlik yaptım camları sildim ev serdim dün bugün bi test yapim dedim
Yaa kuzum işte nasıbı varmıs mınnosun,gelecekte kım bılır nasıl bır mutluluk yaşatacak sana ki geldi,hıc üzülme bebek nasibiyle gelir ki sen çok bilgili evlatlarını seven süper bir kadın ve annesin🥰hersey yoluna gırer yakında,ilerde bu gunlerı cocuklarınla mutlulukla yad edersin.gelsin bakalım mınık kuş,dr a gıdınce at mutlaka😄🥰yuvarlakmk uzunmu kesesı bı bakalım😄

Yaa kuzum işte nasıbı varmıs mınnosun,gelecekte kım bılır nasıl bır mutluluk yaşatacak sana ki geldi,hıc üzülme bebek nasibiyle gelir ki sen çok bilgili evlatlarını seven süper bir kadın ve annesin🥰hersey yoluna gırer yakında,ilerde bu gunlerı cocuklarınla mutlulukla yad edersin.gelsin bakalım mınık kuş,dr a gıdınce at mutlaka😄🥰yuvarlakmk uzunmu kesesı bı bakalım😄
Tamam canım cumaya randevu bulabilirsem gidecem bakalım ne var ne yok bi sıkıntı var mı görelim

Bizim diger kızlar nerde var mı hamile olan Mervenur277 Mervenur277 hamile mi melisa vardı o naptı

Kız bugün ögrendim şok içinde kaldım çok agladım nasıl olur diye hamile kalmak için 1 yıldan fazla ugraştım haplarla hamile kaldım en son eşimde varikosel çıktı doktor bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi yoksa olmaz gibi konuştu bizde 3 tane var çocugumuz biri yeni dedik olmaz diye korunmadık başımıza kaynar su döküldü mucizesini yolladı bakim bizede kabullenmek düşer bugün yaptıgım teste bak
Yaaaa kuzum şaşkınlıkla beraber çok mutlu oldum senin adına demek ki düşünmemek cidden ile yarıyormuş 😂özledim seni cidden 💕hoş geldin bebiş

Yaaaa kuzum şaşkınlıkla beraber çok mutlu oldum senin adına demek ki düşünmemek cidden ile yarıyormuş 😂özledim seni cidden 💕hoş geldin bebiş
Yaaa bende sizi çok özledim sen hamilemisin kız bana 3 yeterdi ama rabbim verdi
Bakalım hayırlsı olsun hakkımızda canım

X