- 25 Eylül 2022
- 9.203
- 13.336
- 36
Anlamış degilim canım alalhın hikmeti daha bebem 6 aylık allahım kolaylık saglar inşallahBence kafay takmadığın için oldu nasılsa olmaz diye bnde bosverdigim ay hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamış degilim canım alalhın hikmeti daha bebem 6 aylık allahım kolaylık saglar inşallahBence kafay takmadığın için oldu nasılsa olmaz diye bnde bosverdigim ay hamile kaldım
Cnm rabbim kolaylığını verır, diğer çocukların kaç yasındaydı, kesınlıkle boşverdiğin için oldu bnce Allah eline ayağına kavuştursunAnlamış degilim canım alalhın hikmeti daha bebem 6 aylık allahım kolaylık saglar inşallah
Büyük kız 16 ortanca kız 10 en küçük kızım 6 aylık teyzesiCnm rabbim kolaylığını verır, diğer çocukların kaç yasındaydı, kesınlıkle boşverdiğin için oldu bnce Allah eline ayağına kavuştursun
Masallah cnm 2si büyükmüşBüyük kız 16 ortanca kız 10 en küçük kızım 6 aylık teyzesi
Büyükler çok şükür onlar elim ayagım zaten yoksa be yemek ne iş yapamam canımMasallah cnm 2si büyükmüş
Yaa kuzum işte nasıbı varmıs mınnosun,gelecekte kım bılır nasıl bır mutluluk yaşatacak sana ki geldi,hıc üzülme bebek nasibiyle gelir ki sen çok bilgili evlatlarını seven süper bir kadın ve annesinhersey yoluna gırer yakında,ilerde bu gunlerı cocuklarınla mutlulukla yad edersin.gelsin bakalım mınık kuş,dr a gıdınce at mutlakayuvarlakmk uzunmu kesesı bı bakalımve inanırmsın koca koca bazaları çektim temizlik yaptım camları sildim ev serdim dün bugün bi test yapim dedim
Tamam canım cumaya randevu bulabilirsem gidecem bakalım ne var ne yok bi sıkıntı var mı görelimYaa kuzum işte nasıbı varmıs mınnosun,gelecekte kım bılır nasıl bır mutluluk yaşatacak sana ki geldi,hıc üzülme bebek nasibiyle gelir ki sen çok bilgili evlatlarını seven süper bir kadın ve annesinhersey yoluna gırer yakında,ilerde bu gunlerı cocuklarınla mutlulukla yad edersin.gelsin bakalım mınık kuş,dr a gıdınce at mutlakayuvarlakmk uzunmu kesesı bı bakalım
Bizim diger kızlar nerde var mı hamile olan Mervenur277 hamile mi melisa vardı o naptıYaa kuzum işte nasıbı varmıs mınnosun,gelecekte kım bılır nasıl bır mutluluk yaşatacak sana ki geldi,hıc üzülme bebek nasibiyle gelir ki sen çok bilgili evlatlarını seven süper bir kadın ve annesinhersey yoluna gırer yakında,ilerde bu gunlerı cocuklarınla mutlulukla yad edersin.gelsin bakalım mınık kuş,dr a gıdınce at mutlakayuvarlakmk uzunmu kesesı bı bakalım
Yaaaa kuzum şaşkınlıkla beraber çok mutlu oldum senin adına demek ki düşünmemek cidden ile yarıyormuş özledim seni cidden hoş geldin bebişKız bugün ögrendim şok içinde kaldım çok agladım nasıl olur diye hamile kalmak için 1 yıldan fazla ugraştım haplarla hamile kaldım en son eşimde varikosel çıktı doktor bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi yoksa olmaz gibi konuştu bizde 3 tane var çocugumuz biri yeni dedik olmaz diye korunmadık başımıza kaynar su döküldü mucizesini yolladı bakim bizede kabullenmek düşer bugün yaptıgım teste bak
Evet hamileyim kuzum çok şükür 12. Haftayı geride bırakıyoruz yarınBizim diger kızlar nerde var mı hamile olan Mervenur277 hamile mi melisa vardı o naptı
Yaaa bende sizi çok özledim sen hamilemisin kız bana 3 yeterdi ama rabbim verdiYaaaa kuzum şaşkınlıkla beraber çok mutlu oldum senin adına demek ki düşünmemek cidden ile yarıyormuş özledim seni cidden hoş geldin bebiş
Muhteşem cinsiyet belli oldu muEvet hamileyim kuzum çok şükür 12. Haftayı geride bırakıyoruz yarın
Rızkı varmış ki gelmiş kuzum içini ferah tut sağlıkla gelsin sağlıkla büyüt Balım inşallahYaaa bende sizi çok özledim sen hamilemisin kız bana 3 yeterdi ama rabbim verdi
Bakalım hayırlsı olsun hakkımızda canım
Yok bebişim henüz belli değil ama kız hissediyorum bir kaç haftaya var randevum gidicez bakalım tahminde bulunur belkiiMuhteşem cinsiyet belli oldu mu
Bende kızın olacak gibi hissettim senin gibiYok bebişim henüz belli değil ama kız hissediyorum bir kaç haftaya var randevum gidicez bakalım tahminde bulunur belkii
İnşallah meleğim sağlıkla gelsin de kuzuBende kızın olacak gibi hissettim senin gibi
Güzel olacagı kesin annesi
Benim gebelik silkeledi siziAy kızlar çok mutluyum grup canlandı
Ben zaten ikinciyi istiyorum da şimdi istemeyenler çocuk daha yine düşüne bilirlerBenim gebelik silkeledi sizi
Arkamdan ilk gelen sen ol inşallah çok aminnnnnnnnBen zaten ikinciyi istiyorum da şimdi istemeyenler çocuk daha yine düşüne bilirler