- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
Ayy Amin kuzum sağolasınArkamdan ilk gelen sen ol inşallah çok aminnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Amin kuzum sağolasınArkamdan ilk gelen sen ol inşallah çok aminnnnnnnn
Eneeeee maşallah, doğumdan sonra çok kolay hamile kalınıyor diyorlardı, doğruymuş meğersem hayırlısı buymuş demek ki kuzum ❤ Rabbim sağlık versin, güç versin, para versin, huzur versin inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın.Yeni dogurdum hemde bebegim 6 aylık daha
Melisa en son ara vermıstı bıraz bebıto işlerıne esıyle problem yasamıstı ama duzelmıslerdı, melisaa93 melisosumm napıyosuuun basladınmıı bebikoo calısmalarınaaBizim diger kızlar nerde var mı hamile olan Mervenur277 hamile mi melisa vardı o naptı
Çok yoğun çalışıyor gelince haber eder size şimdilik bebek işini ertelemişMelisa en son ara vermıstı bıraz bebıto işlerıne esıyle problem yasamıstı ama duzelmıslerdı, melisaa93 melisosumm napıyosuuun basladınmıı bebikoo calısmalarınaa
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Allah ın mucizesi işte sağlıkla hayırla devam etsin inşallahBenim gebelik silkeledi sizi
7 aylık bebeği kuzum doğum yaptıYaa maşallah çok sevindim. meleğimcan yeni doğurmamış mıydı? Veya Bebeğini mi kaybetmişti? Ay ben de hamilelikle birlikte hafıza gitti, kusura bakmayın
7 aylık kızı var kuzum evet yeni yaptı sayılır zaten istemeyerek olmuşNasıl yani meleğimmi?yeni doğum yaptı ama benim kafa gitti
Ahhh yavrum açıldı mı engel iyi iyiBende kızın olacak gibi hissettim senin gibi
Güzel olacagı kesin annesi
Ayyyy hadi bide benden gelsin bu ay hamilelik haberi melek umutlandırdı valla 5 aydır deniyorum tık yoktu içimden bi his bu grup tekrardan eski günlerine dönüp testler atıcağa benziyorAy kızlar çok mutluyum grup canlandı
Aaa süperrr saglıkla ilerlesin inşallahhKızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrrGüzel arkadasımız beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ
Ayyy canım benim nerelerdesin ne durumdasın kuzum var mı bebişCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Allah ın mucizesi işte sağlıkla hayırla devam etsin inşallah
Aminn kuzum aminnnn inşallah güzel haberlerle gelirsin benimki istemeden oldu ama size ugur getiririm inşallah aklımın ucundan geçmezdi birdaha hamile olarak buraya gelecegimAyyyy hadi bide benden gelsin bu ay hamilelik haberi melek umutlandırdı valla 5 aydır deniyorum tık yoktu içimden bi his bu grup tekrardan eski günlerine dönüp testler atıcağa benziyor
Yaaaaa çok sevindim o nerdeKızlaaaaaarrrr size bir güzel haberım daha vaaarrrGüzel arkadasımız beyons umuzdaa HAMİİİŞŞŞ
Amin kuzumsende ikinciyi istiyorsun sanki oğlun vardı yalnış hatırlamıyorumsaAyyyy hadi bide benden gelsin bu ay hamilelik haberi melek umutlandırdı valla 5 aydır deniyorum tık yoktu içimden bi his bu grup tekrardan eski günlerine dönüp testler atıcağa benziyor