Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

mayıs annelerinde beraberdik canım ikimize de nasıp olmadı inş bu sefer güzel ilerler sende en kısa sürede aramıza katılırsın 🤲
Umuyorum bu ay için umutluyum Allah hayırlısıysa versin inşallah canım çok diretmicem vardır Allahın bir bildiği vakti zamanı gelince versin nasibimi aldım bu seneden o yüzden Allah hayırlıysa versin diyorum hayırsızı da hayırlı kılsın hepimiz için inşallah

Umuyorum bu ay için umutluyum Allah hayırlısıysa versin inşallah canım çok diretmicem vardır Allahın bir bildiği vakti zamanı gelince versin nasibimi aldım bu seneden o yüzden Allah hayırlıysa versin diyorum hayırsızı da hayırlı kılsın hepimiz için inşallah
seni çok iyi anlıyorum canım insan artık bunalıp salıyor ama bazen de bırakınca mucize geliyor inş. senin de öyle olur 🤲

Yumurtlama takibi yapıyorum gelsin bebişlerrrrr 💃💃 kızlar ben sanırım erken yumurtluyordum diğer denediğim aylarda da 12 13 üne kadar ara kanama oluyor diye birliktelik olmuyordu hiç kaçırıyordım sanırım bugün adetin 8 gün test koyulaştı baya 2 güne yumurtlama olabilir belki de umutluyum o yüzden bu ay 😇

Eklentiler

• IMG_0382.jpeg
    IMG_0382.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 12
Yumurtlama takibi yapıyorum gelsin bebişlerrrrr 💃💃 kızlar ben sanırım erken yumurtluyordum diğer denediğim aylarda da 12 13 üne kadar ara kanama oluyor diye birliktelik olmuyordu hiç kaçırıyordım sanırım bugün adetin 8 gün test koyulaştı baya 2 güne yumurtlama olabilir belki de umutluyum o yüzden bu ay 😇
iki güne pik olur bence hadi bakalım inş güzel haberi verirsin 🤲

Bana da öyle geldi ben kaçırıyordum demek ki yumurtlamayı aylardır kuzum hep 14 gün hesapladım öyle denedim
önceden kullanmıyordun ovulasyon testleri gercekten cok işe yarıyor çünkü her ay yumurtlama degişiyor canım

Erken yumurtlama olursa erken mi adet olmak lazım kuzum peki ? Ben geçen ay 2 gün erken adet oldum
evet canım yumurtan çatladığı gibi diğer günden tm 14 gün sonra adet oluyorsun ama herkesin vucut yapısı farklı kimi 13. gün oluyor kimi 14. kimi 15 o şekilde ben mesala hep 14. gün olurum bazen 13. gün geliyor sen bi bu ay dene bakalım inş hiç adette görmezsin 🤲

evet canım yumurtan çatladığı gibi diğer günden tm 14 gün sonra adet oluyorsun ama herkesin vucut yapısı farklı kimi 13. gün oluyor kimi 14. kimi 15 o şekilde ben mesala hep 14. gün olurum bazen 13. gün geliyor sen bi bu ay dene bakalım inş hiç adette görmezsin 🤲
Sağol canım inşallah 😘

amin inşallah kuşum bu sürecte seninde cok başını agrıttım canım arkadaşım inşaallah sende poyrazı sağlıkla kuçağına alırsın bizde peşinden geliyoruz 🙏
Ayy bebısmm olurmu hıc yaaa,ben kendım gıbı mutluyum🥰🥰amiiin saglıkla dogsun mınnoslarımız tek istediğim bu hepımız ıcın🙏🫠❤️

X