İletirim canım bende aynısı söyledim sayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahYaaaa çok sevindim hayırlı olsun meleğimeya bu çok değişik cidden nasibi geldikten sonra nasıl oluyor. Uğraşıyoruz didiniyoruz zor oluyor bırakınca da aha böyle oluyor yeter ki nasibi olsun hayırlı olsun dileklerimi ilet canım
Kuzum senin bebiş kız mıydıYaaaa çok sevindim hayırlı olsun meleğimeya bu çok değişik cidden nasibi geldikten sonra nasıl oluyor. Uğraşıyoruz didiniyoruz zor oluyor bırakınca da aha böyle oluyor yeter ki nasibi olsun hayırlı olsun dileklerimi ilet canım
Hadi darısı bana inşallahYok kuşum ikinci oğluş geliyor
Yaa maşallah çok sevindim. meleğimcan yeni doğurmamış mıydı? Veya Bebeğini mi kaybetmişti? Ay ben de hamilelikle birlikte hafıza gitti, kusura bakmayınKızlar size çok güzel bi haberle geldimmmmmmmelek hamile kaçak olmuş hamiş kalmış cezası var giremiyor benim söylememi istedi Niqu edahandro Tikabasa fnd_50 @Mervenur277
Nasıl yani meleğimmi?yeni doğum yaptı ama benim kafa gittiKızlar size çok güzel bi haberle geldimmmmmmmelek hamile kaçak olmuş hamiş kalmış cezası var giremiyor benim söylememi istedi Niqu edahandro Tikabasa fnd_50 @Mervenur277
Hayırlı ugurlu olsun cnm selam söyleKızlar size çok güzel bi haberle geldimmmmmmmelek hamile kaçak olmuş hamiş kalmış cezası var giremiyor benim söylememi istedi Niqu edahandro Tikabasa fnd_50 @Mervenur277
Bizle birlikte doğurmuştu sanki o, deprem bölgesındeydi, kayınvalıdesiyle pek anlasamıyodu o arkadaştı dimiNasıl yani meleğimmi?yeni doğum yaptı ama benim kafa gitti
Kv konusunu bilmiyordum ama bizimle birlikte doğurmuştu 6 aylık bebeğiBizle birlikte doğurmuştu sanki o, deprem bölgesındeydi, kayınvalıdesiyle pek anlasamıyodu o arkadaştı dimi
Geldim bitanem geldim seni aradım bulamadım kızzzz bebişin erkek mimelegim can meloşummmm geldın mıııı
Yeni dogurdum hemde bebegim 6 aylık dahaYaa maşallah çok sevindim. meleğimcan yeni doğurmamış mıydı? Veya Bebeğini mi kaybetmişti? Ay ben de hamilelikle birlikte hafıza gitti, kusura bakmayın
Yaaa senı cok ozledım nerdesınn senm bebısm yaaaGeldim bitanem geldim seni aradım bulamadım kızzzz bebişin erkek mi
Kız bugün ögrendim şok içinde kaldım çok agladım nasıl olur diye hamile kalmak için 1 yıldan fazla ugraştım haplarla hamile kaldım en son eşimde varikosel çıktı doktor bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi yoksa olmaz gibi konuştu bizde 3 tane var çocugumuz biri yeni dedik olmaz diye korunmadık başımıza kaynar su döküldü mucizesini yolladı bakim bizede kabullenmek düşer bugün yaptıgım teste bakYaaa senı cok ozledım nerdesınn senm bebısm yaaabana hemen haberın geldı sımdı koşarak geldım buraya evet erkeeek yaa sen hamılemısıııınnn ayy ınanmıyoruuummmm kııız bu sefer erkegı buldun herhalde,Allah dedı kı o kadar emegı bosa cevırmıyım bı hedıye yollayayım
Ayyy meloşummm ınanmıyorumm ,vucut dogurunca yenılenıyor işte hamılelıge asırı yatkınlasıyor,hamıleler kulubune hosgeldın tekrardanKız bugün ögrendim şok içinde kaldım çok agladım nasıl olur diye hamile kalmak için 1 yıldan fazla ugraştım haplarla hamile kaldım en son eşimde varikosel çıktı doktor bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi yoksa olmaz gibi konuştu bizde 3 tane var çocugumuz biri yeni dedik olmaz diye korunmadık başımıza kaynar su döküldü mucizesini yolladı bakim bizede kabullenmek düşer bugün yaptıgım teste bak
Hayırlı uğurlu olsun canmKız bugün ögrendim şok içinde kaldım çok agladım nasıl olur diye hamile kalmak için 1 yıldan fazla ugraştım haplarla hamile kaldım en son eşimde varikosel çıktı doktor bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi yoksa olmaz gibi konuştu bizde 3 tane var çocugumuz biri yeni dedik olmaz diye korunmadık başımıza kaynar su döküldü mucizesini yolladı bakim bizede kabullenmek düşer bugün yaptıgım teste
Kese degil bebek görecem gidince bence çünkü en son 1.5 ay önce adet oldum gününü bile hatırlamıyorum düşün yaniAyyy meloşummm ınanmıyorumm ,vucut dogurunca yenılenıyor işte hamılelıge asırı yatkınlasıyor,hamıleler kulubune hosgeldın tekrardano doktora testını goster yarın bayada koyu 1000 lerde cıkar beta kesın,keseyı gorunce atda bakalım tahmınlerı yapalım kızmı erkekmı
Hemde ne şok canımm çok kötüydüm toparladım birazHayırlı uğurlu olsun canmama gerçekten şok olmuşsundur
ve inanırmsın koca koca bazaları çektim temizlik yaptım camları sildim ev serdim dün bugün bi test yapim dedimAyyy meloşummm ınanmıyorumm ,vucut dogurunca yenılenıyor işte hamılelıge asırı yatkınlasıyor,hamıleler kulubune hosgeldın tekrardano doktora testını goster yarın bayada koyu 1000 lerde cıkar beta kesın,keseyı gorunce atda bakalım tahmınlerı yapalım kızmı erkekmı
Bence kafay takmadığın için olduHemde ne şok canımm çok kötüydüm toparladım biraz