Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

İletirim canım bende aynısı söyledim sayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah

Kuzum senin bebiş kız mıydı

Geldim bitanem geldim seni aradım bulamadım kızzzz bebişin erkek mi
Yaaa senı cok ozledım nerdesınn senm bebısm yaaabana hemen haberın geldı sımdı koşarak geldım burayaevet erkeeekyaa sen hamılemısıııınnnayy ınanmıyoruuummmm kııız bu sefer erkegı buldun herhalde,Allah dedı kı o kadar emegı bosa cevırmıyım bı hedıye yollayayım

Kız bugün ögrendim şok içinde kaldım çok agladım nasıl olur diye hamile kalmak için 1 yıldan fazla ugraştım haplarla hamile kaldım en son eşimde varikosel çıktı doktor bebek istiyorsanız ameliyat edelim dedi yoksa olmaz gibi konuştu bizde 3 tane var çocugumuz biri yeni dedik olmaz diye korunmadık başımıza kaynar su döküldü mucizesini yolladı bakim bizede kabullenmek düşer bugün yaptıgım teste bak

Eklentiler

• IMG_1495.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 10
Ayyy meloşummm ınanmıyorumm ,vucut dogurunca yenılenıyor işte hamılelıge asırı yatkınlasıyor,hamıleler kulubune hosgeldın tekrardano doktora testını goster yarınbayada koyu 1000 lerde cıkar beta kesın,keseyı gorunce atda bakalım tahmınlerı yapalım kızmı erkekmı

Hayırlı uğurlu olsun canm ama gerçekten şok olmuşsundur

Kese degil bebek görecem gidince bence çünkü en son 1.5 ay önce adet oldum gününü bile hatırlamıyorum düşün yani

ve inanırmsın koca koca bazaları çektim temizlik yaptım camları sildim ev serdim dün bugün bi test yapim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…