Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ve inanırmsın koca koca bazaları çektim temizlik yaptım camları sildim ev serdim dün bugün bi test yapim dedim
Yaa kuzum işte nasıbı varmıs mınnosun,gelecekte kım bılır nasıl bır mutluluk yaşatacak sana ki geldi,hıc üzülme bebek nasibiyle gelir ki sen çok bilgili evlatlarını seven süper bir kadın ve annesinhersey yoluna gırer yakında,ilerde bu gunlerı cocuklarınla mutlulukla yad edersin.gelsin bakalım mınık kuş,dr a gıdınce at mutlakayuvarlakmk uzunmu kesesı bı bakalım

Tamam canım cumaya randevu bulabilirsem gidecem bakalım ne var ne yok bi sıkıntı var mı görelim

Bizim diger kızlar nerde var mı hamile olan Mervenur277 hamile mi melisa vardı o naptı

Yaaaa kuzum şaşkınlıkla beraber çok mutlu oldum senin adına demek ki düşünmemek cidden ile yarıyormuş özledim seni cidden hoş geldin bebiş

Yaaaa kuzum şaşkınlıkla beraber çok mutlu oldum senin adına demek ki düşünmemek cidden ile yarıyormuş özledim seni cidden hoş geldin bebiş
Yaaa bende sizi çok özledim sen hamilemisin kız bana 3 yeterdi ama rabbim verdi
Bakalım hayırlsı olsun hakkımızda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…