Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Bn takipteyim biliyosun☺️cnm hayırlısı olsun inşallah😍mübarek cuma günü dualarımız seninle🤲🥰
Bilmezmiyim 😍 canımsın sağol Allah razı olsun . İnşallah bana da nasip olur. Sen nasılsın bebiş nasıl epey büyümüştür artık

Bilmezmiyim 😍 canımsın sağol Allah razı olsun . İnşallah bana da nasip olur. Sen nasılsın bebiş nasıl epey büyümüştür artık
Çok şukur cnm 🤲 iyiyiz, evet büyüdük zaman çok hızlı 3.aydan sonra özellikle çok çabuk gecti, zamanı tutamıyorum🥹

Eklentiler

• 1000057479.jpg
    1000057479.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 28
Çok şukur cnm 🤲 iyiyiz, evet büyüdük zaman çok hızlı 3.aydan sonra özellikle çok çabuk gecti, zamanı tutamıyorum🥹
Kız bu ne 😍😍al sık oyna elinde oyuncak gibi 😍😍 maşallah maşallah maşallah🧿🧿🧿 ne de güzel giydirmiş annesi , böyle süslü kızları görünce erkek annelerinin kıza ve kıyafetlerine özenmesini daha iyi anlıyorum😬Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah 🤲

Mervenur277 Mervenur277 mervişim sen nasılsın haberini görmüştüm çok sevinmiştim ama yazmama totemim vardı artık bozuldu😂😂 tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲yazmasamda herkesi takip ediyordum yine😂

Yaa gerçekten mi çok sevindim canım maşallah Allah analı babalı sağlıkla hayırlı büyütmeyi nasip etsin 🤲 Ben sürekli yerinde saydığım için zaman geçmemiş gibi geliyor bazen tabi 😬 ❤️
Amin canm sağolasin 😊 allahım nasip edecek sanada inanıyorum en hayırlı şekilde sağlıkla hayırlarla ..

Mervenur277 Mervenur277 mervişim sen nasılsın haberini görmüştüm çok sevinmiştim ama yazmama totemim vardı artık bozuldu😂😂 tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲yazmasamda herkesi takip ediyordum yine😂
Yaaa balımm çok teşekkür ederim rabbım sağlıkla sana da nasip etsin inşallah tez zamanda 🙏🏻 sen yumurtanın kalitesini düşünmeden stres yapmadan bebişini bekle bu ay güzel haberlerini bekliyoruz 🌸

Amin canım inşallah olur güzel bir haberim 🙏 iyi olmaya çalışıyorum. Tayin oldum. Ortam değişikliği bana çok iyi geldi açıkçası. İnşallah şanslı da olurum ve mucizem gelir beni bulur
Aaaa bu çok iyi oldu hiç merak etme sana uğur getiricek yeni ortam sağlığın nasıl şimdi?hamile kalmakta sıkıntı varmı

Aaaa bu çok iyi oldu hiç merak etme sana uğur getiricek yeni ortam sağlığın nasıl şimdi?hamile kalmakta sıkıntı varmı
Safra kesemde taş var kuzum. Kist var yumurtalıkta. Doktora gitmedim yazdan beri. Saldım birazcık açıkçası

Cnm safra taşını ihmal etme enfeksıyon yapar pankreas kanalını tıkar Allah korusun, bnce tedavıni olup artık yoluna bakmalısın kuzum🥰🤲
Haklısın kuzum ama içimden gelmiyor 😔
Kistle kardeşim çocuk doğurdu canım rahat ol☺️İyi ettin saldın bebekler o zaman geliyor Allah yüzünü güldürsün🤲🏻🤗
İnşallah kuzum 🙏

X