Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Yaa kızlar benım midem çok kötüü :KK43:( sanki ateş var midemin içinde,slev alev,gavıscon ıcıyorum ama işe yaramıyor napıyodunuz sız bu mıde sorunlarına?rengım falan bembeyaz kolay degıl 15-16 haftadır mide bulantısıydı mide aleviydi bogusup duruyorum😄nasıl aşıcam ben bu durumu,daha sımdıden boyleysem korkuyorum ılerleyen zamanlar nasıl olucak
Alev aleve gaviscondan başka çözüm yok ama bulanıyorsa prilam kuzum. Gaviscon bulantıya birşey yapmıyor. Malesef seni ben çok iyi anlarım. Benim aşırı ağır geçti mide konusu. Hala ilaçlarla ayakta duruyorum. Bırakamıyorum. Bırakınca kusma krizine giriyorum

Kuzum ne kadarlık bebişin. Yeni anneler kndıne bakamıyor zaten, eski hallerımı özledim dıyorum hep. Adette olmadım, kıloda veremedım, hiçbir kıyafetım olmuyor😢 ödemım var halaa, bitkınım, saçım dökülüyor kel kalcam, kemiklerım agrıyor, sırtım dökülüyor, dizlerım agrıyor daha sayayım mı..
Hepsi geçecek kuzum geçmeyecek sanıyorsun ama geçecek. İlk gebeliğimde aynılarını yaşadım doğumdan sonra. Sonra bir resetlenme geliyor ve her şey güzel olacak inan bana

Alev aleve gaviscondan başka çözüm yok ama bulanıyorsa prilam kuzum. Gaviscon bulantıya birşey yapmıyor. Malesef seni ben çok iyi anlarım. Benim aşırı ağır geçti mide konusu. Hala ilaçlarla ayakta duruyorum. Bırakamıyorum. Bırakınca kusma krizine giriyorum
Bugun yıne sordum doktora hamılelık baslı basına bir mide bulantısı sebebı yapılacak hıcbısey yok dedı,doguma kadar bıle sürebılır dedı.bende her sabah istifra ediyorum bide öğlenden sonra kötüleşiyorum.Senın az kaldı edoşuuuum🥰🥰yaa varya ultrasonda bebısı gorunce bulantıymıs oymus buymus vız gelıyor ınsanın ıcı mutluluk doluyor 😄bır gun sonra etkısı gecınce yıne ayyy çok kötüyüme devam😄😄gecen komsunun oglu demıskı anne bu ablaya yazık nıye kusuyo sureklı demıs😄😄😄Allahım kolaylık versın ıkımızede bulantılarımızı azaltsın ınsallah🙏

Bugun yıne sordum doktora hamılelık baslı basına bir mide bulantısı sebebı yapılacak hıcbısey yok dedı,doguma kadar bıle sürebılır dedı.bende her sabah istifra ediyorum bide öğlenden sonra kötüleşiyorum.Senın az kaldı edoşuuuum🥰🥰yaa varya ultrasonda bebısı gorunce bulantıymıs oymus buymus vız gelıyor ınsanın ıcı mutluluk doluyor 😄bır gun sonra etkısı gecınce yıne ayyy çok kötüyüme devam😄😄gecen komsunun oglu demıskı anne bu ablaya yazık nıye kusuyo sureklı demıs😄😄😄Allahım kolaylık versın ıkımızede bulantılarımızı azaltsın ınsallah🙏
Kankam haklısın o konuda. Mesela benim annem üç kardeşiz, üçümüzde de 9 ay boyunca kusmuş maalesef. Hatta son kardeşimde hatırlıyordum kadın su içse çıkarıyordu çok kötüydü ya yeşil elma yer onu çıkarırdı başka bir şey yiyemezdi. Hatta ben de öyle olurum diye o kadar korkmuş ki bana öyle diyor çok dua ettim ki diyor. Allah yardımcınız olsun gerçekten 🤲🏻

Kuzum ne kadarlık bebişin. Yeni anneler kndıne bakamıyor zaten, eski hallerımı özledim dıyorum hep. Adette olmadım, kıloda veremedım, hiçbir kıyafetım olmuyor😢 ödemım var halaa, bitkınım, saçım dökülüyor kel kalcam, kemiklerım agrıyor, sırtım dökülüyor, dizlerım agrıyor daha sayayım mı..
Oy kuzum hiç sorma yaa. Aynen balim vitaminlerin dikkat et. Biz alerjik bebisiz bir de süt alerjisi var cilt hassasiyeti var benimkinde. Vitaminlerin ayakta duruyorum vu uykusuzlukla kafayı yerim yoksa. 5 ayligiz tetesiii

Kuzucum saclarına haftada bır badem yağı-zeytınyagı karısımı sür,sabah tereyagında omlet yap ıcıne pekmez dök tüket,en son mutlaka iyi bir magnezyum ve d vıtamını takvıyesı al(multıvıtamın agır gelıyor dönüşümlü olarak d vıtamını b vıtamını ve magnezyum al kemık agrıları ıcın) kilo vermek için vucut toparlayınca spora gidersin.dıger dedıklerımı yap ama mutlaka bak ıkı hafta sonra faydasını gormeye baslarsın.🙏ben gavısconu gunluk ıcıyorum bu arada🥲
Cnm z. Yagı arada yapıyorum o dedıklerını zaten yıyorum, aşırı dökülüyor, emzırenlerın çogunda var zaten, oğlumda da 1 yıl sonunda kndıme gelebılmıştım adet olmuştum kilo vermiştım sanırım bundada oyle olacak

Oy kuzum hiç sorma yaa. Aynen balim vitaminlerin dikkat et. Biz alerjik bebisiz bir de süt alerjisi var cilt hassasiyeti var benimkinde. Vitaminlerin ayakta duruyorum vu uykusuzlukla kafayı yerim yoksa. 5 ayligiz tetesiii
Oyy alerjik bebek zor cnm, tadımlara basladın mı emiyormu

Herkesler nasıl, benim bebeler hasta 😔 öksürük burun akıntısı var.
melisaa93 melisaa93 den haberi olan var mı?
Tikabasa Tikabasa canım saç dökülmesi 3 4 aya azalacaktır. Ama vücüt ağrısını bende yeni yeni hissetmeye başladım. Biz 8 aylık olduk. Son iki aydır adet olmaya başladım. Bebe 3 aylık olduktan sonra diyete başladım. Kuzenim diyetisyen emziren anne diyeti yazdı. 92.5 ile doğuma gittim, 88.5 ile diyete başladım şimdi 76.8 im. Daha benimde 10-12 kilo vermem gerek.

Merhaba kızlar benim yumurta rezervim az, sağlıklı beslenme takviye sporla iyileştirmeye çalışıyorum.. femara ile bugün ovulasyonda çift çizgi gördüm ve dün ilişki olmuştu. Bugün tekrar ilişki olmalı mı yoksa gün aşırı olacak şekilde yarını mı bekleyelim? Eşimin sperm testinde sorun çıkmamıstı

Tikabasa Tikabasa canım saç dökülmesi 3 4 aya azalacaktır. Ama vücüt ağrısını bende yeni yeni hissetmeye başladım. Biz 8 aylık olduk. Son iki aydır adet olmaya başladım. Bebe 3 aylık olduktan sonra diyete başladım. Kuzenim diyetisyen emziren anne diyeti yazdı. 92.5 ile doğuma gittim, 88.5 ile diyete başladım şimdi 76.8 im. Daha benimde 10-12 kilo vermem gerek.
Kuzum gecmiş olsun mevsim geçişi herkes hasta. Bizde ay başında 7 aylık olacagız. Diyet bnde istıyorum ama çok iştahım var çok yıyorum🤢 nyseki 8 kilo verdım, az daha versem yeter dıyorum

melisaa93 melisaa93 inş iyidir ve evliliği yolundadır🤲

Merhaba kızlar benim yumurta rezervim az, sağlıklı beslenme takviye sporla iyileştirmeye çalışıyorum.. femara ile bugün ovulasyonda çift çizgi gördüm ve dün ilişki olmuştu. Bugün tekrar ilişki olmalı mı yoksa gün aşırı olacak şekilde yarını mı bekleyelim? Eşimin sperm testinde sorun çıkmamıstı
Bn her zaman gün aşırı ilişkiden yanayım, yaşı genç olanlar pik döneminde her gce ilişki yaşamışlardı fakat bn hep gün aşırı yaşadım. Yaşınız kaç peki

Geçmiş olsun kuzum 🙏🏻

X