İnşallah koyulaşır kuzumAyyy ben duramadım yine test yaptımkuruyunca daha belirgin oldu hatta bu sefer kızlarrrrrrrrrrrrrr kafamda deli sorular belirtilerimin hepsi geçti ama 2 gün öncesine kadar çok ağrım vardı şuan sadece göğüs ağrım var başka da bişey yok. Haaa bir de 2 gecedir aşırı üşüyorum titreme ile uyanıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim maşallahOy maşallah kuzum
İnşlallah canım kucağıma almak nasip olsun bu seferKıpkırmızı olduğunu da görelim inşallah
İnşallah canım bu sefer kucağıma almak nasip etsin rabbimİnşallah koyulaşır kuzum
Kız noluyor burdaAyyy ben duramadım yine test yaptımkuruyunca daha belirgin oldu hatta bu sefer kızlarrrrrrrrrrrrrr kafamda deli sorular belirtilerimin hepsi geçti ama 2 gün öncesine kadar çok ağrım vardı şuan sadece göğüs ağrım var başka da bişey yok. Haaa bir de 2 gecedir aşırı üşüyorum titreme ile uyanıyorum
Kuzum bi daha test yaptın mıAyyy bende bilmiyorum
Yaptım kuzum ama pek koyulaşmış gibi gelmedi filtreyle daha net atayım bakKuzum bi daha test yaptın mı
Bir çizgi görünüyor gibi ama dediğin gibi biraz daha koyulaşması lazımdı sanki kaçıncı gün bugünYaptım kuzum ama pek koyulaşmış gibi gelmedi filtreyle daha net atayım bak
Adetime ya 3 yada 4 gün kaldı kuzumBir çizgi görünüyor gibi ama dediğin gibi biraz daha koyulaşması lazımdı sanki kaçıncı gün bugün
Birkaç gün daha bekle öyle yap bakalım canım inşallah koyulaştığını görürüzAdetime ya 3 yada 4 gün kaldı kuzum
Aynen kuzum sabah erkenden uyanıyorum test yapmak için istemsizceBirkaç gün daha bekle öyle yap bakalım canım inşallah koyulaştığını görürüz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimAynen kuzum sabah erkenden uyanıyorum test yapmak için istemsizce
Kafayı yicem kuzum ya bu sabah tekrar yaptım 10 dakika içinde çıktı belki 10 bile değildir ama koyulaşma yok sinir oldum miratech bu test acaba hassas filan değil midir yani anlam veremedim. Dünkü yaptığım test de kuruyunca da belli suya tutuyorum yine belli anlamadım kuruyan testler düne aitİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
Sanırım testle ilgili sıkıntı varKafayı yicem kuzum ya bu sabah tekrar yaptım 10 dakika içinde çıktı belki 10 bile değildir ama koyulaşma yok sinir oldum miratech bu test acaba hassas filan değil midir yani anlam veremedim. Dünkü yaptığım test de kuruyunca da belli suya tutuyorum yine belli anlamadım kuruyan testler düne ait
Gidicem başka test alıcamSanırım testle ilgili sıkıntı var
Bnce artık yapma cnm olsaydı koyulaşırdı zaten bılıyosun, testlerde bı acayıp hepsimi aynı olur hep silik çızgı çıkarmış.Gidicem başka test alıcam
Ayy evet ya nasıl sinir oldum ne kadar saçma bi durum yaşadım böyle hepsi mi yani anlam veremedimBnce artık yapma cnm olsaydı koyulaşırdı zaten bılıyosun, testlerde bı acayıp hepsimi aynı olur hep silik çızgı çıkarmış.
Boşver stres yapma dıger aya odaklan ve kafandan cıkar bnce, en uygun en takmafıgın bi ayda oluyor cunkuAyy evet ya nasıl sinir oldum ne kadar saçma bi durum yaşadım böyle hepsi mi yani anlam veremedim
Evet haklısın canım zaten doktor kontrolüm var o zaman sorucam aklımda takılan herşeyi ayın 18 indeBoşver stres yapma dıger aya odaklan ve kafandan cıkar bnce, en uygun en takmafıgın bi ayda oluyor cunku