- 14 Mayıs 2021
- 4.486
- 8.815
Ayy o zaman erkek mı acabaaaAslında kalp atışından anlaşılıyo kız mı erkek mi benim civciv 146 falandı. Kız olduğunu öyle garantiledim kızların daha düşük çıkıyomuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy o zaman erkek mı acabaaaAslında kalp atışından anlaşılıyo kız mı erkek mi benim civciv 146 falandı. Kız olduğunu öyle garantiledim kızların daha düşük çıkıyomuş
Sağlıkla gelsin kuzucumAyy o zaman erkek mı acabaaa
Ben kıza benzettim kuzum 12 haftalık olsun nub teorisine göre bakarızKızlaaar aılemızın bılırkısısı meloş hanıma yazdım ama daha gormedı melegim can , bi bakın bakalım tahmınlerınız varmı cınsıyetle ılgılıtam 9 haftalık.kalp atım hızıda 177 ymiş.
Maşallah sana kuzummmm bence erkekKızlaaar aılemızın bılırkısısı meloş hanıma yazdım ama daha gormedı melegim can , bi bakın bakalım tahmınlerınız varmı cınsıyetle ılgılıtam 9 haftalık.kalp atım hızıda 177 ymiş.
Naptın canım yaptınmı test bıdahaMaşallah sana kuzummmm bence erkek
Valla bugün tekrar yaptım bu sefer normal gebelik testi ama ilk idrar değil yine gölge çıkartttı benim çişimde de bişeyler oldu herhaldeNaptın canım yaptınmı test bıdaha
Aa eveett yıne goruyorum cızgıyı kuzucumsabah yıne tekrarla aynı testle,eger koyulasma varsa hamişssiiiiiiinValla bugün tekrar yaptım bu sefer normal gebelik testi ama ilk idrar değil yine gölge çıkartttı benim çişimde de bişeyler oldu herhalde
Bence değilim ümidim kalmadı artık da neden böyle çıkartıyor onu anlamadım yarın sabah tekrar denicem 5 tane aldım test zaten hergün bi tane yaparım dedimAa eveett yıne goruyorum cızgıyı kuzucumsabah yıne tekrarla aynı testle,eger koyulasma varsa hamişssiiiiiiin
Hangi marka cnm bu, olsaydı koyulaşma illaki olurdu kuşum sen yınede yarında yap belli olur zatenBence değilim ümidim kalmadı artık da neden böyle çıkartıyor onu anlamadım yarın sabah tekrar denicem 5 tane aldım test zaten hergün bi tane yaparım dedim
Bn kız dıyorumKızlaaar aılemızın bılırkısısı meloş hanıma yazdım ama daha gormedı melegim can , bi bakın bakalım tahmınlerınız varmı cınsıyetle ılgılıtam 9 haftalık.kalp atım hızıda 177 ymiş.
Miratech kuzum erken alıyordum normal aldım başka yok bizim eczanede maalesefHangi marka cnm bu, olsaydı koyulaşma illaki olurdu kuşum sen yınede yarında yap belli olur zaten
Yaaaa gittim doktora minik fasulyemin kalp atışlarını duyduk teyzesi, tüm teyzelerifnd_50 de gidecekti bugün doktora
Maşallah annesi maşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinYaaaa gittim doktora minik fasulyemin kalp atışlarını duyduk teyzesi, tüm teyzeleri
Kıpkırmızı olduğunu da görelim inşallahAyyy ben duramadım yine test yaptım kuruyunca daha belirgin oldu hatta bu sefer kızlarrrrrrrrrrrrrr kafamda deli sorular belirtilerimin hepsi geçti ama 2 gün öncesine kadar çok ağrım vardı şuan sadece göğüs ağrım var başka da bişey yok. Haaa bir de 2 gecedir aşırı üşüyorum titreme ile uyanıyorum
Amin inşallah tasuuum benim Allah razı olsunMaşallah annesi maşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Oy maşallah kuzumYaaaa gittim doktora minik fasulyemin kalp atışlarını duyduk teyzesi, tüm teyzeleri