Rabbim en güzel şekilde koruyor onları canımTasuuum inşallah kuzucumbir bucuk gün yattım hastanede,kendı derdımden çok anlayamamısım o zaman ,sımdı eve donunce bebege bısey mı olacak yada oldumu dıye çok üzüldüm inşallah bir sorun olmayacak Allahın ıznıyle bende ınanıyorum buna yürekten destegın ıcın sagol canım benım
Bol bol dinlen canım Allah’ın izniyle bişey olmaıcam merak etme çok geçmiş olsun kuzumMerhaba kuzum.hastaneden çıktım öğlenden sonra ama baya bi kasık agrım var bu benı bıraz korkutuyor.inşallah bebişe bişey olmaz diye dua ediyorumdısarıya gelen bı kanama olmaması ıyı ama kasıgımda bu kadar agrı ıyı degıl bence.hamıle dostlarım olurda benım basıma gelen gelırse sakın beklemeyın kusma şiddetlemeden hemen gidin.ben kusmanın kanama alanları yapacagını bılmıyordum.bilsem acile gitmek yerıne kendı doktorumu arardım hemen tedavı olurdum.devlet hastensınde dr sen hamılesın mıde bulantına bısey yapamayız dedı sabah kendı doktoruna gıt dedı(özelde) o adamın yuzunden sabahı bekledım ve hersey kötü oldu.cimere şikayet olusturacagım ama.oysakı metpamıt yapılabılıyormus vıtamın tedavısıyle bırlıkte.Allahından bulsun ne dıyım
Canım şimdi nasılsın düzeldin mi birazMerhaba kuzum.hastaneden çıktım öğlenden sonra ama baya bi kasık agrım var bu benı bıraz korkutuyor.inşallah bebişe bişey olmaz diye dua ediyorumdısarıya gelen bı kanama olmaması ıyı ama kasıgımda bu kadar agrı ıyı degıl bence.hamıle dostlarım olurda benım basıma gelen gelırse sakın beklemeyın kusma şiddetlemeden hemen gidin.ben kusmanın kanama alanları yapacagını bılmıyordum.bilsem acile gitmek yerıne kendı doktorumu arardım hemen tedavı olurdum.devlet hastensınde dr sen hamılesın mıde bulantına bısey yapamayız dedı sabah kendı doktoruna gıt dedı(özelde) o adamın yuzunden sabahı bekledım ve hersey kötü oldu.cimere şikayet olusturacagım ama.oysakı metpamıt yapılabılıyormus vıtamın tedavısıyle bırlıkte.Allahından bulsun ne dıyım
Canım şimdi nasılsın düzeldin mi biraz
Canım dostlarım daha ıyıyım cok sagolun.bebıskoda ıyıdır ınsallah persembe yada cuma gıdecegız gormeye ınsallahimagination forever nasılsın canım
Güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım dostlarım daha ıyıyım cok sagolun.bebıskoda ıyıdır ınsallah persembe yada cuma gıdecegız gormeye ınsallahyazarım sıze gıdınce teyzosları
Cuma günü gidiyorum meleğim kalp atışı için inşallah sağlıkla duyarızGüzel haberlerini bekliyoruz canımfnd_50 sen nasılsın canım gittin mi bebişi görmeye
Çok şukur cnmCanım dostlarım daha ıyıyım cok sagolun.bebıskoda ıyıdır ınsallah persembe yada cuma gıdecegız gormeye ınsallahyazarım sıze gıdınce teyzosları
Güzel haberlerle gel kuzum inşallahCuma günü gidiyorum meleğim kalp atışı için inşallah sağlıkla duyarız
İnşallah tasummmm duanı eksik etme
Canım ben ıkıncı cızgıyı net gorebılıyorum,sabah ılk ıdrarınla yaptıgında koyulasma varsa hamişssinnKızlar bişey sorucam testin çizgisi olduğunu nasıl anlarız ikinci çizgi silik çıktı ama sanki testin kendi çizgisi gibi geliyor efektli efektsiz atıyorum adetime 6 yada 7 gün var şüphelendim vefat eden kızımda olan belirtiler olunca test yapayım dedim
Ayyy merak ettimCanım ben ıkıncı cızgıyı net gorebılıyorum,sabah ılk ıdrarınla yaptıgında koyulasma varsa hamişssinn
Çizgi var canım ama bu testleri hiç denemedim ondan bilemedimki merak ettim şimdiKızlar bişey sorucam testin çizgisi olduğunu nasıl anlarız ikinci çizgi silik çıktı ama sanki testin kendi çizgisi gibi geliyor efektli efektsiz atıyorum adetime 6 yada 7 gün var şüphelendim vefat eden kızımda olan belirtiler olunca test yapayım dedim
Ayyy merak ettimCanım ben ıkıncı cızgıyı net gorebılıyorum,sabah ılk ıdrarınla yaptıgında koyulasma varsa hamişssinn