- 20 Ağustos 2022
- 3.810
- 3.252
Tamam canımmSabah bızımle paylas hemenbence var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımmSabah bızımle paylas hemenbence var
Sabah tekrar edicem bakalım merak ettim bende kuzumÇizgi var canım ama bu testleri hiç denemedim ondan bilemedimki merak ettim şimdi
Ay İn şa Allah vardır ya açtığım grup uğur getirsin bebiş bekleyenlerebekliyorum iki çizgi sendenSabah tekrar edicem bakalım merak ettim bende kuzum
Hayırlısıyla olsun kuzum inşallah sabah etiketlerimAy İn şa Allah vardır ya açtığım grup uğur getirsin bebiş bekleyenlerebekliyorum iki çizgi senden
Canım çizgi bariz var ama bazı testler kendisi böyle silik çizgi çıkarabiliyor. Yarın predictorle yapsan keşkeKızlar bişey sorucam testin çizgisi olduğunu nasıl anlarız ikinci çizgi silik çıktı ama sanki testin kendi çizgisi gibi geliyor efektli efektsiz atıyorum adetime 6 yada 7 gün var şüphelendim vefat eden kızımda olan belirtiler olunca test yapayım dedim
Evet bende ondan emin olamadım eminde olamam zaten adetim geçmeden diğer kızımı da 7 günde öğrenmiştim bi arkadaş hatırlattı bugün de 7 gündeyim yarın belli olur herhalde diyorum canım bakalım hayırlısı kendimi kaptırmıyorum zaten ama belirtiler şaşırttı beni de o yüzden yaptım normalde bebek çalışmasına da daha başlamadık 18 inde doktora gidip öğrenicem ona göre yapıcazCanım çizgi bariz var ama bazı testler kendisi böyle silik çizgi çıkarabiliyor. Yarın predictorle yapsan keşke
Bende çok net görüyorum canım, bende merakla sabahı bekliyorumAyyy merak ettim
Ama şimdi bakıyorum çok daha az belli neden böyle olur kiBende çok net görüyorum canım, bende merakla sabahı bekliyorum
Bence de çizgi varKızlar bişey sorucam testin çizgisi olduğunu nasıl anlarız ikinci çizgi silik çıktı ama sanki testin kendi çizgisi gibi geliyor efektli efektsiz atıyorum adetime 6 yada 7 gün var şüphelendim vefat eden kızımda olan belirtiler olunca test yapayım dedim
Emin olamadım test kuruduktan sonra kayboldu denecek kadar azaldı yarın sabah ilk idrar denicem bakalımBence de çizgi var
Uyandınmııı tatlıııımEmin olamadım test kuruduktan sonra kayboldu denecek kadar azaldı yarın sabah ilk idrar denicem bakalım
Uyandım canım testi yaptım gözlerim görmüyor resmen testte aslında bişeyler var gibi ama fotoğrafta çıkmıyor anlamadımUyandınmııı tatlıııım
Dunku cızgıyı goremedım kuzum ama bekleyınce belırgınlesebılır belkı bı 15 dakıka bekle bakalım.daha adetine çok var zatenheran hersey olabılırUyandım canım testi yaptım gözlerim görmüyor resmen testte aslında bişeyler var gibi ama fotoğrafta çıkmıyor anlamadım
Cnm hangi marka bu, farklı bi marka denesenYok dünkü teste baktım daha çok belirginleşir kuruyunca dedim çizgi yok kaybolmuş şüphelenmiştim zaten kendi çizgisi gibi gelmişti bana parlıyor gibiydi beklicem bakalım az daha son zamanlarda geçmek bilmiyor ya
Miratech canım bi kaç gün bekliyim diyorumCnm hangi marka bu, farklı bi marka denesen
Kız benceee alttaki fotoda kulağa benziyor kese şeklin kızKızlaaar aılemızın bılırkısısı meloş hanıma yazdım ama daha gormedı melegim can , bi bakın bakalım tahmınlerınız varmı cınsıyetle ılgılıtam 9 haftalık.kalp atım hızıda 177 ymiş.
Ayy çok tatlıydı yerım ben onuKız benceee alttaki fotoda kulağa benziyor kese şeklin kız
Aslında kalp atışından anlaşılıyo kız mı erkek mi benim civciv 146 falandı. Kız olduğunu öyle garantiledim kızların daha düşük çıkıyomuşKızlaaar aılemızın bılırkısısı meloş hanıma yazdım ama daha gormedı melegim can , bi bakın bakalım tahmınlerınız varmı cınsıyetle ılgılıtam 9 haftalık.kalp atım hızıda 177 ymiş.